PRO-15:, Підтримка кишківника, 30 Time-Release Micro-Pearl таблеток

Код: 40079
Фото товару PRO-15:, Підтримка кишківника, 30 Time-Release Micro-Pearl таблет
Фото складу PRO-15:, Підтримка кишківника, 30 Time-Release Micro-Pearl таблет
Фото використання PRO-15:, Підтримка кишківника, 30 Time-Release Micro-Pearl таблет
Основне фото товара PRO-15:, Підтримка кишківника, 30 Time-Release Micro-Pearl таблет
(5)
1226 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 01.06.2024, без передоплати
Звільнені перлини, унікальна формула яких відновить ваш кишечникВідчуйте неперевершену живучість пробіотиків отримайте в 15 разів більше ефекту, ніж вегетаріанські капсули, завдяки цьому запатентованому методу доставки. ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Hyperbiotics Підтримка кишківника 30 Time-Release Micro-Pearl таблеток

PRO-15:, Підтримка кишківника, 30 Time-Release Micro-Pearl таблеток

Опис

Звільнені перлини, унікальна формула яких відновить ваш кишечник

Відчуйте неперевершену живучість пробіотиків: отримайте в 15 разів більше ефекту, ніж вегетаріанські капсули, завдяки цьому запатентованому методу доставки. Ця формула поступово вивільняє пробіотичні організми протягом 8-10 годин, запобігає викиду шлункової кислоти та досягає вашого кишкового тракту в нормальному стані – там, де вони вам найбільше потрібні. Отримайте переваги пропозиції пробіотиків зараз.

Підтримуйте оптимальне здоров'я. Чи знаєте ви, що 80% вашої імунної системи знаходиться у вашому кишечнику? За допомогою PRO-15 ви можете відновити корисні бактерії, необхідні для травлення та імунної системи. Не дозволяйте турботам про здоров’я заважати вам жити найкращим чином.

МАКСИМАЛЬНО ЗБІЛЬШІТЬ ВАШ ПОТЕНЦІАЛ ВТРАТИ ВАГИ З КИШКОВОЮ ФЛОРОЮ. Дослідження доводять, що ваш бактеріальний склад (точність 90%) є кращим показником ваги тіла, ніж гени (точність 58%). Наука пов’язує вашу кишкову флору як з метаболізмом, так і з контролем ваги. Візьміть під контроль своє тіло та оптимізуйте свою подорож до схуднення зараз.

ПІДВИЩІТЬ СВОЄ ДОБРОБУТІВ З PRO-15. Ця революційна добавка сприяє створенню мікросередовища у вашому кишечнику для покращення засвоєння поживних речовин, покращуючи ваш настрій, рівень енергії та загальну бадьорість. Відчуйте себе найщасливішим і енергійним за допомогою PRO-15.

УВАГА: ЩІДЛИВО ДЛЯ ШЛУНКА! Представляємо Hyperbiotics PRO-15, пробіотики, які розроблені для стабільного вивільнення у вашому травному тракті. На відміну від інших, які скидають все відразу у ваш шлунок, ця запатентована доставка з тимчасовим вивільненням знижує ризик будь-якого дискомфорту. Не дозволяйте неспокійному животику заважати вам насолоджуватися днем, спробуйте Hyperbiotics PRO-15 зараз.

15 пробіотичних штамів для здоров’я кишечника: важливість різноманітності бактерій, від Lactobacillus до Bifidobacterium і Streptococcus.

Відчуйте силу 75 мільярдів КУО лише в одній перлині БІО-тракту - це 5 мільярдів КУО на перлину! Попрощайтеся зі стандартними пробіотичними капсулами та привітайте неперевершену ефективність.

Цю мікроупаковану перлину неймовірно легко проковтнути, оскільки вона становить незначну частину розміру стандартних капсул. На відміну від інших продуктів, ми не включаємо жодних наповнювачів, які просто займають місце. Відчуйте щиру користь і практичність цього продукту – ви не пошкодуєте.

Збільште силу своїх пробіотиків за допомогою цих перлин, наповнених пребіотиками. Кожна перлина призначена для живлення пробіотиків, тим самим підвищуючи його потенцію та ефективність. Завдяки клітковині пребіотиків корисні бактерії процвітають у вашій товстій кишці. Не погоджуйтеся на посередність, якщо ви можете досягти оптимального здоров’я кишечника за допомогою цього продукту.

Ці продукти мають революційну технологію виробництва LiveBac, яка забезпечує неперевершені переваги. Ці формули не тільки містять потужні пробіотики, але й демонструють тривалий термін придатності без потреби в охолодженні. Відчуйте зручність на собі, не жертвуючи якістю чи ефективністю.

Відчуйте максимальну користь від однієї добової дози. Ця формула з тимчасовим вивільненням забезпечує максимальне всмоктування у вашому кишечнику годину за годиною. Не погоджуйтеся на менше. Виберіть це рішення та враховуйте кожну капсулу.

Ці пробіотики виробляються в США на підприємствах, сертифікованих GMP у Вашингтоні та Колорадо. Ми дотримуємося суворого контролю якості та вказівок FDA, а також проводимо суворе тестування кожної партії, щоб переконатися, що вони відповідають специфікаціям етикетки та здатні вижити.

Відкрийте для себе першокласну пробіотичну добавку, яка відповідає вашим потребам – вегетаріанська, без ГМО, без лактози, глютену та без дріжджів. Попрощайтеся з сою, цукром, залізом, горіхами, штучними ароматизаторами, барвниками та консервантами. Поставтеся серйозно до того, що потрапляє у ваше тіло – виберіть добавку, яка серйозно ставиться до вашого здоров’я.

Інгредієнт

Розмір порції: 1 таблетка Pearl Порцій в упаковці: 30

Кількість речовини у порції /

Загальна кількість вуглеводів 0 г / %§ Загальна кількість цукру 0 г / Включає 0 г доданого цукру %

Запатентована пробіотична суміш 120 мг (5 мільярдів КУО) / L. plantarum, L. fermentum, L. acidophilus, B. infantis, L casei, B. longum, L. rhamnosus, B. lactis, L. reuteri, L . salivarius‚ L. paracasei‚ L. gasseri‚ B. bifidum‚ B. breve‚ S. thermophilus

Пребіотичний фруктоолігосахарид (FOS) 25 мг /

§Відсоток добової норми (DV) базується на дієті з 2‚000 калорій. Денна норма (DV) не встановлена.

Інші інгредієнти: мікрокристалічна целюлоза, гідроксипропіл, метилцелюлоза, пектин, стеаринова кислота, карбонат натрію, гуарова камедь, куркума. Ця формула не містить молочних продуктів.

На момент виготовлення. Мінімум 1,5 мільярда CFU після закінчення терміну дії. Додає незначну кількість цукру.

вегетаріанська; Без ГМО; Без дріжджів; Без молочних продуктів, без сої, без глютену, без пшениці, без горіхів, без консервантів, без цукру, без штучних барвників та ароматизаторів.

Дозування

Приймати по 1 таблетці перлу один раз на день.

Охолодження не потрібне: зберігати в прохолодному, сухому місці.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка кишківника (Gut Support)
PRO-15 The Perfect Probiotic 5 Billion CFU, Пробіотики, 60 таб...
(4.9)
1558 грн
Доставлення
GBX-Focus Gut-Brain Connection 6 Billion, Підтримка мозку, 60 ...
(5)
1661 грн
Доставлення
PRO-Kids Sugar Free Tangy Orange, Пробіотики для дітей, 60 Mic...
(5)
1168 грн
Доставлення