Allergy Research Group, Lumbrokinase, Люмброкіназа, 60 капсул

Код: 35826
Фото товару Allergy Research Group, Lumbrokinase, Люмброкіназа, 60 капсул
Фото складу Allergy Research Group, Lumbrokinase, Люмброкіназа, 60 капсул
Фото використання Allergy Research Group, Lumbrokinase, Люмброкіназа, 60 капсул
Основне фото товара Allergy Research Group, Lumbrokinase, Люмброкіназа, 60 капсул
(5)
5431 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 20.07.2024, без передоплати
Багато людей, зрозуміло, не витрачають багато часу на думки про тромби. Однак процес згортання коагуляції є важливим для виживання. Іншими словами, він зупиняє надлишок крові ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Allergy Research Group Люмброкіназа 60 капсул

Allergy Research Group, Lumbrokinase, Люмброкіназа, 60 капсул

Опис

Багато людей, зрозуміло, не витрачають багато часу на думки про тромби. Однак процес згортання (коагуляції) є важливим для виживання. Іншими словами, він зупиняє надлишок крові від виходу з вашого тіла та допомагає вам загоїти рани та травми. Якщо ваша кров не згортається належним чином, незначний поріз папером може бути катастрофічним. Однак занадто велике згортання також погано; це потенційно може призвести до відмови органів. Саме тому багатьом серцево-судинним хворим призначають препарати, що руйнують тромби. Недоліком інших ліків є те, що вони можуть мати побічний ефект втручання в нормальний процес згортання крові одночасно з нездоровим згортанням крові. Рівень плазміну, речовини, яку ваше тіло створює для розщеплення фібрину, зменшується з віком.

Якщо ваша кров не згортається ефективно, може допомогти додавання ферменту під назвою лумброкіназа. Згідно з медичними дослідженнями, це сприяє нормалізації рівня згортання крові. Він також посилює здатність певних ферментів розчиняти фібрин у тромбах, сприяючи процесу загоєння. Фібрин, остання стадія процесу згортання крові, являє собою тягучий нерозчинний білок, який утворює нитки, щоб утримувати кров’яний згусток на місці, додаючи об’єм. В результаті будь-які пошкоджені стінки кровоносних судин закупорюються, запобігаючи подальшій кровотечі. Хоча це здебільшого добре, але легко зрозуміти, як недостатня кількість фібринолітичної активності може призвести до закупорки магістральних кровоносних судин.

Капсули Lumbrokinase (LK) від Allergy Research Group виготовлені з групи протеолітичних ферментів, природним чином отриманих із певного виду дощових черв’яків. Оскільки ці капсули містять e-PA, активатор плазміногену, біологічно схожий на інший тканинний активатор плазміногену (t-PA), він зменшує згортання крові лише за наявності фібрину. Це робить лумброкіназу унікальною, оскільки вона не викликає надмірної кровотечі. На відміну від інших традиційних китайських добавок, продукт LK від Allergy Research Group виявився набагато ефективнішим.

Він також був схвалений і нагороджений кількома міністерствами Китаю завдяки позитивним результатам кількох місцевих досліджень. Ці капсули LK зазвичай використовуються у відомих лікарнях і зазвичай продаються в магазинах по всій Азії та Європі.

Цей розмір 60 капсул є найбільш економічно ефективним варіантом.

Офіційний сайт: https: //www.allergyresearchgroup.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порції в упаковці: 30 Кількість на порцію / Лумброкіназа 600‚000 МО (40 мг) / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: желатин, крохмаль. Ця поживна речовина найвищої якості та чистоти, яка доступна, і не містить консервантів, розріджувачів або штучних добавок.

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте 1 або 2 капсули вранці та вдень, а також 2 капсули перед сном або за вказівкою лікаря. Приймати з 8-10 унціями води незалежно від їжі.

Запобіжні заходи

При прийомі антикоагулянтів застосовувати під наглядом лікаря. Протипоказаний при будь-яких станах, пов'язаних з кровотечею. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці. щільно закритий.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Люмброкіназа (Lumbrokinase)
Allergy Research Group, Tricycline, Тріціклін, 90 капсул
(4.9)
3261 грн
Доставлення