Health Concerns, Three Immortals, Підтримка менопаузи, 270 капсул

Код: 35620
Фото товару Health Concerns, Three Immortals, Підтримка менопаузи, 270 капсул
Фото складу Health Concerns, Three Immortals, Підтримка менопаузи, 270 капсул
Фото використання Health Concerns, Three Immortals, Підтримка менопаузи, 270 капсул
Основне фото товара Health Concerns, Three Immortals, Підтримка менопаузи, 270 капсул
(5)
4161 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 08.06.2024, без передоплати
З менопаузою стало легше впоратися завдяки трьом безсмертним від Health Concerns. Ця добавка призначена для лікування руйнівних симптомів, які відчувають багато жінок у віці менопаузи. ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Health Concerns Підтримка менопаузи 270 капсул

Health Concerns, Three Immortals, Підтримка менопаузи, 270 капсул

Опис

З менопаузою стало легше впоратися‚ завдяки трьом безсмертним від Health Concerns. Ця добавка призначена для лікування руйнівних симптомів, які відчувають багато жінок у віці менопаузи. Симптоми, які усуваються цими ефективними таблетками, включають головний біль або мігрень, припливи, нічну пітливість, дратівливість, запаморочення, проблеми з травленням, біль у попереку, безсоння, депресію, шум у вухах, зниження статевого потягу, серцебиття, сиве волосся та кровоточивість ясен.

Менопауза просто означає закінчення менструації. З віком у жінки робота яєчників і вироблення естрогену поступово знижуються. Приблизно у віці 40 років цей спад прискорюється; перехідний період називають перименопаузою.

У середньому у жінок останні менструації наступають приблизно в 50 років. У деяких припиняється менструація в 40 років, і дуже невеликий відсоток не вступає в менопаузу до 60 років. Курці, як правило, проходять менопаузу на кілька років раніше, ніж некурящі. Більшість жінок помічають деякі зміни менструального циклу, такі як менструації, що відбуваються ближче одна до одної, відсутність менструації та нерегулярні рясні менструації, за кілька років до припинення менструації, що є ознакою перименопаузи.

Способи, за допомогою яких жінки переживають менопаузу, настільки ж різноманітні, як і самі жінки. Близько 75% жінок відчувають неприємні припливи. Найпоширенішими є нічні припливи, які можуть спричинити хронічну дефіцит сну, що забирає вашу енергію. Хоча психічні наслідки ще не повністю зрозумілі, багато жінок у період менопаузи повідомляють про явну зміну свого настрою, переважно в гіршу сторону.

Хоча менопауза є нормальним етапом життя жінки, це може бути важким періодом. Нехай таке доповнення, як «Три безсмертні», полегшить це. Health Concerns створили запатентовану суміш, що містить натуральні інгредієнти, які полегшують побічні ефекти, пов’язані з менопаузою.

Three Immortals 270 Tablets від Health Concerns містить запатентовану суміш наступних натуральних інгредієнтів: листя епімедіума, корінь морінди, кореневище куркулінго, траву екліпти, плід лігуструму, кору мутану, кору ліціуму, кореневище феллодендрона корте х‚ Солодка корінь‚ і плоди червоних фініків. Кожен з них використовувався в традиційній китайській медицині, щоб допомогти жінкам у віці, полегшуючи найгірші симптоми, про які повідомляють жінки в менопаузі.

Зберігайте мудрість, яка випливає з життєвого досвіду‚ зменшуючи біль старіння. Спробуйте три безсмертних від Health Concerns сьогодні, щоб отримати найкраще з обох світів.

Health Concerns прагне надавати своїм клієнтам якісне лікування травами. Компанія використала терапію травами, яка тисячоліттями використовувалася в традиційній китайській медицині, у більш зручну таблетовану форму.

Офіційний сайт: https: //www.healthconcerns.com

Інгредієнти

Розмір порції: 3 капсули Порції в упаковці: 90 Кількість на порцію / Запатентована трав’яна суміш 1‚892 мг / Екстракт листя епімедіума, екстракт кореня морінди, екстракт кореня донг квай, екстракт кореневища куркулінго, екстракт кори реманії (варений), екстракт плодів лігуструму, Кора кореня ліціуму, екстракт кореня анемаррени, екстракт кори феллодендрона, деревію антенного, екстракт кореня солодки, екстракт плодів зизифусаДенна норма не встановлена. Інші інгредієнти: гіпромелоза (рослинна целюлоза), рисові висівки. Піньінь: (інь янь хуо)‚ (ба ji tian)‚ (dan gui)‚ (xian mao)‚ (shu di huang)‚ (nu zhen zi)‚ (di gu pi)‚ (zhi mu)‚ (huang bai)‚ (ya luo)‚ (gan cao) )‚ (da zao) Зроблено в США.

Дозування

Три капсули 3 рази на день між прийомами їжі або за рекомендацією лікаря.

Запобіжні заходи

Як і будь-яку іншу дієтичну добавку, не приймайте без попередньої консультації з лікарем, особливо якщо ви вагітні, годуєте грудьми або перебуваєте під наглядом лікаря з будь-якої причини. Зберігати в недоступному для дітей

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка менопаузи (Menopause Support)