Nutra BioGenesis, BioInflaMax Capsules, Засіб від алергії, 150 капсул

Код: 36299
Фото товару Nutra BioGenesis, BioInflaMax Capsules, Засіб від алергії, 150...
Фото складу Nutra BioGenesis, BioInflaMax Capsules, Засіб від алергії, 150...
Фото використання Nutra BioGenesis, BioInflaMax Capsules, Засіб від алергії, 150...
Основне фото товара Nutra BioGenesis, BioInflaMax Capsules, Засіб від алергії, 150...
(5)
2607 грн.
Під замовлення
BioInflammatory Plus від Biogenesis Nutraceuticals допомагає зменшити симптоми, пов’язані із запаленням, такі як скутість і дискомфорт. Ця добавка містить ряд інгредієнтів, які мають корисні протизапальні ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Nutra BioGenesis Засіб від алергії 150 капсул

Nutra BioGenesis, BioInflaMax Capsules, Засіб від алергії, 150 капсул

Опис

BioInflammatory Plus від Biogenesis Nutraceuticals допомагає зменшити симптоми, пов’язані із запаленням, такі як скутість і дискомфорт. Ця добавка містить ряд інгредієнтів, які мають корисні протизапальні властивості. Деякі з цих інгредієнтів включають бромелайн, куркумін, n-ацетил-l-цистеїн, папаїн і цингібар лікарський.

Бромелайн використовується для кількох цілей. Він також використовується як протизапальний засіб, а також як допомога в перетравленні білка. Деякі дослідження стверджують, що бромелайн може допомогти зменшити симптоми запалення, спричиненого незначними травмами, такими як розтягнення, або ще більш серйозними захворюваннями, такими як артрит.

Куркумін - це біологічно активна сполука, яка походить від індійської спеції карі куркуми, яка має сильні антиоксидантні властивості. Куркумін використовується в кількох протизапальних добавках через можливу роль, яку він відіграє в зменшенні болю при артриті та інших симптомів, пов’язаних із запаленням, таких як запальне захворювання кишечника.

N-ацетил L-цистеїн є попередником амінокислот L-цистеїну та глутатіону, які природним чином виробляються вашим організмом. Попередник, широко відомий як NAC, є антиоксидантом, який допомагає запобігти запаленню. Дослідження показали, що NAC може зменшити біль, який часто виникає внаслідок фізичних вправ, і може зменшити виникнення та тяжкість симптомів, пов’язаних із хронічним бронхітом та іншими респіраторними розладами.

Папаїн походить із плодів папайї та використовується як протизапальний засіб завдяки дослідженням, які виявили його можливу здатність зменшувати біль і набряки, викликані запаленням або артритом.

Zingiber officinale, який зазвичай називають імбиром, є корінням, схожим на куркуму. Він широко відомий тим, що допомагає зменшити нудоту та заколисування. Однак, згідно з кількома дослідженнями, імбир також використовувався для зменшення болю від запалення.

Цієї пляшки зі 120 капсул вистачить приблизно на один місяць, залежно від дозування. Biogenesis Nutraceuticals пропонує унікальні рецептури добавок з високоякісними інгредієнтами. Вони використовують найновіші клінічні дослідження, щоб надати пацієнтам найкращі можливі інструменти для отримання та збереження здоров’я. Biogenesis Nutraceuticals вважає, що пацієнти заслуговують високоякісних продуктів, які не містять забруднень. З 2‚000 року вони зосереджені на тому, щоб комплаєнс пацієнтів став одним із їхніх головних пріоритетів.

Офіційний сайт: https://nutrabiogenesis.com

Інгредієнти

Розмір порції: 5 капсул. Порції в упаковці: 30 кількостей на порцію / Ніацин (з ніацинаміду) 350 мг / 1‚750% L-глутаміну 850 мг / * Метилсульфонілметан (МСМ) 850 мг / * Босвелія (Boswellia serrata) (екстракт смоли) 200 мг / * ( 70% Загальна кількість органічних кислот‚ 10% AKBBA) Бромелайн (2400 GDU/г) 200 мг / * Кверцетин (З дигідрату кверцетину) 200 мг / * Імбир (Zingiber officinale) (Екстракт кореня) 150 мг / * Куркума (Curcuma longa) (Екстракт кореня) 150 мг / * N-ацетил-L-цистеїн (NAC) 100 мг / * Біоперин (чорний перець) (Piper nigrum) (екстракт перцю) 5 мг / * (95% піперину)*Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: капсула з рослинної целюлози, целюлоза ‚ мальтодекстрин‚ екстракт рисових висівок‚ діоксид кремнію.

Дозування

Використовуйте лише за призначенням. Приймайте по 5 капсул до чотирьох разів на день після їжі або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Не використовуйте, якщо захисна пломба зламана або відсутня. Зберігайте в недоступному для дітей місці. Повідомляйте свого ліцензованого лікаря про використання цього продукту, особливо якщо ви годуєте грудьми. Не використовуйте, якщо ви вагітні. Зберігайте щільно закритими кришками та зберігайте в прохолодному місці‚ сухе місце.

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Засіб від алергії (Allergy Support)