Health Concerns, Formula H, Підтримка геморою, 90 капсул

Код: 35622
Фото товару Health Concerns, Formula H, Підтримка геморою, 90 капсул
Фото складу Health Concerns, Formula H, Підтримка геморою, 90 капсул
Фото використання Health Concerns, Formula H, Підтримка геморою, 90 капсул
Основне фото товара Health Concerns, Formula H, Підтримка геморою, 90 капсул
(5)
1680 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 22.07.2024, без передоплати
Проблеми з травною системою, такі як геморой і дисфункція кишечника, можуть зруйнувати ваше самопочуття та ускладнити життя. Враховуючи стандартний американський спосіб життя та дієту, неприємні ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Health Concerns Підтримка геморою 90 капсул

Health Concerns, Formula H, Підтримка геморою, 90 капсул

Опис

Проблеми з травною системою, такі як геморой і дисфункція кишечника, можуть зруйнувати ваше самопочуття та ускладнити життя. Враховуючи стандартний американський спосіб життя та дієту, неприємні проблеми з травленням є поширеними, і їх важко успішно вилікувати без небажаних побічних ефектів.

Китайські практики лікування, такі як акупунктура, існують протягом століть, але лише нещодавно почали отримувати визнання в західній медицині. Замість того, щоб визначити хворобу в конкретних органах чи анатомічних системах, він намагається відновити гармонію та баланс між факторами, які включають інь та ян, холодне та гаряче, вологе та сухе. Практикуючі акупунктури використовують карту тіла Інь/Янь як орієнтир і часто рекомендують формулу Н, також відому як бай-тан, між сеансами для відновлення здоров’я травлення, зменшення дискомфорту, спричиненого гемороєм, і сприяння нормальному випорожненню.

Говорячи мовою китайських цілителів, Формула H від Health Concerns знижує надмірне тепло, стимулює інь, живить кров і усуває вологість. Вважається, що це робиться шляхом поєднання деяких із найпотужніших природних трав і екстрактів квітів, наприклад:

Завдяки позитивному впливу на кровообіг цю добавку також використовували для зменшення надмірної менструальної кровотечі. Рекомендоване дозування таблеток Формули Н слід узгоджувати з вашим лікарем.

Health Concerns прагне надавати своїм клієнтам якісне лікування травами. Компанія використала терапію травами, яка тисячоліттями використовувалася в традиційній китайській медицині, у більш зручну таблетовану форму.

Офіційний сайт: https: //www.healthconcerns.com

Інгредієнти

Розмір порції: 3 капсули Порція в упаковці: 30 Кількість на порцію / %DV Власна трав’яна суміш 1‚650 мг / Полин солодкий, корінь шавлії китайської, екстракт кореня шлемника китайського, екстракт бруньки квітки кверцетину, екстракт кореня китайської півонії, корінь Dong Quai екстракт‚ екстракт кореня Rehmannia (сирого)‚ екстракт трави Heal All‚ екстракт кори феллодендрона‚ екстракт квітів японської жимолостіДенна норма не встановлена. Інші інгредієнти: Гіпромелоза (рослинна целюлоза) і рисові висівки. Піньїнь: Qing hao‚ dan shen‚ huang qin‚ з софори японської‚ bai shao‚ dang gui‚ sheng di huang‚ xia ku cao‚ huang bai‚ jin yin hua. Виготовлено в США

Дозування

Три капсули‚ 3 рази на день між прийомами їжі‚ або за рекомендацією вашого лікаря.

Запобіжні заходи

Як і будь-яку іншу дієтичну добавку, не приймайте без попередньої консультації з лікарем, особливо якщо ви вагітні, годуєте грудьми або перебуваєте під наглядом лікаря з будь-якої причини. Зберігати в недоступному для дітей.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка геморою (Hemorrhoid Support)
Enteromend Dipeptidyl Peptidase DPP-IV, Ферменти з DPP4, 90 ка...
(5)
2970 грн
Доставлення