Barlean's, Seriously Delicious MCT Oil Coconut, MCT Олія, 454 г

Код: 35368
Фото товару Barlean's, Seriously Delicious MCT Oil Coconut, MCT Олія, 454 г
Фото складу Barlean's, Seriously Delicious MCT Oil Coconut, MCT Олія, 454 г
Фото використання Barlean's, Seriously Delicious MCT Oil Coconut, MCT Олія, 454 г
Основне фото товара Barlean's, Seriously Delicious MCT Oil Coconut, MCT Олія, 454 г
(5)
1646 грн.
Під замовлення
MCT Coconut Swirl від Barlean's Organic Oils може забезпечити переваги, пов’язані з кокосовою олією, і може підтримувати здоров’я та функціонування мозку. Кокосова олія — це ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Barlean's MCT Олія 454 г

Barlean's, Seriously Delicious MCT Oil Coconut, MCT Олія, 454 г

Опис

MCT Coconut Swirl від Barlean's Organic Oils може забезпечити переваги, пов’язані з кокосовою олією, і може підтримувати здоров’я та функціонування мозку. Кокосова олія — це різновид харчової олії, яку отримують із ядра зрілих кокосових горіхів.

Кокосова олія першого віджиму вважається стабільною, корисною для здоров’я та природно не містить трансжирних кислот. Добавка від Barlean's Organic Oils містить середньоланцюгові жирні кислоти (MCT) на відміну від довголанцюгових тригліцеридів (LCT), які присутні в інших кулінарних оліях, таких як рослинна та ріпакова. Двома з MCT, присутніх у кокосовій олії, є лауринова кислота та каприлова кислота, які організм швидко перетворює в енергію.

Ці MCT багаті поживними речовинами та можуть покращувати та підтримувати когнітивне функціонування та пов’язані з ним аспекти, такі як пам’ять і концентрація. Порівняно з LCT жирні кислоти із середнім ланцюгом є більш здоровими і можуть не зберігатися у вигляді жиру. Лауринова кислота та каприлова кислота, присутні в добавці, також можуть підтримувати здорову імунну відповідь.

MCT Coconut Swirl від Barlean's Organic Oils — це смачний продукт, схожий на смузі, який містить 5‚400 мг MCT на порцію.

Офіційний сайт: http://www.barleans.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 столова ложка (15 мл) Порції в упаковці: 29 Кількість на порцію % добової норми Калорії 70 Загальний жир 5 г / 7%* Насичені жири 5 г / 27%* Загальні вуглеводи 6 г / 2%* Загальний вміст цукру 0 г / † Включає 0 г доданих цукрів 0% цукру Спирт 5 г / † Тригліцериди середнього ланцюга 5,4 г / † * Відсотки добових норм (DV) базуються на дієті з 2‚000 калорій. †Денна цінність не встановлена. Інгредієнти: тригліцериди середнього ланцюга (MCT), олія (кокосова та/або пальмова кемель), вода, ксиліт, гліцерин, гуміарабік, натуральні ароматизатори, лимонна кислота, ксантанова камедь, суміш антиоксидантів (вітамін Е (у вигляді d-альфа-токоферолу)‚ аскорбіл пальмітат)‚ гуарова камедь‚ сорбінова кислота. Без цукру / без глютену / без ГМО / веганський

Дозування

1 ст.л. щодня. Насолоджуйтесь прямо з пляшки або додайте до своїх улюблених страв і напоїв. Добре струсіть. Після відкриття зберігати в холодильнику.

Запобіжні заходи

Зберігати в недоступному для дітей місці і ні в якому разі не давати домашнім тваринам. Зберігати в холодильнику після відкриття.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
MCT Олія (MCT Oil)