MegaMucosa Berry Acai Flavored, Ягоди Асаї, 150 г

Код: 35332
Фото товару MegaMucosa Berry Acai Flavored, Ягоди Асаї, 150 г
Фото складу MegaMucosa Berry Acai Flavored, Ягоди Асаї, 150 г
Фото використання MegaMucosa Berry Acai Flavored, Ягоди Асаї, 150 г
Основне фото товара MegaMucosa Berry Acai Flavored, Ягоди Асаї, 150 г
3405 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 11.10.2024, без передоплати
MegaMucosa це перша повна добавка для підтримки слизової оболонки у своєму роді, розроблена для ВІДНОВЛЕННЯ здорового барєру слизової оболонки. MegaMucosa також містить безмолочні імуноглобуліни, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Microbiome Labs Ягоди Асаї 150 г

MegaMucosa Berry Acai Flavored, Ягоди Асаї, 150 г

Опис

MegaMucosa — це перша повна добавка для підтримки слизової оболонки у своєму роді, розроблена для ВІДНОВЛЕННЯ здорового бар’єру слизової оболонки. MegaMucosa також містить безмолочні імуноглобуліни, клінічно доведені, що підтримують здорову імунну відповідь у слизовій оболонці, і найсучасніший флавобіотик, який клінічно підтвердив підтримку мікробного різноманіття та полегшує бар’єрну дисфункцію, також відому як «дірява кишка».

Офіційний сайт: https: //microbiomelabs.com

Інгредієнти

Розмір порції: 5 грамів (1 мірна ложка) Порцій в упаковці: 30 Кількість на порцію / %DV Загальний жир 0,5 г / 1% Натрій 20 мг / 1% Загальний вміст вуглеводів 1 г / 0% Білок 1 г / 2% L-пролін 1 г / L-Serine 700mg / L-Threonine 600mg / L-Cysteine ​​80mg / Serum-derived immunoglobulin concentrate (ImmunoLin ) 1g / Immunoglobulin G (IgG) 450mg / Immunoglobulin M (IgM) 50m g / Immunoglobul IgA) 10 мг / Цитрусові біофлавоноїди (MicrobiomeX) 500 мг / Відсоток добових норм базується на дієті з 2‚000 калорій Добова норма не встановлена. Інші інгредієнти: натуральний ароматизатор лимонаду та малини, лимонна кислота, стевія, яблучна кислота, екстракт монахового фрукта, сіль. Не містить: пшениці, глютену, молочних продуктів, кукурудзи, сої, яєць, горіхів або штучних ароматизаторів/барвників. На основі великої рогатої худоби. Не вживайте, якщо у вас алергія на яловичину. Без молочних продуктів / без глютену.

Дозування

Вік 2+: починайте з ½ мірної ложки щодня незалежно від їжі протягом 1 тижня, потім збільште до 1 мірної ложки щодня або за вказівкою лікаря. Змішайте порошок з 16 або більше рідини або їжі за бажанням. Найкраще порошок розчиняється в рідинах кімнатної температури.

Запобіжні заходи

На основі великої рогатої худоби. Не вживайте, якщо у вас алергія на яловичину. Діти віком до 2 років, проконсультуйтеся з лікарем. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми; прийом будь-яких ліків; маєте захворювання, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту. Зберігати в недоступному для дітей. Не використовуйте, якщо пломба безпеки пошкоджена або відсутня.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Ягоди Асаї (Acai Berry)
Microbiome Labs, MegaSporeBiotic, Пробіотики, 60 капсул
(5)
3405 грн
Доставлення
Microbiome Labs, FODMATE, Ферменти, 120 капсул
(5)
3405 грн
Доставлення