Jarro-Dophilus 5 Bn, Пробіотики 5 млрд, 60 капсул

Код: 4719
Фото товару Jarro-Dophilus 5 Bn, Пробіотики 5 млрд, 60 капсул
Фото складу Jarro-Dophilus 5 Bn, Пробіотики 5 млрд, 60 капсул
Фото використання Jarro-Dophilus 5 Bn, Пробіотики 5 млрд, 60 капсул
Основне фото товара Jarro-Dophilus 5 Bn, Пробіотики 5 млрд, 60 капсул
1390 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 7-10 днів, орієнтовно до 30.09.2024, без передоплати
Не потребує охолодження. Новатор на ринку пробіотиків для осіб старше 33 років із 1986 року. Enhanced Probiotic System для здоровя кишківника та імунітету. 5 мільярдів живих бактерій гарантовано. 8 ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.1 кг

Jarrow Formulas Пробіотики 5 млрд 60 капсул

Jarro-Dophilus 5 Bn, Пробіотики 5 млрд, 60 капсул

Опис

5 мільярдів живих бактерій гарантовано

Пробіотики від Jarrow Formulas розроблені таким чином, щоб гарантувати кількість живих пробіотичних бактерій на дату рекомендованого терміну придатності, а не на дату виробництва.

8 штамів, які пройшли клінічні випробування

Jarro-Dophilus EPS — це пробіотик із чисельними штамами тривалого зберігання, створень на основі штамів, що пройшли клінічні випробування. Jarro-Dophilus EPS допомагає підтримувати здоров'я всього кишкового тракту за допомогою суміші восьми видів пробіотиків чотирьох різних родів: лактобактерії, біфідобактерії, лактококки та педіококи. Кожен штам пройшов клінічну перевірку в ході наукових досліджень та отримав позначення (наприклад, R0011), що вказує на позитивний вплив на здоров'я кишківника та імунної системи.

Покращена пробіотична система

Jarro-Dophilus EPS - це засіб, що містить комплекс пробіотиків Enhanced Probiotic System із запатентованим покриттям EnteroGuard, захищений блістерною упаковкою від повітря та вологості, в якому використовують штами з чудовою стабільністю при кімнатній температурі. Завдяки цьому максимальне кількість штамів пробіотиків буде доставлено до кишківника, де вони зможуть повністю виявити свої переваги.

EnteroGuard

Захищає пробіотики та не розчиняється під дією шлункового соку завдяки харчовому pH-чутливому покриттю.

Блістерна упаковка

Захищає бактерії пробіотиків від вологи та кислорода для забезпечення максимальної стабільності.

Термін придатності: стабільність

Містить такі штами, як біфідобактерії лонгум (Bifidobacterium longum) BB536, які мають чудову стабільність при кімнатній температурі 25 °C (77 °F).

Штами мають значення

клінічно задокументовані як ефективні пробіотики Як новатор споживчих пробіотиків з 1986 року, Jarrow Formulas пишеться тим, що використовує високоякісні та науково вивчені штами, які були розроблені в результаті багаторічних досліджень та інновацій.

Використання

Застосування. Приймати до 4 разів на день по 1 капсулі на день, бажано натощак, запиваючи водою або соком, або за рекомендацією кваліфікованого медичного працівника.

Композиція

Картопляний крахмаль, магнію стеарат (рослинне джерело) та витамин С (антиоксидант). Вегетаріанська капсула складається з гідроксипропілметилцелюлози та кишковорозчинної оболочки на водній основі.

Містити сліди молока та сої. Без пшениці, глютен, яєць, риби/молюсків, арахісу та деревних горіхів.
Поживна цінність
Розмір порції: 1 капсула
Порцій в упаковці: 60
Кількість в 1 порції% від добової норми
Суміш бактерій пробіотиків Складається з наступних штамів: Лактобактерії рамнозус (Lactobacillus rhamnosus) R0011 Бактерії Pediococcus acidilactici гельветикус ( Lactobacillus helveticus) R0052 Лактобактерії казеї (Lactobacillus casei) R0215 Лактобактерії плантарум ( Lactobacillus plantarum) R1012 Лактобактерії Lactococcus lactis subsp. lactis R10585 млрд життєздатних клітин (мінімум)
Не менше 5 млрд життєздатних клітин на момент споживання при зберіганні у відповідних умовах і в межах терміну придатності. Добова норма не визначена.
Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Пробіотики (Probiotics)