MyPure Lion's Mane 4X, Гриби Левова грива, 30 капсул

Код: 40859
Фото товару MyPure Lion's Mane 4X, Гриби Левова грива, 30 капсул
Фото складу MyPure Lion's Mane 4X, Гриби Левова грива, 30 капсул
Фото використання MyPure Lion's Mane 4X, Гриби Левова грива, 30 капсул
Основне фото товара MyPure Lion's Mane 4X, Гриби Левова грива, 30 капсул
(5)
2185 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 20.07.2024, без передоплати
Відчуйте силу левиної гриви Hericium erinaceus, дивовижного гриба з багатою спадщиною в традиційній китайській медицині. Цей надзвичайний гриб, який походить із Північної Америки, Азії та ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Essence Гриби Левова грива 30 капсул

MyPure Lion's Mane 4X, Гриби Левова грива, 30 капсул

Опис

Відчуйте силу левиної гриви (Hericium erinaceus), дивовижного гриба з багатою спадщиною в традиційній китайській медицині. Цей надзвичайний гриб, який походить із Північної Америки, Азії та Європи, процвітає в кінці літа та восени на величних листяних деревах, таких як американський бук.

Покращуйте здоров'я свого мозку та неврологічні функції за допомогою Lion's Mane. Це диво природи містить особливі сполуки, які називаються «дітерпени», які позитивно впливають на настрій і підтримують пам'ять. Його користь поширюється на шлунок і печінку, що робить його чудовим засобом для травлення. Завдяки властивостям, що підвищують імунітет, багатим запасом антиоксидантів і антибактеріальним властивостям, Lion's Mane пропонує комплексну підтримку для загального самопочуття.

Відкрийте для себе енергію та життєву силу, яку знайшли інші з Lion's Mane. Боріться з втомою, сприяйте здоровій серцево-судинній роботі та повністю розкрийте свій потенціал. Приєднуйтеся до зростаючої кількості людей, які зробили Lion's Mane однією з найбільш затребуваних природних добавок для здоров'я у світі.

✔Здорова робота мозку. ✔Пізнання, Пам'ять, Настрій. ✔Здоровий ріст нервів. ✔Здорова імунна функція.

Відкрийте правду: гриби чи міцелій? Розкриваємо приховані секрети харчових добавок

Століттями стародавні цілісні системи охорони здоров’я використовували силу грибів для підтримки загального добробуту. І сьогодні незліченна кількість людей продовжують цю традицію, включаючи гриби в свій щоденний раціон. Але ось що: більшість продуктів, позначених як «гриби», насправді є міцелієм.

Давайте з’ясуємо: гриби – це видимі, надземні частини грибів. З іншого боку, міцелій - це підземні структури, які нагадують коріння. Міцелій, який використовується в добавках, культивується в поліетиленових пакетах, розташованих на грядках з рисом або іншим зерном. Коли вони ростуть, міцелій змішується із зернами, в результаті чого виходить кінцевий продукт, який може містити до 50% рисового порошку.

Але ось головна особливість: справжня сила грибів полягає в поживних речовинах, які вони забезпечують. І саме плодові тіла грибів містять більше цих корисних сполук, ніж міцелій, вирощений на зерні. Фактично, екстракти, отримані з плодових тіл, зазвичай можуть похвалитися:

✔У 10 разів більше ергостеролу. ✔У 16 разів більше ерготіонеїну. ✔До 15 разів більше фітохімічних речовин у грибах. ✔До 20 томів більше бета- (1,3) (1,6)-D-глюканів, що зміцнюють імунітет.

Відчуйте надзвичайні переваги MyPure Mushrooms. Ці продукти виготовлені з екстрактів 100% сертифікованих органічних грибів, отриманих із плодових тіл без ГМО. Використовуючи найсучасніший процес екстракції, ми руйнуємо клітинні стінки, щоб розкрити повний потенціал цих багатих поживними речовинами грибів. Будьте певні, кожна партія ретельно перевіряється в лабораторії на ідентичність, чистоту, ефективність і вміст бета-глюкану. Довіртеся MyPure Mushrooms, щоб отримати найкращі та найефективніші грибні добавки у світі.

Інгредієнт

Розмір порції: 1 капсула. Порція в упаковці: 30

Кількість на порцію / %DV

Органічний екстракт гриба Левова грива (1: 1) 250 мг / Екстракт органічного гриба Левова грива (8: 1) 250 мг /

Денна норма (DV) не встановлена. 100% сертифікований органічний екстракт цілого плодового тіла гриба. Цей продукт містить принаймні 25% бета-(1‚3) (1‚6) D-глюканів.

Інші інгредієнти: HPMC (рослинні капсули)

НЕ містить: пшениці, молока, горіхів, арахісу, сої, яєць, риби, молюсків.

Без ГМО / Веганський / Безглютеновий / Органічний / Зроблено в США

Дозування

Приймати по одній капсулі щодня.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Гриби Левова грива (Lion's Mane Mushrooms)
LifeEssence Whole Food Based Multivitamins, Мультивітаміни, 12...
(5)
2635 грн
Доставлення
Pure Essence, Candex, Кандекс, 120 капсул
(5)
3238 грн
Доставлення
Pure Essence, Candex, Кандекс, 40 капсул
(5)
1686 грн
Доставлення