Country Life, DHEA 25 mg, Дегідроепіандростерон, 90 капсул

Код: 36538
Фото товару Country Life, DHEA 25 mg, Дегідроепіандростерон, 90 капсул
Фото складу Country Life, DHEA 25 mg, Дегідроепіандростерон, 90 капсул
Фото використання Country Life, DHEA 25 mg, Дегідроепіандростерон, 90 капсул
Основне фото товара Country Life, DHEA 25 mg, Дегідроепіандростерон, 90 капсул
(5)
1287 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 22.07.2024, без передоплати
Рівень DHEA починає знижуватися в організмі після 30 років і підтримує чоловічі та жіночі статеві гормони. Ці гормони знижуються з віком. Кажуть, що DHEA підтримує ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Country Life Дегідроепіандростерон 90 капсул

Country Life, DHEA 25 mg, Дегідроепіандростерон, 90 капсул

Опис

Рівень DHEA починає знижуватися в організмі після 30 років і підтримує чоловічі та жіночі статеві гормони. Ці гормони знижуються з віком. Кажуть, що DHEA підтримує процес старіння витонченим способом. Особливості продукту: - Підтримує витончене старіння. - Сприяє виробленню статевих гормонів. - Не містить глютену.

Офіційний сайт: https: //www.countrylifevitamins.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Кількість на порцію % від добової дози Дегідроепіандростерон (DHA) 25 мг Добова норма не встановлена. Інші інгредієнти: целюлоза, целюлоза (оболонка капсули), діоксид кремнію, стеарат магнію. Сертифікований веган. Сертифікований без глютену. Кошерний. Не містить: дріжджів, кукурудзи, пшениці, сої, молока, солі, цукру, консервантів або штучних барвників. Без ГМО.

Дозування

Дорослі приймають одну (1) капсулу щодня або за вказівкою медичного працівника. Не перевищуйте рекомендовану дозу. Як нагадування, обговоріть добавки та ліки, які ви приймаєте, зі своїм медичним працівником.

Запобіжні заходи

Не для використання особами віком до 18 років. Не використовуйте, якщо ви вагітні або годуєте грудьми, або якщо ви жінка дітородного віку. Проконсультуйтеся з лікарем або ліцензованим кваліфікованим медичним працівником перед використанням цього продукту, якщо у вас є або є сімейний анамнез раку передміхурової залози, збільшення передміхурової залози, захворювання серця, низький рівень хорошого холестерину (ЛПВЩ), перебуваєте під медичним наглядом, жінка під віком у віці 40 років, маєте або ризикуєте для здоров’я чи захворювання, або якщо ви використовуєте будь-яку іншу дієтичну добавку, ліки, що відпускаються за рецептом, або безрецептурні ліки (ліки), або плануєте операцію. Не перевищуйте рекомендовані порції. Перевищення рекомендованих порцій може спричинити серйозні негативні наслідки для здоров’я. Можливі побічні ефекти включають акне, жирну шкіру, випадання волосся, ріст волосся на обличчі (у жінок), підвищене потовиділення, агресивність, дратівливість та підвищення рівня естрогену. Припиніть використання та негайно зверніться до лікаря або кваліфікованого медичного працівника, якщо ви відчуваєте прискорене серцебиття, запаморочення, розмитість зору або інші подібні симптоми. Не приймайте, якщо пломба пошкоджена. Зберігати при температурі 59-86° F. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Дегідроепіандростерон (DHEA)
Country Life, GABA Relaxer, ГАМК, 90 таблеток
(5)
1113 грн
У наявності