Renue, Lipo Fisetin, Ліпосомальний фізетин, 90 капсул

Код: 50536
Основне фото товара Renue, Lipo Fisetin, Ліпосомальний фізетин, 90 капсул
(5)
3589 грн.
В наявності 1 шт.
Термін придатності до 30.07.2026
Товар відправимо 27.04.2024
Фізетин - це флавоноїд, який є природним поліфенолом і антиоксидантом. Він міститься в полуниці, яблуках, цибулі та інших рослинах, які особливо добре позбавляються від старіючих ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Renue Ліпосомальний фізетин 90 капсул

Renue, Lipo Fisetin, Ліпосомальний фізетин, 90 капсул

Фізетин - це флавоноїд, який є природним поліфенолом і антиоксидантом. Він міститься в полуниці, яблуках, цибулі та інших рослинах, які особливо добре позбавляються від старіючих або «зомбі-клітин». Фізетин є одним з найпотужніших природних сенолітиків, коли-небудь знайдених, і його називають «Королем сенолітиків».

Один з найпотужніших природних сенолітиків

Це дослідження показало, що фізетин перевершує інші відомі сенолітики.

Ліпосомальний фізетин – клітинна активність

Старіючі клітини

Однією з головних причин вашого старіння є те, що клітини більше не діляться, коли вони старіють. Ці клітини стають марними та починають накопичуватися у вашому тілі, викликаючи запалення, поступово порушуючи клітинну функцію та збільшуючи ризик захворювань, пов’язаних із віком.

Позбудьтеся «зомбі» клітин

Вчені називають їх старіючими клітинами, але частіше їх називають клітинами-зомбі. Вони схожі на маленькі фабрики отрут, які не роблять корисної роботи, а замість цього виділяють цитокіни, які викликають запалення в сусідніх клітинах.

Під час випробувань на людях у престижній клініці Mayo було показано, що фізетин значно зменшує кількість старіючих клітин у жировій тканині, тим самим зменшуючи системне запалення та збільшуючи силу та рухливість суглобів у літніх піддослідних.

Зменшити запалення та CD38, відновити рівні NAD⁺

Здатність фізетину знищувати старіючі клітини відкриває шлях для посилення NAD⁺, щоб бути набагато ефективнішими, позбавляючи організм від токсинів, які викликають запалення в організмі, один із головних факторів розвитку вікових захворювань.

Посилення запалення призводить до збільшення CD38, який споживає NAD⁺, що призводить до більшої кількості вікових захворювань. Видалення старіючих клітин зменшує запалення та зберігає NAD⁺ від споживання.

Активуйте AMPK

У цьому дослідженні також було показано, що фізетин підвищує рівні NAD⁺ через активацію AMPK, ключового модулятора рівня енергії та виробництва АТФ, необхідного мітохондріям.

«Ми виявили, що сигнальний шлях AMPK/mTOR покращився після лікування фісетином».

Може подовжити здоров'я та тривалість життя

Це дослідження показало, що фізетин знижує старіння клітин, що призвело до збільшення тривалості життя мишей.

«Введення фізетину мишам дикого типу на пізніх стадіях життя відновлювало гомеостаз тканин, зменшувало вікову патологію та подовжувало середню та максимальну тривалість життя».

Ліпосомальна доставка

LIPO Fisetin використовує ліпосомну систему доставки з уповільненим вивільненням, яка забезпечує чудове поглинання в капсулах, які легко проковтнути. У цьому дослідженні було показано, що біодоступність ліпосомального фізетину в 1,6-27 разів більша.

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Фізетин (Fisetin)