Theramedix, Candida Plus, Засіб від кандиди, 84 капсул

Код: 36512
Фото товару Theramedix, Candida Plus, Засіб від кандиди, 84 капсул
Фото складу Theramedix, Candida Plus, Засіб від кандиди, 84 капсул
Фото використання Theramedix, Candida Plus, Засіб від кандиди, 84 капсул
Основне фото товара Theramedix, Candida Plus, Засіб від кандиди, 84 капсул
(5)
2868 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 27.07.2024, без передоплати
Дріжджі, науково відомі як Candida, природним чином присутні в організмі людини він найбільш поширений у вашому травному тракті, горлі та статевих органах. У більшості випадків ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Theramedix Засіб від кандиди 84 капсул

Theramedix, Candida Plus, Засіб від кандиди, 84 капсул

Опис

Дріжджі, науково відомі як Candida, природним чином присутні в організмі людини; він найбільш поширений у вашому травному тракті, горлі та статевих органах. У більшості випадків це не викликає занепокоєння, оскільки зазвичай не викликає проблем зі здоров’ям чи неприємних симптомів. Однак у деяких випадках дріжджові грибки переростають і переповнюються, що призводить до грибкової інфекції, яка може залишатися в одній місцевій області або поширюватися по всьому тілу.

Вагінальні дріжджові інфекції досить поширені, але, звичайно, не весело, оскільки вони можуть викликати свербіж, печіння та виділення, схожі на сир, які можуть мати легкий запах. Дріжджові інфекції також можуть розвинутися в ротовій порожнині, де це називається молочницею; на чоловічих статевих органах; на грудях; і навіть у вашій крові.

Будь-яка людина може розвинути дріжджову інфекцію, але ви можете бути більш уразливими, якщо у вас ослаблена імунна система, певні захворювання або нещодавно приймали антибіотики. Гормональні зміни, такі як ті, що відбуваються під час менструального циклу або вагітності, також можуть збільшити ризик розвитку дріжджової інфекції. Так само створення вологого та темного середовища може сприяти надмірному росту дріжджів; наприклад, одягнути вологий купальний костюм або спортивний одяг після того, як ви закінчили плавати чи тренуватися. Бувають випадки, коли ріст дріжджів може з’явитися без очевидної причини; у деяких людей можуть навіть розвинутися хронічні інфекції.

Турбота про ваше загальне здоров’я, обмеження споживання цукру, зведення до мінімуму використання антибіотиків і уникання тісного або мокрого одягу можуть допомогти запобігти надмірному росту дріжджів. Крім того, прийом добавок Candida Plus від Theramedix може допомогти підтримувати баланс у вашому тілі. Ця формула забезпечує дози, які можуть допомогти полегшити помірні та гострі інфекції, а також для запобігання інфекціям і підтримки нормального рівня дріжджів.

З моменту заснування в 2005 році компанія Theramedix прагне надавати медичним працівникам та їхнім клієнтам лише продукти найвищої якості. Це стало можливим завдяки добре вивченим і ретельно розробленим компанією харчовим добавкам, які забезпечують оптимальну користь ферментів для здоров’я.

Офіційний сайт: http: //www.theramedix.net

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порції в упаковці: 42 кількості на порцію / Запатентована суміш ферментів 913 мг / Целюлаза (60‚000 CU) і суміш протеаз (кисла та нейтральна протеаза) (200‚000 HUT/ 20 SAPU / 1‚000 PC ). Денна норма (DV) не встановлена. Thera-Blend — це ексклюзивний процес Theramedix для створення ферментних сумішей. Ці суміші створені з використанням багатьох форм ферментів, відібраних через їх здатність руйнувати численні зв’язки при різних рівнях рН. Інші інгредієнти: рослинна капсула (гіпромелоза та вода). Вегетаріанське / Без наповнювачів.

Дозування

Приймати по 2 капсули 3 рази на день натщесерце протягом перших 7-14 днів. (за 1/2 години до або через 2 години після їжі). Для тривалої підтримки приймайте 1 капсулу щодня натщесерце.

Запобіжні заходи

Зберігати в недоступному для дітей. Зберігати щільно закритим у прохолодному‚ сухому місці. Не піддавайте надмірному нагріванню.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Засіб від кандиди (Candida Support)
Theramedix, Recovery Support, Ферменти, 120 капсул
(5)
3728 грн
Доставлення