Dr. Mercola, Grass Fed Beef Organ Complex, Колаген з яловичини, 180 капсул

Код: 36260
Фото товару Dr. Mercola, Grass Fed Beef Organ Complex, Колаген з яловичини...
Фото складу Dr. Mercola, Grass Fed Beef Organ Complex, Колаген з яловичини...
Фото використання Dr. Mercola, Grass Fed Beef Organ Complex, Колаген з яловичини...
Основне фото товара Dr. Mercola, Grass Fed Beef Organ Complex, Колаген з яловичини...
(5)
3457 грн.
Під замовлення
У той час як певні культури в усьому світі високо цінують м’ясні органи, жителі Заходу часто уникають їх, і це на жаль, оскільки м’ясні органи ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Dr. Mercola Колаген з яловичини 180 капсул

Dr. Mercola, Grass Fed Beef Organ Complex, Колаген з яловичини, 180 капсул

Опис

У той час як певні культури в усьому світі високо цінують м’ясні органи, жителі Заходу часто уникають їх, і це на жаль, оскільки м’ясні органи є одними з найбільш поживних джерел цінних мінералів і жиророзчинних вітамінів, доступних сьогодні. Споживаючи м’ясні органи разом із м’язами м’ясо‚ ви отримуєте належний баланс амінокислот. Традиційні народи‚ корінні американці та цілителі ранніх предків‚ вважали, що споживання органів здорової тварини може зміцнити та підтримати здоров’я відповідного органу особини. Вони їдять дієту «від носа до хвоста», включаючи:• Серце для підтримки здоров’я серцево-судинної системи та мітохондрій.* • Печінку для підтримки здорової функції печінки, метаболізму та виробництва енергії.* • Нирки для підтримки здорових, нормальних процесів детоксикації, а також здоров’я сечовивідних шляхів, нирок та імунітету.* • Підшлункова залоза для підтримки здорової передачі сигналів про рівень цукру в крові, травлення та здоров’я підшлункової залози.* • Селезінка для підтримки здорової крові та імунної функції.*Комплекс органів яловичини, відгодований травою, містить п’ять ключових органів у ліофілізованій формі – печінка, серце, нирки, підшлункова залоза та селезінка – від вільного вигулу‚ здорових корів, народжених і вирощених у Новій Зеландії. Цілорічний доступ до трави гарантує, що їх вирощують без генетично модифікованих кормів, стимуляторів росту чи гормонів. Крім того, оскільки м’ясні органи є 100% ліофілізованими, їхні термочутливі вітаміни, мінерали та кофактори зберігаються, залишаючи поживні речовини у такому самому балансі, як і в природі. Відчуйте на собі те, що ваші предки та стародавні цілителі знали століттями‚ та замовте Grass Fed Beef Organ Complex сьогодні.

Офіційний сайт: https://shop.mercola.com

Інгредієнти

Розмір порції: 6 капсул. Порції в упаковці: 30 Кількість на порцію / %DV Калорій 15 Загальний жир 0,5 г / Холестерин 5 мг / 2% Білок 2 г / 4%* Залізо 4,1 мг / 23% Комплекс органів яловичини, що вигодовується травою, 3 г / Печінка великої рогатої худоби 600 мг / Серце великої рогатої худоби 600 мг / Нирки великої рогатої худоби 600 мг / Підшлункова залоза великої рогатої худоби 600 мг / Селезінка великої рогатої худоби 600 мг / * Відсоток добових значень базується на дієті в 2000 калорій. Добова норма (DV) не встановлена. ІНШІ ІНГРЕДІЄНТИ: Капсула (гідроксипропілметилцелюлаза)‚ органічна рисова лушпиння.

Дозування

Дорослим як дієтичну добавку приймати шість (6) капсул щодня.

Запобіжні заходи

ПОПЕРЕДЖЕННЯ: ВИПАДКОВЕ ПЕРЕДОЗУВАННЯ ПРОДУКТАМИ, ЩО ВМІСТУЮТЬ ЗАЛІЗО, Є ОСНОВНОЮ ПРИЧИНОЮ СМЕРТЕЛЬНОГО ОТРУЄННЯ ДІТЕЙ ДО 6 РОКІВ. ЗБЕРІГАЙТЕ ЦЕЙ ПРОДУКТ В МЕРІ ДОСТУПНОСТІ ДІТЕЙ. У ВИПАДКУ ВИПАДКОВОГО ПЕРЕДОЗУВАННЯ НЕГАЙНО ЗВЕРНІТЬСЯ ДО ЛІКАРЯ АБО В ТОКСИКОЛОГІЧНИЙ ЦЕНТР. НЕ КОРИСТУЙТЕСЯ, ЯКЩО ПЛОЩАДКА БЕЗПЕКИ ЗЛАМАНА. ЯКЩО ВИ ГОДУЄТЕ СЕСТРОЮ, ВАГІТНІ, ПРИЙМАЄТЕ ЛІКИ АБО МАЄТЕ ЗАХВОРЮВАННЯ, ПРОКОнсультуйтеся зі своїм лікарем, перш ніж приймати цей продукт.

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Колаген з яловичини (Beef Collagen)