Herb Pharm, Cayenne, Перець каєнський, 120 мл

Код: 35550
Фото товару Herb Pharm, Cayenne, Перець каєнський, 120 мл
Фото складу Herb Pharm, Cayenne, Перець каєнський, 120 мл
Фото використання Herb Pharm, Cayenne, Перець каєнський, 120 мл
Основне фото товара Herb Pharm, Cayenne, Перець каєнський, 120 мл
(5)
2598 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 25.07.2024, без передоплати
Екстракт кайєнського перцю Herb Pharm це рідка травяна добавка, виготовлена з органічно вирощеного кайенського перцю, яка може підтримувати оптимальну роботу серцево-судинної системи та кровообігу ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Herb Pharm Перець каєнський 120 мл

Herb Pharm, Cayenne, Перець каєнський, 120 мл

Опис

Екстракт кайєнського перцю Herb Pharm — це рідка трав’яна добавка, виготовлена ​​з органічно вирощеного кайенського перцю, яка може підтримувати оптимальну роботу серцево-судинної системи та кровообігу кількома способами.

По-перше, екстракт кайєнського перцю може відігравати певну роль у зміцненні здоров’я серця. Важливо, що ця спеція може допомогти підтримувати вже здоровий рівень холестерину та тригліцеридів, оскільки містить активну сполуку під назвою капсаїцин, яка потенційно може сприяти виведенню харчового холестерину.

Екстракт кайєнського перцю також може покращити кровообіг. Зокрема, капсаїцин може стимулювати приплив крові до рук і ніг. У результаті ця добавка може полегшити певні симптоми, пов’язані з легкими проблемами з кровообігом, наприклад, набряк або відчуття оніміння кінцівок.

Нарешті, кайенский перець має легкі антиоксидантні властивості. У результаті цей продукт може захистити клітини всього організму від пошкодження вільними радикалами.

Ця пляшка екстракту кайєнського перцю ємністю чотири унції від Herb Pharm — ідеальний розмір для покупки, якщо ви хочете запастися!

Офіційний сайт: http: //www.herb-pharm.com

Інгредієнти

Розмір порції: 0,7 мл Порції в упаковці: приблизно 168 Кількість на порцію / кайенский перець (Capsicum annuum) (O) Екстракт 590 мг (E) / Денна норма (DV) не встановлена. (O) Сертифікований органічний продукт. (E) Швидкість екстракції 70 мг трави на 0,7 мл. Інші інгредієнти: сертифікований органічний тростинний спирт (81-91%) і дистильована вода. Співвідношення суха трава/менструальний цикл: 1: 10. Без ГМО / без глютену / USDA Organic.

Дозування

Добре струсіть перед використанням. Додайте 1 повне стискання груші-крапельниці до 4 унцій. води або соку‚ від 2 до 4 разів на день. Найкраще приймати між прийомами їжі.

Запобіжні заходи

Зберігати в недоступному для дітей місці. Зберігати подалі від тепла та світла.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Перець каєнський (Cayenne)
Herb Pharm, Dragon's Blood, Кров дракона, 30 мл
(4.9)
826 грн
Доставлення