Milk Thistle Certified European, Розторопша, 60 капсул

Код: 35303
Фото товару Milk Thistle Certified European, Розторопша, 60 капсул
Фото складу Milk Thistle Certified European, Розторопша, 60 капсул
Фото використання Milk Thistle Certified European, Розторопша, 60 капсул
Основне фото товара Milk Thistle Certified European, Розторопша, 60 капсул
2062 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.10.2024, без передоплати
Підтримуйте здоровя печінки та покращуйте загальне самопочуття за допомогою споживання розторопші європейської силімарин-силібініни-ізосілібін A та B 60 вегетаріанських капсул від Life Extension. Формула з ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Life Extension Розторопша 60 капсул

Milk Thistle Certified European, Розторопша, 60 капсул

Опис

Підтримуйте здоров’я печінки та покращуйте загальне самопочуття за допомогою споживання розторопші європейської (силімарин-силібініни-ізосілібін A та B) – 60 вегетаріанських капсул від Life Extension. Формула з рослинними екстрактами та активними сполуками допомагає підтримувати здорову печінку, а також підтримує певні аспекти здоров’я простати.

Містячи силібініни та інші подібні сполуки, такі як силімарин, силібініни, ізосилібін А та ізосилібін B, ця дієтична добавка від Life Extension забезпечує сильну підтримку простаті та печінці. Дослідження показали, що компонент силімарину, відомий як ізосилібін B, має властивості, які сприяють здоровому поділу клітин.

Працюючи як потужний антиоксидант і сприяючи загальному бадьорості, розторопша забезпечує безперебійну роботу печінки. Сполуки, знайдені в розторопші, містять агенти, які стабілізують клітинні мембрани та посилюють секрецію жовчі. Завдяки наявності цих активних сполук і потужних антиоксидантів ця формула може запобігти будь-якій ймовірності пошкодження печінки.

Розторопша європейська (силімарин-силібініни-ізосілібін A & B) - 60 вегетаріанських капсул від Life Extension потенційно може запропонувати всі поживні речовини, необхідні для здорового функціонування печінки та відновлення метаболізму в організмі.

Офіційний сайт: https: //www.lifeextension.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 вегетаріанська капсула Порцій в упаковці: 60 Кількість на порцію Екстракт розторопші (Silybum marianum) (насіння) [станд. до 80% силімарину (600 мг) під впливом УФ-променів, 30% силібінінів (225 мг) та 8% ізосилібіну А та ізосілібіну B (60 мг)] 750 мгІнші інгредієнти: рослинна целюлоза (капсула), діоксид кремнію, рослинний стеарат, рисове борошно.

Дозування

Приймати по одній капсулі щодня з їжею або без їжі або за рекомендацією лікаря.

Запобіжні заходи

Зберігайте в недоступному для дітей місці. Не перевищуйте рекомендовану дозу. Не купуйте, якщо зовнішнє ущільнення зламано або пошкоджено. При використанні харчових добавок проконсультуйтеся зі своїм лікарем, якщо ви проходите лікування від захворювання або якщо ви вагітні або годуєте грудьми .

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Розторопша (Milk Thistle)
Life Extension, Lactoferrin Caps, Лактоферин, 60 капсул
(4.9)
2785 грн
У наявності