Vinco, Primary Digest, Ферменти, 90 таблеток

Код: 36423
Фото товару Vinco, Primary Digest, Ферменти, 90 таблеток
Фото складу Vinco, Primary Digest, Ферменти, 90 таблеток
Фото використання Vinco, Primary Digest, Ферменти, 90 таблеток
Основне фото товара Vinco, Primary Digest, Ферменти, 90 таблеток
(5)
1788 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 16.07.2024, без передоплати
Primary Digest від Vinco є хорошим джерелом кислот і ферментів, які потенційно можуть підтримувати оптимальну роботу шлунково-кишкового тракту. Зокрема, ці інгредієнти можуть працювати для полегшення ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Vinco Ферменти 90 таблеток

Vinco, Primary Digest, Ферменти, 90 таблеток

Опис

Primary Digest від Vinco є хорошим джерелом кислот і ферментів, які потенційно можуть підтримувати оптимальну роботу шлунково-кишкового тракту. Зокрема, ці інгредієнти можуть працювати для полегшення певних симптомів, пов’язаних із дискомфортом у травленні, таких як легка печія, розлад травлення або діарея.

First‚ Primary Digest містить бетаїну гідрохлорид‚ який є формою соляної кислоти. Парієтальні клітини слизової оболонки шлунка відповідають за виробництво соляної кислоти‚ яка є ключовим компонентом шлункового соку, який розщеплює їжу та вивільняє поживні речовини, які в ній містяться. Таким чином, недостатнє виробництво соляної кислоти може перешкоджати засвоєнню деяких вітамінів і мінералів.

Ця добавка також містить кілька травних ферментів. Наприклад, панкреатин є природною сумішшю амілази, ліпази та протеази; ці ферменти зазвичай виробляються підшлунковою залозою для підтримки перетравлення вуглеводів, жирів і білків.

Нарешті, компанія Vinco включила корінь тирличу в кожну порцію Primary Digest, оскільки гіркі властивості тирличу можуть стимулювати секрецію шлункової кислоти.

При рекомендованому розмірі порції кожної пляшки з 90 таблетками Vinco's Primary Digest має вистачити приблизно на один місяць.

Офіційний сайт: http: //www.vincoinc.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 таблетка Порції в упаковці: 90 Кількість на порцію %DV кальцію (у вигляді дикальцій фосфату) 36 мг / 4% фосфору (у вигляді дикальцій фосфату) 27 мг / 3% бетаїну (у вигляді бетаїну гідрохлориду) 165 мг / глутамінової кислоти ( у вигляді гідрохлориду L-глутамінової кислоти) 165 мг / Панкреатин 8X 35 мг / Папаїн 65 мг / Пепсин (1: 10‚000) 25 мг / Жовтниця (корінь) 20 мг / Жовчниця 20 мг / Відсоток Добова норма базується на дієті в 2‚000 калорій. Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: мікрокристалічна целюлоза, стеаринова кислота, рослинний стеарат, діоксид кремнію, харчова глазур, без пшениці, без глютену, без кукурудзи, без молочних продуктів, без сої, без дріжджів.

Дозування

Як дієтичну добавку для дорослих і дітей віком від дванадцяти років, приймайте по дві таблетки під час їжі або за вказівкою кваліфікованого медичного працівника.

Запобіжні заходи

Зберігайте в недоступному для дітей місці. Захист від злому: не купуйте, якщо пломба пошкоджена. Зберігайте в прохолодному та сухому місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Ферменти (Enzymes)
Vinco, Chromacin GTF, Хромацин, 60 таблеток
(5)
1041 грн
Доставлення