Barlean's, Seriously Delicious MCT Oil Coconut, MCT Олія, 454 г

Код: 35368
Фото товару Barlean's, Seriously Delicious MCT Oil Coconut, MCT Олія, 454 г
Фото складу Barlean's, Seriously Delicious MCT Oil Coconut, MCT Олія, 454 г
Фото використання Barlean's, Seriously Delicious MCT Oil Coconut, MCT Олія, 454 г
Основне фото товара Barlean's, Seriously Delicious MCT Oil Coconut, MCT Олія, 454 г
(5)
1646 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 02.06.2024, без передоплати
MCT Coconut Swirl від Barleans Organic Oils може забезпечити переваги, повязані з кокосовою олією, і може підтримувати здоровя та функціонування мозку. Кокосова олія це ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Barlean's MCT Олія 454 г

Barlean's, Seriously Delicious MCT Oil Coconut, MCT Олія, 454 г

Опис

MCT Coconut Swirl від Barlean's Organic Oils може забезпечити переваги, пов’язані з кокосовою олією, і може підтримувати здоров’я та функціонування мозку. Кокосова олія — це різновид харчової олії, яку отримують із ядра зрілих кокосових горіхів.

Кокосова олія першого віджиму вважається стабільною, корисною для здоров’я та природно не містить трансжирних кислот. Добавка від Barlean's Organic Oils містить середньоланцюгові жирні кислоти (MCT) на відміну від довголанцюгових тригліцеридів (LCT), які присутні в інших кулінарних оліях, таких як рослинна та ріпакова. Двома з MCT, присутніх у кокосовій олії, є лауринова кислота та каприлова кислота, які організм швидко перетворює в енергію.

Ці MCT багаті поживними речовинами та можуть покращувати та підтримувати когнітивне функціонування та пов’язані з ним аспекти, такі як пам’ять і концентрація. Порівняно з LCT жирні кислоти із середнім ланцюгом є більш здоровими і можуть не зберігатися у вигляді жиру. Лауринова кислота та каприлова кислота, присутні в добавці, також можуть підтримувати здорову імунну відповідь.

MCT Coconut Swirl від Barlean's Organic Oils — це смачний продукт, схожий на смузі, який містить 5‚400 мг MCT на порцію.

Офіційний сайт: http: //www. barleans. com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 столова ложка (15 мл) Порції в упаковці: 29 Кількість на порцію % добової норми Калорії 70 Загальний жир 5 г / 7% Насичені жири 5 г / 27% Загальні вуглеводи 6 г / 2% Загальний вміст цукру 0 г / Включає 0 г доданих цукрів 0% цукру Спирт 5 г / Тригліцериди середнього ланцюга 5,4 г / Відсотки добових норм (DV) базуються на дієті з 2‚000 калорій. Денна цінність не встановлена. Інгредієнти: тригліцериди середнього ланцюга (MCT), олія (кокосова та/або пальмова кемель), вода, ксиліт, гліцерин, гуміарабік, натуральні ароматизатори, лимонна кислота, ксантанова камедь, суміш антиоксидантів (вітамін Е (у вигляді d-альфа-токоферолу)‚ аскорбіл пальмітат)‚ гуарова камедь‚ сорбінова кислота. Без цукру / без глютену / без ГМО / веганський

Дозування

1 ст. л. щодня. Насолоджуйтесь прямо з пляшки або додайте до своїх улюблених страв і напоїв. Добре струсіть. Після відкриття зберігати в холодильнику.

Запобіжні заходи

Зберігати в недоступному для дітей місці і ні в якому разі не давати домашнім тваринам. Зберігати в холодильнику після відкриття.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
MCT Олія (MCT Oil)
Fish Oil Omega-3 EPA DHA, Риб'ячий жир Омега-3 EPA DHA, 100 ка...
(5)
844 грн
Доставлення