DaVinci Laboratories, Phyto Benefits, Броколі, 60 капсул

Код: 35281
Фото товару DaVinci Laboratories, Phyto Benefits, Броколі, 60 капсул
Фото складу DaVinci Laboratories, Phyto Benefits, Броколі, 60 капсул
Фото використання DaVinci Laboratories, Phyto Benefits, Броколі, 60 капсул
Основне фото товара DaVinci Laboratories, Phyto Benefits, Броколі, 60 капсул
(5)
3331 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 27.07.2024, без передоплати
Містить потужну суміш травяних екстрактів, включаючи запатентовані форми порошку паростків брокколі та куркумін для підтримки імунного здоровя, детоксикації та метаболічних процесів. Ця унікальна формула, частина ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

DaVinci Laboratories Броколі 60 капсул

DaVinci Laboratories, Phyto Benefits, Броколі, 60 капсул

Опис

Містить потужну суміш трав’яних екстрактів, включаючи запатентовані форми порошку паростків брокколі та куркумін для підтримки імунного здоров’я, детоксикації та метаболічних процесів. Ця унікальна формула, частина лінійки DaVinci’s Benefits Line, містить доказові екстракти з найпотужніших рослинних рослин у природній медицині. Ця комбінована формула охоплює проблеми, пов’язані з підтримкою здорового рівня окислювального стресу, детоксикаційними можливостями, метаболічними процесами та імунним здоров’ям. У режимі здоров’я для ваших пацієнтів Phyto Benefits можна легко використовувати як багатофункціональний ботанічний варіант проти окисного стресу. Його також можна використовувати як допоміжний продукт до стандартних полівітамінів або до будь-якого протоколу старіння, наприклад до того, що включає переваги Telomere.

Офіційний сайт: https: //www.davincilabs.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / % добової норми BroccoPhane Брокколі (Brassica oleracea) Порошок паростків 100 мг / (стандартизовано до 4‚000 ppm сульфорафану) Зелений чай (Camellia sinensis L.) Екстракт листя 100 мг / (Стандартизовано до 70% EGCG) Meriva (екстракт кореня Curcuma longa/ фосфатидилхоліновий комплекс) 100 мг / Екстракт плодів граната (Punica granatum) 100 мг / (Стандартизовано до 40% пунікозідів) Кверцетин дигідрат 100 мг / LycoBeads натуральний томат екстракт 50 мг/ містить [5%] 2,5 мг природного лікопену Екстракт кореня Polygonum cuspidatum 50 мг/ (стандартизовано до 50% транс-ресвератролу) Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: гіпромелоза (капсула)‚ мікрокристалічна целюлоза‚ вегетаріанський лейцин. Виготовлено з інгредієнтів без ГМО / Вегетаріанське / Без глютену / Без сої LycoBeads є зареєстрованою торговою маркою LycoRed Ltd. Meriva та Phytosome More Bioavailable є зареєстрованими торговими марками Indena SpA, Італія. BroccoPhane є зареєстрованою торговою маркою Cyvex Nutrition‚ Inc.

Дозування

Як дієтичну добавку дорослі приймають по одній капсулі на день або за рекомендацією лікаря.

Запобіжні заходи

Попередження: якщо ви вагітні або годуєте грудьми, проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати цей продукт. Застереження: припиніть використання за 2 тижні до операції. Колір цього продукту може змінюватися через різницю кольорів інгредієнтів. Зберігати в недоступному для дітей. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Броколі (Broccoli)
Berberine 500 mg Berberine Force, Берберин Форце 500 мг, 60 ка...
(5)
2828 грн
Доставлення