IntestiMend, Підтримка кишківника, 946 мл

Код: 39178
Фото товару IntestiMend, Підтримка кишківника, 946 мл
Фото складу IntestiMend, Підтримка кишківника, 946 мл
Фото використання IntestiMend, Підтримка кишківника, 946 мл
Основне фото товара IntestiMend, Підтримка кишківника, 946 мл
(5)
3680 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 21.07.2024, без передоплати
IntestiMend це революційна добавка для травлення, детоксикації та шлунково-кишкового тракту, яка може похвалитися всеохоплюючою сумішшю поживних речовин на основі сірки. Його ефективна формула містить ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

BrainChild Nutritionals Підтримка кишківника 946 мл

IntestiMend, Підтримка кишківника, 946 мл

Опис

IntestiMend — це революційна добавка для травлення, детоксикації та шлунково-кишкового тракту, яка може похвалитися всеохоплюючою сумішшю поживних речовин на основі сірки. Його ефективна формула містить біотин, глюкозамінсульфат, метилсуфонілметан (МСМ), N-ацетилцистеїн для підвищення ефективності, а також D-глюкарат кальцію для усунення кишкових токсинів і прискорення утворення глікозаміногліканів в організмі. Добавка додатково містить протимікробні та протизапальні речовини, такі як N-ацетилглюкозамін плюс d-рибоза; молекула цукру, фундаментальна частина структури ДНК і РНК.

Наші тіла мають чудову захисну систему, покликану захистити нас від токсинів, з якими ми контактуємо. Сульфатація є важливим процесом, який посилює цей захист, підтримуючи бар’єр у нашому шлунково-кишковому тракті проти біологічних, імунологічних та харчових загроз. На жаль, вплив певних агентів може погіршити хімічний процес сульфатування та послабити цей природний захист, залишаючи людей уразливими по всьому тілу.

IntestiMend — це революційна дієтична добавка, призначена для підтримки клітинного захисного бар’єру глікозаміногліканів (GAGS) для дітей з розладами аутистичного спектру. Дослідження показали, що він навіть може впливати на споживання глютену/казеїну тими, хто дотримується дієти GFCF, хоча в цій області необхідно провести подальші дослідження. Примітно, що батьки, чиї діти дотримуються дієти Файнгольда та зазнали випадкового контакту з забороненою їжею або добавками, повідомили про значне полегшення протягом 20-30 хвилин після використання IntestiMend - справді обнадійлива ознака! IntestiMend — ідеальне рішення для дітей, які потребують додаткової кількості сірки та сульфатів у своєму щоденному раціоні. Це надійне джерело цих важливих поживних речовин, які можуть вплинути на здоров’я вашої дитини.

Переваги IntestiMend: Підтримує здоровий зв’язок кишківника та мозку Сприяє детоксикації та виробленню глутатіону Підтримує сульфатацію та метилювання Може допомогти з харчовими реакціями

Інгредієнт

Розмір порції: 1 унція Порцій в упаковці: 36

Кількість речовини у порції /

Калорії 10 Натрій 5 мг / % Вуглеводи 3 г / % Біотин 400 мкг / 133 % Кальцій (із 100 мг d-глюкарату кальцію) 12 мг / 1 % Молібден (амінокислотний хелат) 150 мкг / 2 % Глюкозамін сульфат 600 мг / N-ацетилглюкозамін 400 мкг г / Хондроїтин сульфат 250 мг / метилсульфонілметан (МСМ) 250 мг / N-ацетил-цистеїн 30 мг / D-рибоза 400 мг /

Відсоток добових норм базується на дієті з 2000 калорій. Денна цінність не встановлена.

Інші інгредієнти: очищена вода, ксантанова камедь, кошерні овочі, гліцерин, сорбат калію. Не містить яєць, пшениці, глютену, молочних продуктів, казеїну, дріжджів, кукурудзи, сої, рафінованого цукру, штучних підсолоджувачів, барвників і ароматизаторів. (Було вжито всіх зусиль для усунення будь-яких значних джерел природних саліцилатів, фенолів і бензоатів).

Органічно вирощений безалкогольний запатентований трав’яний настій кори слизького в’яза.

Дозування

Розведіть 1 унцію (6 чайних ложок) Інтестіменду в 4-6 унціях соку або води. Ретельно перемішайте та приймайте 1-2 рази на день натщесерце принаймні за 30-60 хвилин до сніданку або вечері для максимального засвоєння.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка кишківника (Gut Support)
Ultra-Sensitive Minerals, Мінерали, 947 мл
(5)
3680 грн
Доставлення
Active Folate Liquid Alcohol Free, Фолат, 30 мл
(5)
1146 грн
Доставлення