Dr. Berg, Raw Organic Wheatgrass Juice Powder, Вітграс, 150 г

Код: 35846
Основне фото товара Dr. Berg, Raw Organic Wheatgrass Juice Powder, Вітграс, 150 г
(5)
3011 грн.
Під замовлення
Сирий органічний порошок соку пирію Dr. Berg виготовляється з Triticum aestivum, ретельно культивованого виду пирію, який неймовірно багатий основними поживними речовинами. Кожна порція наповнена вітамінами, мінералами, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Dr. Berg Вітграс 150 г

Dr. Berg, Raw Organic Wheatgrass Juice Powder, Вітграс, 150 г

Сирий органічний порошок соку пирію Dr. Berg виготовляється з Triticum aestivum, ретельно культивованого виду пирію, який неймовірно багатий основними поживними речовинами. Кожна порція наповнена вітамінами, мінералами, амінокислотами та антиоксидантами та забезпечує вашу щоденну дозу зеленого суперфуду.

Сирий органічний порошок соку пирію Dr. Berg насичений природними поживними речовинами, зокрема:

Сирий органічний порошок соку пирію Dr. Berg виготовляється з пирію, вирощеного на багатих мінералами ґрунтах стародавнього дна озера Бонневіль, штат Юта. Це велике внутрішнє озеро зникло 800 000 років тому, залишивши великі рівнини з ґрунтами, багатими поживними речовинами, які містять висококонцентровані родовища мінералів.

Види пирію в нашому сирому органічному порошковому соку пирію були спеціально вирощені, щоб процвітати на гіперсолених і багатих мінералами ґрунтах пустелі на дні озера Бонневіль, що робить їх винятковими джерелами мінералів, мікроелементів і електролітів.

Порівняно з порошками пирію, які виготовлені з подрібненого пирію та містять переважно неперетравлювану клітковину, яка може дратувати ваш кишечник, сирий органічний сік пирію Dr. Berg містить порошкоподібний органічний пшеничний сік холодного віджиму, який є висококонцентрованим, що робить його надзвичайно багатим джерелом поживні речовини, які ваш організм може легко засвоїти.

Багато поживних речовин і ферментів чутливі до тепла і швидко розкладаються під час обробки. Ось чому порошок сирого органічного соку пирію Dr. Berg виготовляється з використанням мінімальної обробки за допомогою передових методів віджиму соку та біоактивної дегідратації. Це підтримує біоактивність ферментів пирію та зберігає поживні властивості всіх інгредієнтів.

Ми розробили наш сирий органічний порошок соку пирію на основі останніх досліджень, щоб створити комплексне та зручне джерело живлення, створене з урахуванням вашого здоров’я. Ми використовуємо лише сертифікований органічний пирій з культур без ГМО, щоб ви отримували максимум поживних речовин без пестицидів і негативного впливу генетично модифікованих культур.

Поживні речовини та список інгредієнтів для органічного сирого порошку соку пирію

Цей продукт максимально чистий. Це органічний порошок соку пирію, який був м’яко очищений, щоб зберегти поживні речовини недоторканими 

Форма: Порошок

Розмір порції: 1 чайна ложка (2,5 г)

Порцій в упаковці: 60

Рекомендації щодо застосування: розчиніть 1 чайну ложку (1 мірна ложка, 2,5 г) у склянці води або смузі об’ємом 8 унцій. Не приймайте з гарячими рідинами, оскільки тепло нейтралізує активні ферменти. Рекомендовано щодня натще (за 20 хвилин до або через 2 години після їжі).

Додаткові фактиКількість на порцію% від добової нормиDr. Berg, WheatGrass Superfood, Вітграс, 150 г
Калорії8 
Загальний жир0 років0%
Насичених жирів0 років0%
Транс-жири0 років0%
натрію4 мг0%
Загальний вміст вуглеводів1 г%
Харчові волокна0 г0%
Загальний цукор1 г 
Включає в себе0 г доданого цукру0%
білок1 г2%
Вітамін D0 мкг0%
Кальцій11 мг1%
Залізо0,5 мг3%
Калій70 мг1%
Цинк0 мг0%

* Відсоток добової норми базується на дієті на 2000 калорій. Ваші щоденні норми можуть бути вищими або нижчими залежно від ваших потреб у калоріях.

Денна цінність не встановлена.

НЕ МІСТИТЬ цукру, солі, крохмалю, дріжджів, кукурудзи, сої, молока, яєць, молюсків або консервантів.

СТАТИ ДЕФІЦИТОМ ПОЖИВНИХ РЕЧОВИН ЛЕГШЕ, НІЖ ВИ ДУМАЄТЕ

Сучасна харчова обробка вилучає значну кількість поживних речовин, через що стає все важче отримати всі необхідні поживні речовини лише з їжі.

