Marrow Plus, Підтримка серця та судин, 270 капсул

Код: 35621
Фото товару Marrow Plus, Підтримка серця та судин, 270 капсул
Фото складу Marrow Plus, Підтримка серця та судин, 270 капсул
Фото використання Marrow Plus, Підтримка серця та судин, 270 капсул
Основне фото товара Marrow Plus, Підтримка серця та судин, 270 капсул
(5)
3938 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 21.07.2024, без передоплати
Marrow Plus від Health Concerns містить суміш трав, які використовувалися в традиційній китайській медицині ТКМ для підтримки загального здоровя. Зокрема, Marrow Plus може підтримувати оптимальну циркуляцію ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Health Concerns Підтримка серця та судин 270 капсул

Marrow Plus, Підтримка серця та судин, 270 капсул

Опис

Marrow Plus від Health Concerns містить суміш трав, які використовувалися в традиційній китайській медицині (ТКМ) для підтримки загального здоров’я.

Зокрема, Marrow Plus може підтримувати оптимальну циркуляцію крові. Наприклад‚ основним інгредієнтом цієї добавки є ji xue teng; ji xue teng (також відома як millettia) — це трава, яка потенційно може полегшити певні симптоми, пов’язані із застоєм крові, наприклад нерегулярні менструальні періоди у жінок. Ji xue teng також може допомогти усунути легке оніміння або біль у кінцівках.

Крім того, Marrow Plus може відігравати певну роль у підтримці функції нирок і селезінки. Зокрема, вважається, що дефіцит ци в селезінці або нирках пов’язаний з формою анемії, яка може сприяти таким симптомам, як втома або блідий колір обличчя.

Приймати по три таблетки два-три рази на день між прийомами їжі. Кожна пляшка Health Concerns' Marrow Plus містить 270 таблеток‚ яких має вистачити приблизно на 30-40 днів у рекомендованій дозі.

Офіційний сайт: https: //www.healthconcerns.com

Інгредієнти

Розмір порції: 3 капсули Порція в упаковці: 90 Кількість на порцію / %DV Запатентована трав’яна суміш 1‚945 мг / Екстракт стебла Spatholobus, корінь Fo-Ti, екстракт кореня китайської шавлії, екстракт кореня кодонопсису, екстракт кореня астрагала, плід ліціуму, донг Корінь Quai, корінь Rehmannia (сирий), екстракт насіння священного лотоса, екстракт шкірки мандарина, екстракт плодів зизифуса, плоди глоду.Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: Гіпромелоза (рослинна целюлоза) і рисові висівки. Піньїнь: Ji xue teng‚ he shou wu‚ dan shen‚ dang shen‚ huang qi‚ gou qi zi‚ dang gui‚ sheng di huang‚ lian zi‚ chen pi‚ da zao‚ shan zhaMade in the USA

Дозування

Три капсули‚ 2 рази на день між прийомами їжі‚ або за рекомендацією вашого лікаря.

Запобіжні заходи

Як і будь-яку іншу дієтичну добавку, не приймайте без попередньої консультації з лікарем, особливо якщо ви вагітні, годуєте грудьми або перебуваєте під наглядом лікаря з будь-якої причини. Зберігати в недоступному для дітей.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка серця та судин (Cardio Support)
Enteromend Dipeptidyl Peptidase DPP-IV, Ферменти з DPP4, 90 ка...
(5)
2970 грн
Доставлення