Natural Factors, Theracurmin Double Strength, Куркумін, 30 капсул

Код: 37342
Фото товару Natural Factors, Theracurmin Double Strength, Куркумін, 30 капсул
Фото складу Natural Factors, Theracurmin Double Strength, Куркумін, 30 капсул
Фото використання Natural Factors, Theracurmin Double Strength, Куркумін, 30 капсул
Основне фото товара Natural Factors, Theracurmin Double Strength, Куркумін, 30 капсул
(5)
1025 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 7-10 днів, орієнтовно до 23.05.2024, без передоплати
Харчова добавка. 1 всмоктувана форма куркуміну. Здорова реакція на запалення. Чистота та ефективність гарантовані. Підходить для вегетаріанціввеганів. Великий прорив у засвоєнні куркуміну! Важливо не те, скільки ви приймаєте, а ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.08 кг

Natural Factors Куркумін 30 капсул

Natural Factors, Theracurmin Double Strength, Куркумін, 30 капсул

Опис

Великий прорив у засвоєнні куркуміну!

Важливо не те, скільки ви приймаєте, а те, скільки ви поглинаєте!

Теракурмін є великим науковим проривом і є формою куркуміну, що засвоюється №1. Нарешті потужні переваги куркуміну для здоров’я можна повністю усвідомити!

Використання передових технологій для безпечного та ефективного:

Куркумін — це жовтий пігмент куркуми, який має багато цінних переваг для здоров’я, але організм його важко засвоює. Теракурмін — це натуральний препарат куркуміну, який використовує передові технології для зменшення розміру частинок куркуміну, різко підвищуючи його розчинність і біодоступність. Детальні дослідження засвоєння довели, що Theracurmin є формою куркуміну, яка найкраще засвоюється на ринку.

При пероральному споживанні поглинання (біодоступність) звичайного куркуміну досить погане. Причина полягає в тому, що куркумін відносно нерозчинний у воді і швидко трансформується та виводиться з організму. Погане засвоєння було причиною того, чому не всі клінічні дослідження показали, що звичайний куркумін ефективний навіть при надто великих дозах. Але CurcuminRich містить Theracurmin - натуральний препарат, який використовує передові технології для зменшення розміру частинок куркуміну в рослинній жуйці (гум гатті), щоб значно підвищити його розчинність і біодоступність. Детальні дослідження засвоєння довели, що Theracurmin є формою куркуміну, яка найкраще засвоюється на ринку. Це покращене засвоєння Theracurmin є надзвичайно важливим для отримання користі куркуміну для здоров’я.

Зовнішній вигляд:

Без ГМО: ✔Документація

Масові характеристики: ✔Протестовано в лабораторії

Наукове дослідження показало, що Theracurmin був більш біодоступним у розрахунку міліграм на міліграм, ніж інші провідні♢ посилені та звичайні форми куркуміну.

♢За даними SPINS 2014.

+ Порівняння біодоступності куркуміну за даними двох опублікованих досліджень, які показують нормалізацію рівня куркуміну в крові протягом 12-годинного періоду при тому самому рівні дозування.

Використання

1 капсула на день або за вказівкою медичного працівника.

Композиція

Вегетаріанська капсула (вуглеводна камедь [целюлоза], очищена вода), мікрокристалічна целюлоза, натрію кроскармелоза, стеарат магнію (рослинного сорту), діоксид кремнію.

Виготовлено компанією Natural Factors для забезпечення безпеки та ефективності відповідно до належної виробничої практики (GMP) FDA та Health Canada.

Не містить штучних барвників, консервантів та підсолоджувачів; без молочних продуктів, крохмалю, цукру, пшениці, глютену, дріжджів, сої, яєць, риби, молюсків, продуктів тваринного походження, солі, деревних горіхів або ГМО. Запечатано для вашого захисту. Не використовуйте, якщо пломба пошкоджена. Для свіжості зберігати в прохолодному сухому місці.

Склад:
Розмір порції: 1 вегетаріанська капсула
Кількість речовини у порції% добової норми
Theracurmin curcumin екстракт куркуми (Curcuma longa) (корінь) Форма куркуміну з високою біодоступністю - найактивніший куркуміноїд у куркумі60 мг
Денна цінність не встановлена.
Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Куркумін (Curcumin)
Natural Factors, RxOmega-3, Омега-3, 120 м'яких гелів
(4.9)
1091 грн
Доставлення