Nattokinase NSK-SD 100 mg, Наттокіназа, 180 капсул

Код: 35822
Фото товару Nattokinase NSK-SD 100 mg, Наттокіназа, 180 капсул
Фото складу Nattokinase NSK-SD 100 mg, Наттокіназа, 180 капсул
Фото використання Nattokinase NSK-SD 100 mg, Наттокіназа, 180 капсул
Основне фото товара Nattokinase NSK-SD 100 mg, Наттокіназа, 180 капсул
(5)
6576 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 23.07.2024, без передоплати
Ви чули про наттокіназу чи знайомі з натто? Вони повязані, але не ідентичні. Натто це їжа, виготовлена з ферментованих соєвих бобів, яку зазвичай їдять ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Allergy Research Group Наттокіназа 180 капсул

Nattokinase NSK-SD 100 mg, Наттокіназа, 180 капсул

Опис

Ви чули про наттокіназу чи знайомі з натто? Вони пов’язані, але не ідентичні. Натто — це їжа, виготовлена ​​з ферментованих соєвих бобів, яку зазвичай їдять у Японії; має сирну текстуру. Незважаючи на те, що його асоціюють із засобом лікування судинних і серцевих захворювань, це безперечно набутий смак.

На щастя, фермент, який має такі позитивні ефекти, наттокіназу, можна витягнути та помістити в капсулу, яка буде більш привабливою для більшості смаків. Наттокіназа - це фермент, який підтримує здоровий кровообіг і має властивості проти згортання крові. У деяких випадках було показано, що наттокіназа набагато ефективніша в розщепленні тромбів, ніж плазмін. Цей фермент також підтримує нормальний артеріальний тиск.

Зазвичай наттокіназа містить вітамін K-2, який одночасно сприяє утворенню тромбів і скасовує профілактичні ефекти наттокінази. Хоча здатність вашого тіла згортатися є необхідною, надмірне згортання може спричинити закупорку кровоносних судин; в результаті вашому серцю доведеться працювати більше, що робить вас сприйнятливими до інфарктів та інсультів. За даними Центру з контролю за захворюваннями, американці мають надзвичайно високий ризик смерті від обох цих станів.

Наттокіназа NSK-SD містить очищену наттокіназу, яка екстрагується за допомогою запатентованого процесу. Він виготовлений зі спеціалізованого, не ГМО штаму соєвих бобів, відомого як Bacillus subtilis natto.

Наттокіназа NSK-SD була першою добавкою такого типу, представленою на ринку США, і її автентичність була сертифікована регуляторними органами, такими як JNKA (Японська асоціація наттокінази) і JHFA (Японська авторизація здоров’я та харчування). Усі інші доступні на даний момент добавки наттокінази базуються на стандартах, встановлених цим продуктом. Кожна окрема партія тестується, щоб переконатися, що вона ефективна та безпечна.

Ця пляшка є найбільш економічно ефективним і зручним способом отримати вашу вегетаріанську наттокіназу: у рекомендованій дозі один-два рази на день вам вистачить від трьох до шести місяців!

Allergy Research Group надає високоякісні гіпоалергенні добавки вже понад 30 років. Його унікальні добавки включають останні наукові відкриття, що робить продукти Allergy Research Group вибором багатьох лікарів та інших медичних працівників для підтримки харчування та здоров’я своїх пацієнтів.

Офіційний сайт: https: //www.allergyresearchgroup.com

Інгредієнти

Розмір порції 1 м'яка капсула Порцій в упаковці 180 Кількість на порцію: Наттокіназа NSK-SD (2000 FU) 100 мг Інші інгредієнти: соєва олія, желатин, гліцерин, соєвий лецитин, ефір жирної кислоти гліцерину та бджолиний віск. Примітка: у лютому 2007 року цю формулу дещо змінили, і вона більше не містить 10 МО вітаміну Е. М’які таблетки менші та світліші за кольором, ніж попередні партії. Вміст наттокінази залишається незмінним.

Дозування

Рекомендоване застосування: як дієтична добавка, початкова доза по 1 м’якій капсулі двічі на день або за вказівкою лікаря. Можна приймати незалежно від прийому їжі. Візьміть з 8-10 унціями води. При прийомі з антикоагулянтами використовувати під наглядом лікаря. Протипоказаний при будь-яких станах, пов'язаних з кровотечею.

Запобіжні заходи

Зверніться до свого медичного працівника

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Наттокіназа (Nattokinase)
Allergy Research Group, Tricycline, Тріціклін, 90 капсул
(4.9)
3261 грн
Доставлення