Host Defense Mushrooms, Organic Stamets 7, Гриби, 30 капсул

Код: 40046
Фото товару Host Defense Mushrooms, Organic Stamets 7, Гриби, 30 капсул
Фото складу Host Defense Mushrooms, Organic Stamets 7, Гриби, 30 капсул
Фото використання Host Defense Mushrooms, Organic Stamets 7, Гриби, 30 капсул
Основне фото товара Host Defense Mushrooms, Organic Stamets 7, Гриби, 30 капсул
(5)
1253 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 22.07.2024, без передоплати
Суміш із семи видів грибів Пола Стеметса є ідеальною щоденною добавкою для підтримки міцного імунітету. Він не лише активізує та збалансовує імунну систему, але багато ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Host Defense Mushrooms Гриби 30 капсул

Host Defense Mushrooms, Organic Stamets 7, Гриби, 30 капсул

Опис

Суміш із семи видів грибів Пола Стеметса є ідеальною щоденною добавкою для підтримки міцного імунітету. Він не лише активізує та збалансовує імунну систему, але багато хто також оголосив його функціональною харчовою формулою для оптимального здоров’я!

Сприяє респіраторним, травним, кровоносним, клітинним, лімфатичним і системним функціям для основного імунітету. Підтримує організм у адаптації до фізичних, психічних факторів і факторів навколишнього стресу. Підтримує активність імунних клітин. Підтримує природний рівень цукру в крові модуляція рівня цукру в крові вже в межах норми.

Пол Стаметс майстерно змішав живильну силу семи різних видів грибів – Royal Sun Blazei, Cordyceps, Reishi, Maitake, Lion's Mane Chaga та Mesima – створивши неперевершену функціональну їжу для покращення загального здоров’я та продуктивності. Ця потужна формула, відома як Staments 7, є обов’язковою частиною будь-якої програми оздоровлення, яка прагне зміцнити імунітет природним шляхом без агресивних хімікатів чи добавок.

Капсули Host Defense Stamets 7 — це унікальна комбінація сертифікованого органічного ліофілізованого міцелію, що містить вражаючий набір полісахаридів і таких сполук, як бета-глюкани, арабіноксилан, глюкоза та кордицепінова кислота. Об’єднавши ці комплексні інгредієнти в один продукт, ви зможете підтримати свій природний імунітет.

Інгредієнт

Розмір порції: 2 капсули. Порцій в упаковці: 15

Кількість речовини у порції /

Royal Sun Blazei (Agaricus brasiliensis f. blazei) міцелій 143 мг / Кордицепс (Cordyceps militaris) міцелій 143 мг / Рейші (Ganoderma lucidum sl) міцелій 143 мг / Майтаке (Grifola frondosa) міцелій 143 мг / Левова грива (Hericium erinaceus) міцелій 143 мг / Чага (Inonotus obliquus) міцелій 143 мг / Мезима (Phellinus linteus) міцелій 143 мг /

Денна норма не встановлена ​​ Сертифікований органічний продукт

Інші інгредієнти: сушений міцелійований коричневий рис ‚ Пуллулан (позаклітинний полісахарид)

Ідентичність гарантована / Дружнє для бджіл / Сертифіковане органічне / Без глютену / Вегетаріанське / БЕЗ ГМО / Виготовлено з міцелію органічних грибів, вирощених у США

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 2 капсули один раз на день. Можна приймати з їжею або без неї, натщесерце або за рекомендацією лікаря. Якщо ви маєте захворювання, приймаєте ліки, вагітні або годуєте грудьми, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту. Зберігати в недоступному для дітей.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Гриби (Mushroom Supplement)
Host Defense Mushrooms, Agarikon, Гриби Агарікон, 60 капсул
(5)
1850 грн
Доставлення