True Littles Probiotic + D3, Вітамін D3, 30 Individual Stick пакетів

Код: 41364
Фото товару True Littles Probiotic + D3, Вітамін D3, 30 Individual Stick паке
Фото складу True Littles Probiotic + D3, Вітамін D3, 30 Individual Stick паке
Фото використання True Littles Probiotic + D3, Вітамін D3, 30 Individual Stick паке
Основне фото товара True Littles Probiotic + D3, Вітамін D3, 30 Individual Stick паке
(5)
1790 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 22.07.2024, без передоплати
Представляємо цілеспрямовані пробіотики True Grace, розроблені спеціально для справжніх маленьких дітей. Ці пробіотики, створені пристрасною мамою з місією забезпечити сімї багатими на поживні речовини варіантами, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

True Grace Вітамін D3 30 Individual Stick пакетів

True Littles Probiotic + D3, Вітамін D3, 30 Individual Stick пакетів

Опис

Представляємо цілеспрямовані пробіотики True Grace, розроблені спеціально для справжніх маленьких дітей. Ці пробіотики, створені пристрасною мамою з місією забезпечити сім’ї багатими на поживні речовини варіантами, живлять не лише вашу дитину, а й майбутнє.

Мікробіом вашої дитини, сукупність трильйонів мікробів у її кишечнику, постійно змінюється кожні 3 дні залежно від її дієти, рівня стресу, прийому ліків і режиму сну. Здоровий мікробіом є життєво важливим для оптимального раннього розвитку та довгострокового благополуччя, тому вкрай важливо підтримувати його належним чином.

True Littles Probiotic + D3 ретельно поєднує відібрані пробіотичні штами в точних співвідношеннях, прозоро відображених на етикетці. Кожен штам захищений Bio-support для забезпечення оптимального травлення, вони клінічно вивчені та підтверджені безпечними для немовлят і дітей .

Але це ще не все — ці пробіотики також містять 800 МО вітаміну D для підтримки імунного здоров’я та розвитку вашої дитини. Завдяки цим двом основним добавкам, поєднаним в одному універсальному порошку, це ідеальний вибір для вашого активного малюка, який росте.

Основні характеристики: 10 мільярдів КУО на момент виробництва^ 3 кількісно визначені та ДНК-перевірені пробіотичні культури для підтримки імунітету та здоров’я травлення 800 МО вітаміну D для додаткової підтримки імунітету Перевірено відсутність алергенів Чудовий смак — без додавання ароматизатори або барвники Зручна упаковка 2-в-1 — можна приймати як є або додавати в холодну їжу чи напій Стійке зберігання — не потребує охолодження

Інгредієнт

Розмір порції: 1 упаковка (1 г) Порцій в упаковці: 30

Кількість на порцію / Для дітей 1-3 / Для дітей 4+

Калорії 5 Всього вуглеводів 1 г / % / % Всього цукру 0 г / + / + Включає 0 г доданого цукру / 0% / 0% цукру Алкоголь г / + / + Вітамін D3 (як холекальциферол) 20 мкг (800 МО) / 133% / 100%

Травна та імунна суміш 10 мільярдів КУО^ / + / + L. rhamnosus GG 47% / + / + B. lactis LAFTI B94 33% / + / + B. bifidum Rosell - 71 20% / + / +

Відсоток добової норми (DV) базується на дієті в 1‚000 калорій. Відсоток добової норми (DV) базується на дієті в 2000 калорій. + Добова норма (DV) не встановлена.

Інші інгредієнти: ізомальт, ксиліт.

Перевірено вільний від алергенів: не містить молока, пшениці, глютену, сої, яєць, риби, ракоподібних, молюсків, арахісу, горіхів і кунжуту.

Без глютену / без молочних продуктів

Дозування

Для дітей від 1 до 3 років. під наглядом дорослих, приймайте один (1) пакет у будь-який час дня, змішавши з холодною їжею або напоєм. Для дітей віком від 4 років пакет можна приймати з їжею чи напоєм або додаючи пробіотичний порошок безпосередньо в рот. Для отримання оптимальних результатів продовжуйте щоденне використання згідно з рекомендаціями.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Вітамін D3 (Vitamin D3 Cholecalciferol)
True Grace, Organic Reishi, Гриби Рейши, 60 капсул
(5)
2059 грн
Доставлення