Lung & Bronchial Tonic, Підтримка органів дихання, 118 мл

Код: 35325
Фото товару Lung & Bronchial Tonic, Підтримка органів дихання, 118 мл
Фото складу Lung & Bronchial Tonic, Підтримка органів дихання, 118 мл
Фото використання Lung & Bronchial Tonic, Підтримка органів дихання, 118 мл
Основне фото товара Lung & Bronchial Tonic, Підтримка органів дихання, 118 мл
(5)
2061 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 06.07.2024, без передоплати
Тонік для легень і бронхів від Natura Health Products містить запатентовану суміш трав, які можуть працювати для підтримки здорової дихальної функції. Наприклад, оман і лобелія в ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Natura Health Products Підтримка органів дихання 118 мл

Lung & Bronchial Tonic, Підтримка органів дихання, 118 мл

Опис

Тонік для легень і бронхів від Natura Health Products містить запатентовану суміш трав, які можуть працювати для підтримки здорової дихальної функції.

Наприклад, оман і лобелія в кожній порції Lung & Bronchial Tonic можуть служити ніжними відхаркувальними засобами. У результаті ці трави потенційно можуть розпушити та видалити надлишок слизу з ваших бронхів.

Natura Health Products також включила в цю формулу екстракт подорожника завдяки його ніжній заспокійливій дії. Подорожник містить речовину, схожу на клей, відому як слиз, яка може покривати слизові оболонки дихальних шляхів.

Крім того, Тонік для легенів і бронхів містить такі трави, як росичка, оскільки вони здатні стимулювати імунну функцію. Зокрема, екстракт росички може служити м’яким засобом, що пригнічує кашель.

Нарешті‚ малабарський горіх і листя коров’яку можуть розслабити м’язи дихальних шляхів. Зокрема, коров’як містить сполуки, які можуть мати легкі протизапальні властивості.

При рекомендованому розмірі порції одна чайна ложка від двох до п’яти разів на день кожної пляшки тоніка для легенів і бронхів Natura Health Products об’ємом чотири унції має вистачити до 12 днів.

Офіційний сайт: http: //www.naturahealthproducts.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 чайна ложка (5 мл) Порції в упаковці: 24 Кількість на порцію 2‚750 мг Запатентована суміш еквівалентності трав Оман (Inula helenium) Корінь дрозя (Drosera burmannii) Трава подорожника (Plantago major) Лист коров’яку (Verbascum thapsus) Свіжий лист лобелії (Lobelia inflata) Трава борщівника (Marrubium vulgare L.) Трава солодки (Glycyrrhiza glabra) Корінь імбиру (Zingiber officinalis) Корінь пажитника (Trigonella foenum-graecum) Насіння Adhatoda Vasica Екстракт чебрецю (Thymus vulgaris) Трава мускатного горіха (Myristica fragrans) Насіння кайенського перцю (Capsicum annum) Фрукти Денна норма (DV) не встановлена. Інші інгредієнти: деіонізована вода з рослинним гліцерином, мед, натуральні ароматизатори (ефірна олія анісу та м’яти перцевої).

Дозування

1 чайна ложка (5 мл)‚ 2–5 разів на день. Добре струсіть перед використанням.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, проконсультуйтеся з кваліфікованим лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей. Берегти від тепла, світла та вологи. Добре струсіть перед використанням. Наші спеціальні матеріали сертифіковані аналізом на чистоту та ефективність, і цей продукт виробляється відповідно до поточної належної виробничої практики (cGMP).

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка органів дихання (Respiratory Health)
Natura Health Products, Botanabol, Ботанабол, 100 капсул
(5)
3539 грн
Доставлення