AminoSculpt Collagen Sugar-Free 10 Gram Strawberry, Колаген, 887 mL

Код: 39929
Фото товару AminoSculpt Collagen Sugar-Free 10 Gram Strawberry, Колаген, 887
Фото складу AminoSculpt Collagen Sugar-Free 10 Gram Strawberry, Колаген, 887
Фото використання AminoSculpt Collagen Sugar-Free 10 Gram Strawberry, Колаген, 887
Основне фото товара AminoSculpt Collagen Sugar-Free 10 Gram Strawberry, Колаген, 887
2330 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 28.09.2024, без передоплати
Прозорий, концентрований і надійний колаген для вашого зайнятого життяРідкий білок медичного колагену від AminoSculpt є висококонцентрованим і готовим до вживання, що робить його ідеальним вибором ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Health Direct Колаген 887 mL

AminoSculpt Collagen Sugar-Free 10 Gram Strawberry, Колаген, 887 mL

Опис

Прозорий, концентрований і надійний колаген для вашого зайнятого життя

Рідкий білок медичного колагену від AminoSculpt є висококонцентрованим і готовим до вживання, що робить його ідеальним вибором для зайнятих людей. Його менші та попередньо засвоєні пептиди забезпечують оптимальне засвоєння навіть для людей із чутливим кишечником. Ці пептиди «всего тіла» сприяють виробленню всіх 28 типів колагену, включаючи типи I, II, III, IV, V і X. Ось чому Health Direct є найкращим вибором лікарів у США вже понад 40 років , яким довіряють понад 4700 лікарень, клінік і медичних працівників. Виберіть AminoSculpt для чистого, концентрованого та надійного колагену щодня.

Шукаєте природний спосіб покращити загальне здоров’я та самопочуття? Колаген без цукру Aminosculpt! Ця потужна добавка пропонує низку переваг, зокрема:

- Нарощування м'язової маси тіла для підтримки сильної імунної системи - Підтримка здорової ваги шляхом підтримки чистої м'язової маси, прискорення обміну речовин і сприяння ситості - Сприяння густішому волоссю, більш гладкій і твердій шкірі та міцнішим нігтям - Підтримка здорових суглобів і хрящів - Сприяння кращому сну

Відчуйте численні переваги Aminosculpt колагену без цукру вже сьогодні!

чим відрізняється колаген aminosculpt?

Оригінальний медичний колаген: AminoSculpt без цукру містить єдиний колаген типу 1, підтверджений 40-річним медичним використанням і клінічними дослідженнями. Ці колагенові пептиди перевірені часом і використовувалися понад 4700 медичними працівниками, включаючи хірургів, лікарів і дієтологів. Чистий колаген типу 1: AminoSculpt Sugar-Free містить лише колагеновий білок і нічого більше. Деякі рідкі протеїни «збагачують» свої формули сироваткою, казеїном, соєю або амінокислотами у вільній формі для збільшення вмісту білка, а їхні — ні. Висококонцентрований: AminoSculpt Sugar-Free містить 10 000 мг колагенових пептидів у кожній порції. Ідеально гідролізований: на відміну від більшості компаній, Health Direct гідролізує їхній власний колаген для AminoSculpt Original за допомогою запатентованого процесу фруктових ферментів, який був запатентований. Протягом останніх 30 років вони вдосконалили цей процес, тож ви можете бути впевнені, що щоразу отримуєте найкращий рідкий білок колагену. Швидке всмоктування: дипептиди та трипептиди в AminoSculpt Sugar-Free мають низьку молекулярну масу; це означає, що ваш організм засвоює їх швидко і повністю. Краще поглинання дає кращі результати.

Інші переваги

Сертифікований KO Kosher. Зручний і готовий до використання, не потребує змішування або води, щоб проковтнути тонну пігулок, таблеток або розжувати.

Інгредієнт

Розмір порції: 2 столові ложки (1 рідка унція/30 мл) Порцій в упаковці: 30

Кількість на порцію / 2 столові ложки / % добової норми

Калорії 60 Всього вуглеводів 6 г / 2% Всього цукру 0 г / білка 9 г / 0%

Пептиди колагену 10 г / CollaPure [гідролізовані фруктовими ферментами медичні колагенові пептиди (велика рогата худоба, що вигодовується травою)]

Денна норма дієти з 2‚000 калорій. Денна цінність не встановлена

інші інгредієнти: фільтрована вода, рослинний гліцерин, яблучна кислота, натуральні ароматизатори, стевія [екстракт Stevia rebaudiana (листя)], полілізин і сорбат калію (для свіжості).

Без штучних ароматизаторів, підсолоджувачів та барвників Без глютену, молочних продуктів, яєць, сої, горіхів та цукру

Дозування

Приймайте 2 столові ложки (1 рідка унція) щодня. Прийміть як вам подобається. Більше води = менше смаку. Не використовуйте кришку для вимірювання дози. Для досягнення найкращих результатів приймайте перед сном і використовуйте протягом 90 днів.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Колаген (Collagen)
Health Direct, SLIMit, Жироспалювач, 56 капсул
(5)
2294 грн
Доставлення
Qubeco Immune Primer Pineapple Zest, Підтримка імунітету, 112 ...
(5)
3029 грн
Доставлення