Bone Solid Triple Action, Зміцнення кісток, 180 капсул

Код: 36564
Основне фото товара Bone Solid Triple Action, Зміцнення кісток, 180 капсул
(5)
2069 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 7-10 днів, орієнтовно до 11.07.2024, без передоплати
Капсули Bone Solid від Country Life можуть допомогти підтримувати та підтримувати здоровя кісток. Важливо забезпечити кістки оптимальними поживними речовинами, щоб зберегти їх здоровими протягом усього ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Country Life Зміцнення кісток 180 капсул

Bone Solid Triple Action, Зміцнення кісток, 180 капсул

Опис

Капсули Bone Solid від Country Life можуть допомогти підтримувати та підтримувати здоров’я кісток. Важливо забезпечити кістки оптимальними поживними речовинами, щоб зберегти їх здоровими протягом усього життя.

Ця добавка від Country Life містить кальцій, одну з найважливіших поживних речовин для здоров’я кісток. Він необхідний на всіх етапах життя. Фосфор відіграє важливу роль у процесі росту та необхідний для підтримки здоров’я кісток і зубів. Він підтримує кальцій і допомагає кісткам справлятися з регулярним зношуванням.

Магній підтримує здоров’я кісток, а також допомагає заспокоїти нерви та м’язи. Марганець також може сприяти здоровій структурі кісток, кістковому метаболізму та формуванню сполучної тканини.

Втрата кісткової маси може початися вже в 30 років і може вражати як чоловіків, так і жінок. Надані тут вітаміни необхідні для формування та здоров’я кісток. Вітамін K є абсолютно необхідним для побудови міцних кісток, тоді як D-3 може допомогти підтримувати здоровий рівень кальцію та фосфору.

Мікрокристалічний гідроксиапатит кальцію (MCHA), присутній у кісткових твердих капсулах від Country Life, також багатий магнієм, бором та кремнеземом.

Офіційний сайт: https: //www.countrylifevitamins.com

Інгредієнти

Розмір порції: 6 капсул Порції в упаковці: 30 Кількість на порцію % добової норми Білок 1 г 2% Вітамін С (з аскорбату калію, аскорбату кальцію, аскорбату магнію, аскорбату марганцю, аскорбату міді, аскорбату хрому) 100 мг 167% Вітамін D (D3) (у вигляді холекальциферолу - з ланоліну) 1‚000 МО 250% вітаміну К (у вигляді фітонадіону (K1) і менахінону (K2)) 1‚010 мкг 1‚263% кальцію (з мікрокристалічного гідроксиапатиту, фруктоборату кальцію) 1‚011 мг 101% фосфору (з мікрокристалічного гідроксиапатиту) 500 мг 50% магнію (з оксиду магнію, аскорбату, альфа-кетоглутарату, аспартату, цитрату, тауринату) 500 мг 125% цинку (з аскорбату цинку, цитрату) 10 мг 67% міді (у вигляді аскорбату міді) 0,021 мг 1% марганцю (з цитрату марганцю, аскорбату) 1 мг 50% хрому (з аскорбату хрому) 2,6 мкг 2% калію (з аскорбату калію) 5 мг MCHA (мікрокристалічного) гідроксиапатит, що забезпечує 1 г білка, 1‚000 мг кальцію, 500 мг фосфору) 4‚170 мг (4,17 г) Фруктоборат кальцію (FruiteX-B) 226 мг, що забезпечує: Бор 6 мг Відсоток добових значень базується на дієті з 2000 калоріями. Денна цінність не встановлена. Country Life завжди позначає мінерали в елементній вазі. Інші інгредієнти: целюлоза, целюлоза (оболонка капсули), стеаринова кислота, стеарат магнію, діоксид кремнію. Сертифікований без глютену. Не містить дріжджів, пшениці, сої, молока, цукру, консервантів; штучні барвники, ароматизатори або підсолоджувачі. Цей продукт був виготовлений на підприємстві, зареєстрованому згідно з GMP.

Дозування

Дорослі приймають по три (3) капсули двічі на день під час їжі (загалом 6 на день). Не перевищуйте рекомендовану дозу. Як нагадування, обговоріть добавки та ліки, які ви приймаєте, зі своїм медичним працівником.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, приймаєте ліки (особливо антикоагулянти, засоби для розрідження крові) або плануєте операцію, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту. При виникненні будь-яких побічних реакцій припиніть прийом продукту та зверніться до лікаря. Зберігати в недоступному для дітей місці. Не приймайте, якщо пломба пошкоджена. Зберігати при температурі 59°-86°F.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Зміцнення кісток (Bone Strength)
Country Life, GABA Relaxer, ГАМК, 90 таблеток
(5)
1113 грн
У наявності