Herb Pharm, Milk Thistle, Розторопша, 120 мл

Код: 35496
Фото товару Herb Pharm, Milk Thistle, Розторопша, 120 мл
Фото складу Herb Pharm, Milk Thistle, Розторопша, 120 мл
Фото використання Herb Pharm, Milk Thistle, Розторопша, 120 мл
Основне фото товара Herb Pharm, Milk Thistle, Розторопша, 120 мл
(5)
2867 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 19.07.2024, без передоплати
Екстракт розторопші від Herb Pharm містить траву під назвою розторопша Silybum marianum, яка може мати легку детоксикаційну дію на вашу печінку. Насправді розторопшу століттями використовували ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Herb Pharm Розторопша 120 мл

Herb Pharm, Milk Thistle, Розторопша, 120 мл

Опис

Екстракт розторопші від Herb Pharm містить траву під назвою розторопша (Silybum marianum), яка може мати легку детоксикаційну дію на вашу печінку. Насправді розторопшу століттями використовували для підтримки здорової функції печінки.

Активним інгредієнтом екстракту розторопші є силімарин, який може працювати для підтримки оптимальної функції печінки. Зокрема, силімарин, який складається з флавоноїдів силібіну, силідіаніну та силікристину, може брати участь у відновленні та виробництві клітин печінки, а також захистити здорові клітини печінки від певних токсинів.

Крім того, силімарин може мати протизапальні властивості. У результаті екстракт розторопші може допомогти усунути певні симптоми, пов’язані із запаленням печінки.

Нарешті, силімарин може служити легким антиоксидантом. Отже‚ це може дозволити цьому продукту боротися з вільними радикалами, перш ніж вони можуть завдати шкоди вашим клітинам.

Екстракт розторопші від Herb Pharm готується за допомогою унікального процесу подвійної екстракції, який максимізує вміст силімарину широкого спектру дії. Ця пляшка об’ємом чотири унції – це зручний спосіб запастися!

Офіційний сайт: http: //www.herb-pharm.com

Інгредієнти

Розмір порції: 0,7 мл Порції в упаковці: приблизно 168 Кількість на порцію / Насіння розторопші (Silybum marianum) (O) (P) Екстракт 645 мг (E) / Денна норма (DV) не встановлена. (O) Сертифікований органічний продукт. (P) Чистота перевірена. (E) Швидкість екстракції 700 мг трави на 0,7 мл. Інші інгредієнти: сертифікований органічний тростинний спирт (62-72%) і дистильована вода. Співвідношення суха трава / менструальний цикл: 1: 1 без ГМО / без глютену.

Дозування

Добре струсіть перед використанням. Додайте 1 повне стискання груші-крапельниці до 2 унцій. води або соку‚ від 2 до 4 разів на день. Найкраще приймати між прийомами їжі.

Запобіжні заходи

Зберігати в недоступному для дітей місці. Зберігати подалі від тепла та світла.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Розторопша (Milk Thistle)
Herb Pharm, Dragon's Blood, Кров дракона, 30 мл
(4.9)
826 грн
Доставлення