Microbiome Labs, FODMATE, Ферменти, 120 капсул

Код: 35339
Фото товару Microbiome Labs, FODMATE, Ферменти, 120 капсул
Фото складу Microbiome Labs, FODMATE, Ферменти, 120 капсул
Фото використання Microbiome Labs, FODMATE, Ферменти, 120 капсул
Основне фото товара Microbiome Labs, FODMATE, Ферменти, 120 капсул
3405 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 10.10.2024, без передоплати
FODMATE найкращий друг вашої їжі. FODMATE - це суміш ферментів, призначена для підтримки перетравлення дисахаридів, моносахаридів та олігосахаридів, що піддаються зброджуванню в раціоні. FODMAP ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Microbiome Labs Ферменти 120 капсул

Microbiome Labs, FODMATE, Ферменти, 120 капсул

Опис

FODMATE — найкращий друг вашої їжі. FODMATE - це суміш ферментів, призначена для підтримки перетравлення дисахаридів, моносахаридів та олігосахаридів, що піддаються зброджуванню в раціоні. FODMAP означає ферментовані олігосахариди, дисахариди, моносахариди та поліоли. FODMAP – це ферментовані волокна, такі як цукрові спирти та «коротколанцюгові» вуглеводи, які погано засвоюються в травному тракті. Користь для здоров’я від споживання зброджуваної, пребіотичної клітковини незаперечна. Ці волокна живлять мікробіом і забезпечують інші задокументовані переваги для здоров’я. Однак ці ферментовані волокна може бути важко розщепити. Таким чином, споживання може призвести до таких проблем, як: Здуття живота Біль у животі Здуття живота Запор Діарея Гази Дієта з низьким вмістом FODMAP призначена як короткострокове рішення. Зазвичай людям важко дотримуватися дієти з низьким вмістом FODMAP. Це також бентежить і засмучує. Плюс‚ це супроводжується загрозою потенційного голодування мікробіому‚ оскільки раціон навмисно позбавлений різноманітних волокон, які живлять корисні організми в кишечнику. Таким чином, виключення продуктів з високим вмістом FODMAP не є практичним і постійним рішенням. Переваги FODMATE Суміш травних ферментів допомагає розщеплювати потенційно неприємні FODMAP Допомагає подолати випадкові проблеми з травленням без необхідності дотримуватись складної, обмежувальної дієти Підвищує ефективність дієти з низьким вмістом FODMAP, коли необхідні більші обмеження Сприяє постійному споживанню багатих на поживні речовини антиоксидантів -багата‚ рослинна їжа Покращує дотримання обмежувальної дієти, одночасно зменшуючи плутанину, розчарування та інші проблеми для якості життя

Офіційний сайт: https: //microbiomelabs.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію/ %DV Лактаза 10‚000 ALU/ Альфа-галактозидаза 1‚000 GalU/ Запатентована суміш ферментів 730 мг/ Ендо- та екзо-інуліназа Глюкозоізомераза Пектиназа Добові значення не встановлено. Без молочних продуктів Без глютену Зроблено без: пшениці, глютену, молочних продуктів, сої, яєць, кукурудзи, горіхів або цукру.

Дозування

Вік 8+: приймати по 2 капсули під час їжі 2-3 рази на день або за вказівкою лікаря. Діти віком до року‚ проконсультуйтеся з вашими родичами.

Запобіжні заходи

Застереження: якщо ви вагітні або годуєте грудьми, приймаєте будь-які ліки або маєте захворювання, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту. Зберігати в недоступному для дітей. Не використовуйте, якщо пломба безпеки пошкоджена або відсутня.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Ферменти (Enzymes)
Microbiome Labs, MegaSporeBiotic, Пробіотики, 60 капсул
(5)
3405 грн
Доставлення
Microbiome Labs, RestorFlora, Пробіотики, 50 капсул
(5)
3080 грн
Доставлення