Tech Pharmacal, D3Plus, Вітамін D3, 180 Vegetable капсул

Код: 35751
Фото товару Tech Pharmacal, D3Plus, Вітамін D3, 180 Vegetable капсул
Фото складу Tech Pharmacal, D3Plus, Вітамін D3, 180 Vegetable капсул
Фото використання Tech Pharmacal, D3Plus, Вітамін D3, 180 Vegetable капсул
Основне фото товара Tech Pharmacal, D3Plus, Вітамін D3, 180 Vegetable капсул
(5)
3137 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 24.07.2024, без передоплати
D3Plus від Bio-Tech Pharmacal може підтримувати міцність кісток, надаючи вітамін D та інші важливі поживні речовини. По-перше, кожна порція містить 5000 МО міжнародних одиниць вітаміну ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Tech Pharmacal Вітамін D3 180 Vegetable капсул

Tech Pharmacal, D3Plus, Вітамін D3, 180 Vegetable капсул

Опис

D3Plus від Bio-Tech Pharmacal може підтримувати міцність кісток, надаючи вітамін D та інші важливі поживні речовини. По-перше, кожна порція містить 5‚000 МО (міжнародних одиниць) вітаміну D3‚ який також відомий як холекальциферол; оскільки активна форма вітаміну D‚ холекальциферол легше засвоюється, ніж інші форми вітаміну. З цієї причини D3Plus був схвалений Радою з вітамінів D.

Крім того, ця добавка також містить кілька мінералів, які можуть служити кофакторами вітаміну D; наприклад‚ цинк і бор можуть сприяти здоров’ю кісток завдяки взаємодії з вітаміном D для сприяння засвоєнню кальцію.

Останнє‚ D3Plus забезпечує загалом 800 мікрограмів вітаміну K на порцію. Вітамін K, який насправді складається з двох вітамінів (K1 і K2), може підтримувати кісткову масу. Зокрема, вітамін K2 може співпрацювати з вітаміном D для підтримки функціонування остеобластів (клітин, які будують кістку), водночас потенційно перешкоджаючи виробленню остеокластів (клітин, які руйнують кістку).

Приймати по три капсули щодня. У рекомендованому дозуванні пляшки із 180 капсул D3Plus від Bio-Tech Pharmacal вистачить приблизно на два місяці.

Офіційний сайт: http: //www.biotechpharmacal.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порції в упаковці: 90 Кількість на порцію / Вітамін D3 (у вигляді холекальциферолу) 5‚000 МО / 1‚250% Вітамін K2 (у вигляді менахінону-7) 80 мкг / 100% магній (у вигляді цитрату магнію) 120 мг / 30 % цинку (у вигляді L-метіоніну цинку) 12 мг / 80% бору (у вигляді цитрату бору) 3 мг / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: гідроксипропілметилцелюлоза (рослинні) капсули. Сертифіковано кошерність і халяль. Цей продукт не містить молочних продуктів, яєць, сої, риби, молюсків, горіхів, пшениці, глютену, цукру, дріжджів або штучних барвників.

Дозування

Дві капсули на день або за інструкцією.

Запобіжні заходи

Особи, які приймають ліки, що розріджують кров, повинні проконсультуватися з медичним працівником. Зберігати в недоступному для дітей місці. Захищено для вашого захисту. Зберігати щільно закритим у прохолодному‚ сухому місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Вітамін D3 (Vitamin D3 Cholecalciferol)
Tech Pharmacal, Quercetin, Кверцетин, 100 капсул
(5)
2899 грн
Доставлення
Tech Pharmacal, D-Mannose, Д-манноза, 100 капсул
(5)
2250 грн
Доставлення