Activated Coconut Charcoal Powder 500, Активоване вугілля, 141.7 г

Код: 36584
Фото товару Activated Coconut Charcoal Powder 500, Активоване вугілля, 141.7
Фото складу Activated Coconut Charcoal Powder 500, Активоване вугілля, 141.7
Фото використання Activated Coconut Charcoal Powder 500, Активоване вугілля, 141.7
Основне фото товара Activated Coconut Charcoal Powder 500, Активоване вугілля, 141.7
(5)
1449 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 21.07.2024, без передоплати
Найдрібніший вугільний порошок Country Life є чудовим доповненням до засобів для самостійного приготування, таких як зубні пасти, маски для обличчя, лимонади, морозиво тощо! Цей порошок ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Country Life Активоване вугілля 141.7 г

Activated Coconut Charcoal Powder 500, Активоване вугілля, 141.7 г

Опис

Найдрібніший вугільний порошок Country Life є чудовим доповненням до засобів для самостійного приготування, таких як зубні пасти, маски для обличчя, лимонади, морозиво тощо! Цей порошок виготовлений із екологічно чистої кокосової шкаралупи, яка активована парою, не сертифікована ГМО та є чистою для харчових продуктів. Серед його численних переваг деревне вугілля зазвичай використовується як засіб для травлення, оскільки воно сприяє адсорбції кишкових газів і може сприяти очищенню організму.

Офіційний сайт: https: //www.countrylifevitamins.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 мірна ложка Порції в упаковці: Приблизно 280 Кількість на порцію / % добової норми Порошок активованого вугілля 500 мг / Денна норма не встановлена. Містить деревні горіхи (кокос). Цей продукт було виготовлено на підприємстві, зареєстрованому згідно з GMP. НЕ ГМО сертифіковано NSF / Без глютену / Веганська / Упаковка, що підлягає переробці / Виробництво підтримує енергію вітру / Без дріжджів, кукурудзи чи пшениці / Без сої, молока, солі чи цукру / Без консервантів / Без штучних барвників, ароматизаторів або підсолоджувачів / Без стеарату магнію / Кошерний

Дозування

Дорослі приймають принаймні через 1 годину після прийому ліків або інших дієтичних добавок, оскільки це може знизити їх ефективність. Змішайте одну мірну ложку з водою після їжі двічі на день. Не перевищуйте рекомендовану дозу. Як нагадування, обговоріть добавки та ліки, які ви приймаєте, зі своїм медичним працівником.

Запобіжні заходи

Не для використання немовлятами, дітьми, вагітними або годуючими жінками. Якщо ви приймаєте ліки, маєте захворювання або плануєте операцію, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту. Припиніть використання та зверніться до лікаря, якщо виникнуть будь-які побічні реакції. Не приймайте, якщо пломба пошкоджена. Зберігати в сухому місці при температурі 59°-86° F. Зберігати в недоступному для дітей місці. Застереження щодо алергенів: містить горіхи (кокос). Не перевищуйте рекомендовану дозу. Як нагадування, обговоріть добавки та ліки, які ви приймаєте, зі своїм медичним працівником.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Активоване вугілля (Activated Charcoal)
Country Life, GABA Relaxer, ГАМК, 90 таблеток
(5)
1113 грн
У наявності