RLC Labs Inc, i-Throid Iodine 6.25 mg, Йод, 90 капсул

Код: 36368
Фото товару RLC Labs Inc, i-Throid Iodine 6.25 mg, Йод, 90 капсул
Фото складу RLC Labs Inc, i-Throid Iodine 6.25 mg, Йод, 90 капсул
Фото використання RLC Labs Inc, i-Throid Iodine 6.25 mg, Йод, 90 капсул
Основне фото товара RLC Labs Inc, i-Throid Iodine 6.25 mg, Йод, 90 капсул
(5)
1089 грн.
Під замовлення
Підтримка вашого тіла, особливо тих частин, які можуть залишитися непоміченими без годинника, як-от щитовидна залоза та мінеральні запаси, має важливе значення для вашого здоров’я. Щоб ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

RLC Labs Inc Йод 90 капсул

RLC Labs Inc, i-Throid Iodine 6.25 mg, Йод, 90 капсул

Опис

Підтримка вашого тіла, особливо тих частин, які можуть залишитися непоміченими без годинника, як-от щитовидна залоза та мінеральні запаси, має важливе значення для вашого здоров’я. Щоб забезпечити себе збалансованими рівнями, ви можете приймати мінеральні добавки. Кожна капсула i-Throid 6,5 мг від RLC Labs містить 3,75 міліграма йодиду з йодиду калію. Йод є мікроелементом, який має вирішальне значення для загального здоров’я організму. Це означає, що, незважаючи на те, що ви отримуєте йод з раціону важливо, лише невелика (слідова) кількість потрібна для належного функціонування. i-Throid забезпечує оптимальну кількість елементарного йоду в рослинній капсулі для легкого проковтування, оптимальної біодоступності та швидкого вивільнення.

Основна відповідальність йоду в організмі полягає у зв’язуванні з тирозином для створення гормонів щитовидної залози. Хоча він найвідоміший за цю роль, він також бере участь в інших важливих процесах. Наприклад, йод необхідний клітинам для перетворення їжі в енергію.

Оскільки немає жодних тестів, щоб визначити, чи достатньо йоду у вашому організмі, важливо стежити за тим, скільки йоду ви отримуєте зі свого раціону. Було б надзвичайно важко спробувати досконало контролювати ваші рівні, але ви повинні знати, що ви отримуєте йод із надійного джерела щодня.

Кожної пляшки i-Throid Iodine 6,5 мг із 90 капсул має вистачити приблизно на 3 місяці при розмірі порції 1 овочева капсула щодня, яка приймається як дієтична добавка‚ або за вказівкою медичного працівника.

RLC Labs Inc працює над забезпеченням високоякісних формул для підтримки здоров’я щитовидної залози та її вироблення. Використовуючи передову технологію та лише найякісніші інгредієнти, RLC Labs прагне покращити життя за допомогою добавок. Працюючи разом з аптеками та лікарями, правила безпеки дотримуються в найвищій мірі, щоб залишити інноваційний продукт на передньому краї галузі.

Офіційний сайт: http://www.rlclabs.com

Інгредієнти

Розмір порції 1 овочева капсула Кількість на порцію % добової норми йодиду (від калію йодиду USP) 3,75 мг / 2500% йоду (від вільного йоду USP) 2,5 мг / 1667% калію (від калію йодиду USP) 1,2 мг / ІНШІ ІНГРЕДІЄНТИ: мікрокристалічна целюлоза ‚ Кремнезем, стеарат магнію та натрій-мідь хлорофілін у рослинних (целюлозних) капсулах. Не містить кукурудзи, молочних продуктів, яєць, риби, глютену, арахісу, рису, молюсків, сої, цукру, дріжджів, штучних барвників, ароматизаторів і консервантів. Зроблено в США.

Дозування

Як дієтична добавка‚ 1 капсула щодня або за вказівкою медичного працівника.

Запобіжні заходи

Зберігати в прохолодному‚ сухому місці. Зберігати в недоступному для дітей.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Йод (Iodine)
RLC Labs Inc, i-Throid Iodine 12.5 mg, Йод, 90 капсул
(5)
1394 грн.
Доставка