Chewable Adult Multi Pineapple Orange Flavor, Мультивітаміни, 60 Wafers

Код: 35408
Фото товару Chewable Adult Multi Pineapple Orange Flavor, Мультивітаміни, 60
Фото складу Chewable Adult Multi Pineapple Orange Flavor, Мультивітаміни, 60
Фото використання Chewable Adult Multi Pineapple Orange Flavor, Мультивітаміни, 60
Основне фото товара Chewable Adult Multi Pineapple Orange Flavor, Мультивітаміни, 60
(5)
1540 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 22.07.2024, без передоплати
Жувальні мультитаблетки для дорослих від Country Life можуть забезпечити переваги, повязані з різними вітамінами та мінералами, необхідними для належного здоровя. Фрукти, овочі, горіхи, морепродукти та ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Country Life Мультивітаміни 60 Wafers

Chewable Adult Multi Pineapple Orange Flavor, Мультивітаміни, 60 Wafers

Опис

Жувальні мультитаблетки для дорослих від Country Life можуть забезпечити переваги, пов’язані з різними вітамінами та мінералами, необхідними для належного здоров’я. Фрукти, овочі, горіхи, морепродукти та м’ясо є природними джерелами поживних речовин і є рекомендованими джерелами для оптимального харчування.

Ця добавка від Country Life розроблена для тих, хто не може включити ці продукти у свій щоденний раціон. Формула містить вітаміни A‚ C‚ D‚ E‚ B-1‚ B-1‚ B-3‚ B-6‚ і фолієву кислоту, а також такі мінерали, як кальцій, залізо, цинк та селен.

Відомо, що вітамін А підтримує зір та імунну систему, тоді як вітамін С є вітаміном-антиоксидантом; це може забезпечити сильні антиоксидантні переваги для захисту клітин і ДНК. Всі присутні тут вітаміни групи В беруть участь у синтезі поживних речовин і виробництві енергії. Деякі з вітамінів групи В також можуть сприяти виробленню еритроцитів і надавати антиоксидантну допомогу.

Кальцій необхідний для здоров’я кісток, зубів і нігтів, а також може сприяти втраті ваги та контролювати вагу. Залізо важливе для розподілу кисню по всьому тілу. Магній може підтримувати здоров'я м'язів і нервів, тоді як цинк, селен і біофлавоноїди можуть забезпечувати антиоксидантами.

Жувальні мультитаблетки для дорослих від Country Life пропонують вам легку для прийому жувальну формулу полівітамінів і мінералів для дорослих.

Офіційний сайт: https: //www.countrylifevitamins.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 вафляКількість на порцію % добової норми калорій 10 Загальна кількість вуглеводів 3 г 1 % Цукор 3 г Вітамін А (у вигляді 50 % ретинілпальмітату та 50 % у вигляді бета-каротину) 10‚000 МО 200 % вітаміну С (у вигляді аскорбату кальцію, натрію аскорбат‚ 200 мг 333 % аскорбінова кислота‚ екстракт ягід ацероли 4: 1) Вітамін D (як ергокальциферол) 50 МО 13 % вітамін Е (як сукцинат d-альфа-токоферилової кислоти) 200 МО 667 % тіамін (вітамін b-1) (як тіаміну мононітрат) 10 мг 667 % Рибофлавін (вітамін B-2) (у вигляді рибофлавіну, рибофлавіну 5'-фосфат) 10 мг 588 % Ніацин (у вигляді ніацинаміду, полінікотинат хрому) 10 мг 50 % Вітамін B-6 (у вигляді піридоксину гідрохлориду, піридоксалю 5) ' фосфат‚ 10 мг 500 % піридоксину альфа-кетоглутарату) Фолієва кислота 200 мкг 50 % Вітамін B-12 (як ціанокобаламін) 50 мкг 833 % Біотин (як d-біотин) 100 мкг 33 % Пантотенова кислота 9 як d-пантотенат кальцію) 10 мг 100 % Кальцій (як цитрат кальцію, аскорбат кальцію)Ɨ 50 мг 5 % Залізо (як фумарат заліза)Ɨ 5 мг 28 % Магній (як оксид магнію)Ɨ 50 мг 13 % Цинк (як цитрат цинку)Ɨ 5 мг 33 % Селен (як амінокислотний хелат селену)Ɨ 25 мкг 36 % Мідь (як оксид міді)Ɨ 0,5 мг 25 % Марганець (як цитрат марганцю)Ɨ 2 мг 100 % Хром (як полінікотинат хрому)Ɨ 50 мкг 42 % Натрій (як натрій) аскорбат)Ɨ 10 мг калію (у вигляді цитрату калію)Ɨ 50 мг лимонного біофлавоноїдного комплексу 20 мг холіну (з 21 мг холіну бітартрату) 10 мг інозитолу 10 мг екстракту гінкго білоба (листя) (24% флавоглікозидів дорівнює 1,2 мг) 5 мг ПАБК (пара-амінобензойна кислота) 3 мг Відсотки добових норм базуються на дієті з 2‚000 калорій. Денна цінність не встановлена. Інші інгредієнти: фруктоза, сорбіт, стеаринова кислота, натуральний апельсиновий ароматизатор, натуральний ананасовий ароматизатор, натуральний порошок ананасового соку, діоксид кремнію, стеарат магнію, натуральний лимонний ароматизатор, лимонна кислота. Country Life завжди позначає мінерали в елементарній вазі. Сертифіковано без глютену. Сертифікований вегетаріанець. Кошерний. Не містить: пшениці, молока, консервантів, штучних барвників, штучних ароматизаторів або штучних підсолоджувачів. Цей продукт виготовлено на заводі, зареєстрованому GMP.

Дозування

Дорослі розжовують одну (1) пластинку щодня. Як нагадування, обговоріть добавки та ліки, які ви приймаєте, зі своїм медичним працівником.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, приймаєте ліки або плануєте операцію, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту. У разі виникнення будь-яких побічних реакцій припиніть прийом продукту та зверніться до лікаря. Випадкове передозування продуктів, що містять залізо, є основною причиною смертельних отруєнь у дітей віком до шести років. У разі випадкового передозування негайно зателефонуйте в токсикологічний центр. Не приймайте, якщо пломба порушена. Зберігати при температурі 59°-89° F. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Мультивітаміни (Multivitamins)
Country Life, GABA Relaxer, ГАМК, 90 таблеток
(5)
1113 грн
У наявності