Herb Pharm, Dandelion, Кульбаба, 30 мл

Код: 35572
Фото товару Herb Pharm, Dandelion, Кульбаба, 30 мл
Фото складу Herb Pharm, Dandelion, Кульбаба, 30 мл
Фото використання Herb Pharm, Dandelion, Кульбаба, 30 мл
Основне фото товара Herb Pharm, Dandelion, Кульбаба, 30 мл
1093 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 06.10.2024, без передоплати
Екстракт кульбаби від Herb Pharm може мати легкий очисний ефект, оскільки кульбаба здатна підтримувати вашу печінку та жовчний міхур. Печінка та жовчний міхур є двома ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Herb Pharm Кульбаба 30 мл

Herb Pharm, Dandelion, Кульбаба, 30 мл

Опис

Екстракт кульбаби від Herb Pharm може мати легкий очисний ефект, оскільки кульбаба здатна підтримувати вашу печінку та жовчний міхур. Печінка та жовчний міхур є двома органами, які відіграють ключову роль у детоксикації; Зокрема, печінка відповідає за видалення токсинів із крові. З цієї причини екстракт кульбаби містить кілька активних сполук, які можуть працювати для підтримки функції печінки; ці сполуки включають пектин, сесквітерпени, тритерпени та тараксастерол.

Екстракт кульбаби також може допомогти усунути певні симптоми, пов’язані з каменями в жовчному міхурі, такі як легка нудота, блювота або біль у верхній частині живота.

Крім того, листя кульбаби можуть служити легким сечогінним засобом. У результаті ця добавка може працювати для виведення надлишку рідини з організму шляхом стимуляції вироблення сечі.

Нарешті, квіти кульбаби мають антиоксидантні властивості, які можуть дозволити їм захистити ваші клітини від легкого пошкодження вільними радикалами.

Кожна пляшка екстракту кульбаби Herb Pharm містить одну рідку унцію розчину, виготовленого з коренів, листя та квітів свіжих, органічно вирощених рослин кульбаби (taraxacum officinale).

Офіційний сайт: http: //www.herb-pharm.com

Інгредієнти

Розмір порції: 0,7 мл Порції в упаковці: Приблизно 42 Кількість на порцію / Ціла квіткова рослина кульбаби (Taraxacum officinale) (O)(F) Екстракт 679 мг (E) / Денна норма (DV) не встановлена. (O) Сертифікований органічний продукт. (E) Рівень екстракції 560 мг свіжої трави на 0,7 мл. (F) Свіжі (несушені). Інші інгредієнти: сертифікований органічний тростинний спирт (41-51%) і рослинний гліцерин. Співвідношення свіжа трава/менструальний цикл: 1: 1,25 без ГМО/глютену.

Дозування

Добре струсіть перед використанням. Додайте 1 повне стискання груші-крапельниці до 2 унцій. води або соку‚ від 2 до 4 разів на день. Найкраще приймати між прийомами їжі.

Запобіжні заходи

Зберігати в недоступному для дітей місці. Зберігати подалі від тепла та світла.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Кульбаба (Dandelion)
Herb Pharm, Dragon's Blood, Кров дракона, 30 мл
(4.9)
826 грн
Доставлення