Herb Pharm, Daily Immune Builder, Підтримка імунітету, 30 мл

Код: 35541
Фото товару Herb Pharm, Daily Immune Builder, Підтримка імунітету, 30 мл
Фото складу Herb Pharm, Daily Immune Builder, Підтримка імунітету, 30 мл
Фото використання Herb Pharm, Daily Immune Builder, Підтримка імунітету, 30 мл
Основне фото товара Herb Pharm, Daily Immune Builder, Підтримка імунітету, 30 мл
(5)
1093 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 21.07.2024, без передоплати
Якщо ви шукаєте добавку, яка може працювати для підтримки оптимальної імунної функції, ви можете спробувати Daily Immune Builder від Herb Pharm. Ця зручна рідка формула ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Herb Pharm Підтримка імунітету 30 мл

Herb Pharm, Daily Immune Builder, Підтримка імунітету, 30 мл

Опис

Якщо ви шукаєте добавку, яка може працювати для підтримки оптимальної імунної функції, ви можете спробувати Daily Immune Builder від Herb Pharm. Ця зручна рідка формула містить унікальну суміш органічно вирощених і екологічно вирощених трав, які відомі своїм потенціалом для підтримки імунітету.

First‚ Daily Immune Builder містить корінь ехінацеї‚ який може допомогти усунути певні симптоми, пов’язані зі звичайною застудою, а також скоротити її тривалість. Зокрема, ехінацея може полегшити легкий біль у горлі або кашель.

Daily Immune Builder також містить корінь астрагалу, оскільки він може стимулювати вашу імунну систему. Зокрема, астрагал може стимулювати збільшення виробництва лейкоцитів; це важливо, тому що білі кров’яні клітини можуть боротися з потенційно шкідливими речовинами, перш ніж вони можуть викликати у вас відчуття хвороби.

Останнє‚ ця добавка забезпечує лимонник. На думку прихильників традиційної китайської медицини, лимонник може полегшити деякі легкі симптоми, пов’язані з грипом.

Кожна пляшка Daily Immune Builder від Herb Pharm містить одну рідку унцію розчину.

Офіційний сайт: http: //www.herb-pharm.com

Інгредієнти

Розмір порції: 0,7 мл Порції в упаковці: Приблизно 42 Кількість на порцію / Запатентована суміш екстрактів: 661 мг (E) / Корінь ехінацеї (echinacea purpurea) (O)(F)‚ корінь астрагала (astragalus membranaceus) (O)‚ гриб рейші (ganoderma lucidum) (O)‚ ягода лимонника (schisandra chinensis) (O)‚ кора ясена колючого (zanthoxylum clava-herculis) (W). Денна норма (DV) не встановлена. (O) Сертифікований органічний продукт. (F) Свіжі (несушені). (W) Екологічно розроблений. (E) Екв. до прибл. 88 мг свіжої трави та 134 мг сухої трави. Інші інгредієнти: сертифікований органічний тростинний спирт (39-49%) і дистильована вода.

Дозування

Добре струсіть перед використанням. Додайте один повний стиснути грушу-крапельницю до 2 унцій. води або соку‚ два-чотири рази на день. Найкраще приймати між прийомами їжі.

Запобіжні заходи

Перед прийомом під час вагітності проконсультуйтеся з фахівцем. Зберігати в недоступному для дітей місці. Зберігати подалі від тепла та світла.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка імунітету (Immune Support)
Herb Pharm, Dragon's Blood, Кров дракона, 30 мл
(4.9)
826 грн
Доставлення