Global Healing Center, Heavy Metal & Chemical Cleanse, Детокс, 59.2 мл

Код: 39834
Фото товару Global Healing Center, Heavy Metal & Chemical Cleanse, Дет...
Фото складу Global Healing Center, Heavy Metal & Chemical Cleanse, Дет...
Фото використання Global Healing Center, Heavy Metal & Chemical Cleanse, Дет...
Основне фото товара Global Healing Center, Heavy Metal & Chemical Cleanse, Дет...
(5)
2011 грн.
Під замовлення
Очистіть своє тіло за допомогою засобу Global Healing Heavy Metal & Chemical Cleanse. Ця потужна формула поєднує в собі дев’ять перевірених інгредієнтів для детоксикації, включаючи ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Global Healing Center Детокс 59.2 мл

Global Healing Center, Heavy Metal & Chemical Cleanse, Детокс, 59.2 мл

Опис

Очистіть своє тіло за допомогою засобу Global Healing Heavy Metal & Chemical Cleanse. Ця потужна формула поєднує в собі дев’ять перевірених інгредієнтів для детоксикації, включаючи органічну кінзу та петрушку, щоб позбавити вашу систему від шкідливих хімічних речовин і важких металів. Попрощайтеся з токсинами природним шляхом і відчуйте пожвавлення завдяки збільшенню енергії, розумової ясності та загального здоров’я.

• Допомагає організму детоксикувати хімічні речовини та важкі метали • Відновлює рівень енергії • Підтримує психічне здоров’я

Що таке важкі метали та хімічне очищення? Токсичні хімікати та важкі метали становлять серйозну загрозу для загального здоров’я та самопочуття. На жаль, вони присутні в багатьох повсякденних продуктах, від повітря, яким ми дихаємо, до їжі, яку ми їмо. Негативний вплив на наш організм, як фізичний, так і психічний, може спричинити запаморочення мозку, втому та проблеми зі щитовидною залозою. Уникнути впливу майже неможливо, залишаючи очищення найбільш практичним рішенням, щоб захистити себе. Не дозволяйте цим шкідливим речовинам більше завдавати шкоди вашому самопочуттю – вживайте заходів для детоксикації та захисту свого організму вже сьогодні.

Попрощайтеся з шкідливими токсинами за допомогою Heavy Metal & Chemical Cleanse! Ця повністю натуральна рідка формула сприяє здоровому виведенню важких металів і накопичення хімічних речовин, викликаних щоденним прийомом і вдиханням. Завдяки детоксикуючим інгредієнтам, таким як кінза, петрушка та пекуча кропива, це потужне очищувальне засіб виготовлено за технологією сирого трав’яного екстракту для максимальної ефективності. Зберігайте своє тіло чистим і здоровим за допомогою Heavy Metal & Chemical Cleanse.

Інгредієнт

Розмір порції: 1 мл Порція в упаковці: близько 60

Кількість на порцію / %DV

Йод (у вигляді детоксифікованого йоду) 1 мл/ * Запатентована суміш 1 мл/ * Органічна кінза (лист)‚ Органічна петрушка (лист)‚ Органічна люцерна (лист)‚ Органічна кропива (лист)‚ Органічний гриб Agaricus (плодове тіло)‚ Органічний Клівер (трава)‚ Органічний гриб чага (плодове тіло)‚ Cu1 (мідна нікотинова кислота)‚ Supercharged C60 (мікроактивоване вугілля)

*Денна норма (DV) не встановлена

Інші інгредієнти: органічний рослинний гліцерин, потрійна дистильована вода, енергізовані мікроелементи

Без ГМО, підходить для веганів

Дозування

Добре струсіть пляшку. Прийміть 1 мл, потримайте в роті 15 секунд, потім проковтніть. Найкраще приймати натщесерце. Використовуйте двічі на день або за рекомендацією лікаря.

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Детокс (Detox and Cleanse)
Global Healing Center, Oxy-Powder, Детокс, 60 капсул
(5)
1749 грн.
Доставка
Global Healing Center, Bio-Active Copper, Мідь, 30 капсул
(5)
3064 грн.
Доставка
Global Healing Center, Plant-Based Vitamin C, Вітамін C, 59 мл
(5)
1381 грн.
Доставка