Більше того, такі фактори, як стрес, алкоголь і нездорове харчування, можуть швидко виснажити ваші запаси поживних речовин, створюючи ризик дефіциту мінералів.

ПОПОВНЮВАТИ ПОЖИВНІ РЕЧОВИНИ ВАЖЧЕ, НІЖ ВИ ДУМАЄТЕ

Рослинна їжа настільки ж поживна, як і ґрунт, на якому вона росте. На жаль, більшість сучасних індустріалізованих методів землеробства зосереджуються на прибуткових високоврожайних культурах, що призводить до виснаження ґрунтів мінеральними речовинами.

Ось чому ми використовуємо тільки пирій, вирощений на стародавніх, багатих мінералами рівнинах озера Бонневіль, що робить сирий органічний порошок соку пирію Dr. Berg послідовним і надійним вибором для відновлення необхідних мінералів, мікроелементів і електролітів.

Незважаючи на те, що сік пирію є чудовим джерелом живлення, багато продуктів з пирію проходять інтенсивну обробку та виготовляються з подрібненого пирію, якому бракує ефективності та щільності поживних речовин.

Сирий органічний сік пирію Dr. Berg містить лише високоякісний порошок холодного віджиму соку пирію — виготовлений з мінімальною обробкою.

НАРЕШТІ, ПОРОШОК СІКУ ПИРІЮ, ЗГОТОВЛЕНО З ТУТОЮ ПРО ВАШЕ ЗДОРОВ’Я

Сирий органічний порошок соку пирію Dr. Berg — це поживна сила, отримана з ґрунтів, багатих поживними речовинами, і органічно вирощеного пирію без ГМО.

Кожна доза нашого зручного порошку соку пирію, який швидко розчиняється і не злипається, забезпечує щоденну дозу необхідних вітамінів, мінералів, хлорофілу, антиоксидантів, ферментів, амінокислот і фітонутрієнтів.

Існує поширена помилкова думка, що весь порошок соку пирію є джерелом глютену. Наш сирий органічний порошок соку пирію виготовляється лише з ніжного листя молодих рослин пирію, які не містять білків глютену, що робить порошок сирого органічного соку пирію Dr. Berg ідеальним безглютеновим і веганським джерелом концентрованого харчування.

ЧОМУ ВИБРАТИ DR. ПОРОШОК ОРГАНІЧНОГО СИРОГО СІКУ BERG?

США СЕРТИФІКОВАНЕ GMP ВИРОБНИЦТВО

Усі продукти Dr. Berg створюються на найсучасніших виробничих потужностях у США з висококваліфікованим персоналом, який виробляє першокласні продукти для здоров’я та здоров’я. Будучи сертифікованими відповідно до законів і правил США (сертифікат GMP), ці об’єкти є безкомпромісними, коли йдеться про чистоту та контроль якості.

ВИСОКОЯКІСНІ ІНГРЕДІЄНТИ

Нам прикро, але якщо ви шукаєте дешеві, низькоякісні продукти, ви не в тому місці. Ми шукаємо повсюдно — як у країні, так і за кордоном — щоб забезпечити високоякісні інгредієнти, за які ваше тіло буде вам вдячне. Лікування вашого тіла інгредієнтами преміум-класу коштує високої вартості. Якщо для вас важливі якість, задоволення та результати, ви в потрібному місці!

ДЕСЯТИЛІТЯ ДОСВІДУ

Доктор Берг, також відомий як Доктор знань, провів більшу частину свого життя, досліджуючи та пропонуючи природні рішення повсякденних проблем зі здоров’ям. Ці обширні дослідження та тисячі годин роботи з пацієнтами відрізняють нас від інших брендів і дозволили нам розробити запатентовані суміші, яких більше ніде немає. 

НЕ ВАТРАЧАЙТЕ ЧАС ТА ГРОШІ НА НЕЯКІСНІ ПОРОШКИ ПИРИЮ

Сирий органічний порошок соку пирію Dr. Berg — це неймовірне органічне та безглютенове джерело високоякісних вітамінів, мінералів, хлорофілу, ферментів і антиоксидантів — і це ідеальне доповнення до вашого здорового кето та плану періодичного голодування. Наш десятиліття досвіду, унікальні формули та високі виробничі стандарти гарантують, що ви завжди отримуєте продукцію найкращої якості.

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
10 місяців
Оксана
Дякую за доставку, отримали наступного дня з наявності! Окремо спасибі за шейкер)
Пирій (Wheatgrass)