Zhou Nutrition, Pro-Clenz, Пробіотики, 30 капсул

Код: 41640
Фото товару Zhou Nutrition, Pro-Clenz, Пробіотики, 30 капсул
Фото складу Zhou Nutrition, Pro-Clenz, Пробіотики, 30 капсул
Фото використання Zhou Nutrition, Pro-Clenz, Пробіотики, 30 капсул
Основне фото товара Zhou Nutrition, Pro-Clenz, Пробіотики, 30 капсул
1346 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 11.10.2024, без передоплати
Швидкий, ніжний, надійний Pro-Clenz 7 Day Detox поєднує найпотужніші природні детоксикаційні інгредієнти з пробіотиками для повної формули очищення товстої кишки, на яку ви можете розраховувати. ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Zhou Nutrition Пробіотики 30 капсул

Zhou Nutrition, Pro-Clenz, Пробіотики, 30 капсул

Опис

Швидкий, ніжний, надійний: Pro-Clenz 7 Day Detox поєднує найпотужніші природні детоксикаційні інгредієнти з пробіотиками для повної формули очищення товстої кишки, на яку ви можете розраховувати. Коли вам потрібен новий старт, Pro-Clenz — ваша улюблена добавка. Цей засіб для очищення товстої кишки забезпечує унікальний 3-фазний підхід — очищення, детоксикація та звільнення. Дев’ять швидкодіючих трав допомагають виводити шлаки та токсини, а пробіотики (bacillus coagulans) допомагають збалансувати кишкову флору для легкого травлення.

7-денна детоксикація та регулярність: Жоден спосіб життя не є ідеальним, і вживання занадто великої кількості неправильної їжі може спричинити відчуття тяжкості, роздуття та дискомфорту. Листя сенни, каскара саграда та сім допоміжних детоксикаційних трав у Pro-Clenz працюють, щоб допомогти усунути відходи та токсини, які з часом накопичуються в товстій кишці. Ці трави створені для підтримки скорочень кишкових м’язів для м’якого та надійного випорожнення, щоб ви могли рухатися далі, почуваючись легкими, бадьорими та найкращими.

Здоровий кишечник‚ здорова вага: ми всі знаємо, що спосіб життя, фізичні вправи та вживання великої кількості води є важливими для підтримки регулярності та здорової ваги. Незважаючи на наші найкращі наміри, інколи здоровий спосіб життя збивається з плану, і періодичне очищення товстої кишки, посилене корисними для кишечника пробіотиками, може допомогти. При додаванні до здорового способу життя Pro-Clenz є ідеальною формулою, яка допоможе досягти ваших цілей у контролі ваги, незалежно від того, чи використовується ви як повна 7-денна детоксикація або час від часу як підтримка на ніч.

The Better Bacillus: здоровий кишечник є важливим для загального здоров’я травлення, тому вибір засобу для очищення товстої кишки з пробіотиками є розумним, але не всі пробіотики однакові. Кожна капсула Pro-Clenz забезпечує 30 мільйонів КУО бацилового коагулянту, спорового суперпробіотика. На відміну від багатьох інших популярних штамів, bacillus coagulans, як вважають, виживає в шлункових кислотах, щоб досягти кишечника, де вони добре використовуються для підтримки балансу кишкової флори для здорового травлення.

Інгредієнт

Розмір порції: 1 овочева капсула Порцій в упаковці: 30

Кількість речовини у порції /

Калій (з хлориду калію) 25 мг / % Pro-Clenz Colon Detox Complex 425 мг / Cascara sagrada (кора)‚ сенна (лист)‚ китайський ревінь (корінь)‚ чорний волоський горіх (лушпиння)‚ алое вера (лист)‚ орегонський виноград (корінь) )‚ жовтий док (корінь)‚ валеріана (корінь)‚ в’яз слизький (кора)‚ bacillus coagulans (постачає 30‚000‚000 КУО).

Добова норма (DV) не встановлена.

Інші інгредієнти: рослинна целюлоза (капсула), стеарат магнію, діоксид кремнію.

Ні: глютен, соя, молоко, яйця, риба, молюски, арахіс і пшениця.

GMP / виготовлено з інгредієнтів без ГМО.

Дозування

Приймайте одну (1) капсулу щодня, запиваючи водою. Можна використовувати як випадкове нічне очищення або як частину 7-денної програми очищення товстої кишки.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Пробіотики (Probiotics)
Zhou Nutrition, Horny Goat Weed, Горянка, 60 капсул
(5)
796 грн
Доставлення
Hairfluence Premium Hair Growth, Стимулятор росту волосся, 60 ...
(5)
1077 грн
Доставлення