Raw Organics 100% Organic Chia Seed, Насіння Чіа, 340 г

Код: 35152
Фото товару Raw Organics 100% Organic Chia Seed, Насіння Чіа, 340 г
Фото складу Raw Organics 100% Organic Chia Seed, Насіння Чіа, 340 г
Фото використання Raw Organics 100% Organic Chia Seed, Насіння Чіа, 340 г
Основне фото товара Raw Organics 100% Organic Chia Seed, Насіння Чіа, 340 г
(5)
1040 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 26.06.2024, без передоплати
Покращуйте загальний стан здоровя за допомогою органічного насіння чіа від Garden of Life. Ця органічна формула насіння чорного чіа може сприяти здоровю серцево-судинної системи та ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Garden of Life Насіння Чіа 340 г

Raw Organics 100% Organic Chia Seed, Насіння Чіа, 340 г

Опис

Покращуйте загальний стан здоров’я за допомогою органічного насіння чіа від Garden of Life. Ця органічна формула насіння чорного чіа може сприяти здоров’ю серцево-судинної системи та кровообігу. Це може сприяти здоров’ю мозку та покращенню когнітивних функцій. Ці поживні насіння з високим вмістом антиоксидантів також можуть зменшити запалення.

Цей додатковий суперпродукт від Garden of Life містить незамінні омега-3 жирні кислоти та альфа-ліноленову кислоту (ALA). Багатий клітковиною чіа може сприяти здоровому травленню та випорожненню, а також нормалізувати виведення з шлунково-кишкового тракту. Його антиоксидантні властивості можуть допомогти звести нанівець згубний вплив вільних радикалів і запропонувати переваги проти старіння.

Такі мінерали, як кальцій, магній, марганець і фосфор у насінні чіа, можуть сприяти різноманітним процесам організму, включаючи енергетичний обмін і глікемічний баланс. Це може сприяти ефективному контролю ваги, сприяючи відчуттю ситості, тим самим стримуючи тягу до їжі.

Додайте шматочок органічного насіння чіа від Garden of Life у їжу чи напій на вибір і скористайтеся його вражаючою перевагою.

Офіційний сайт: http: //www.gardenoflife.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 столова ложка (12 грамів) Порції в упаковці: Приблизно 28 Кількість на порцію / Калорії 70 Калорій з жиру 35 Загальний жир 4 г / 6% Насичені жири 0 г Трансжири 0 г Поліненасичені жири 3 г Мононенасичені жири 0 г Загальні вуглеводи 5 г / 2 % Харчові волокна 5 г / 20% Розчинна клітковина 0,5 г Нерозчинна клітковина 4,5 г Білок 3 г / 6% Кальцій 7% Залізо 4% Магній 10% Не є значним джерелом холестерину, натрію, цукрів, вітаміну А або вітаміну С. Відсоток добової норми базується на дієті в 2000 калорій. Ваші добові норми можуть бути вищими або нижчими залежно від ваших потреб у калоріях. Калорії / 2‚000 / 2‚500 Всього жирів Менше / 65 г / 80 г Насичених жирів Менше / 20 г / 25 г Холестерину Менше / 300 мг / 300 мг Натрію Менше 2‚400 мг / 2‚400 мг Всього вуглеводів 300 г / 375 г Харчові волокна 2 5г / 30 г калорій на грам: жири 9 - вуглеводи 4 - білки 4. Інгредієнти: 100% органічне чорне насіння чіа преміум-класу. Органічний продукт Міністерства сільського господарства США / Перевірено проектом без ГМО / Сертифіковано NSF Без глютену / Кошерний / Веганський / Вегетаріанський / RAW / Без сої / Без молочних продуктів. Виготовлено в США з продуктів, вирощених у США та інших країнах.

Дозування

Ця Чіа преміум-класу має дуже м’який горіховий смак, який чудово смакує, посипаючи салати та пластівці або змішуючи з квасолею, бобовими, йогуртами та особливо смузі.

Запобіжні заходи

Найкраще, якщо після відкриття зберігати в холодильнику.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Насіння Чіа (Chia Seed)
Memory & Focus for Adults, Меморі та Фокус для дорослих, 6...
(4.8)
3453 грн
Доставлення