Sport Organic Plant-Based Energy + Focus, Спортивне харчування, 432 г

Код: 35145
Фото товару Sport Organic Plant-Based Energy + Focus, Спортивне харчування, 4
Фото складу Sport Organic Plant-Based Energy + Focus, Спортивне харчування, 4
Фото використання Sport Organic Plant-Based Energy + Focus, Спортивне харчування, 4
Основне фото товара Sport Organic Plant-Based Energy + Focus, Спортивне харчування, 4
2491 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 10.10.2024, без передоплати
Тепер Garden of Life пропонує повну лінійку продуктів спортивного харчування, яка включає цю добавку перед тренуванням, яка допоможе вам підготуватися до гри! Organic Plant-Based Energy ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Garden of Life Спортивне харчування 432 г

Sport Organic Plant-Based Energy + Focus, Спортивне харчування, 432 г

Опис

Тепер Garden of Life пропонує повну лінійку продуктів спортивного харчування, яка включає цю добавку перед тренуванням, яка допоможе вам підготуватися до гри! Organic Plant-Based Energy + Focus дає вам миттєвий прилив енергії та ясність розуму завдяки чистим рослинним інгредієнтам, які швидко засвоюються.

Ця ексклюзивна суміш вітамінів групи B і органічних рослинних похідних забезпечує необхідні нітрати та прискорює метаболічну активність, допомагаючи живити м’язи під час інтенсивних тренувань, мінімізуючи втому.

Як і в усіх харчових продуктах Garden of Life Sport, ця формула містить лише натуральні та цілісні інгредієнти, сертифіковані USDA Organic та Non-GMO Project Verified, а також NSF та Informed-Choice for Sport Certified, що гарантує відсутність заборонених речовин.

Залишайтеся на своєму шляху з цією формулою, що додає енергії та бореться з втомою, яка поставляється зі смаком ожини та вишні без цукру.

Основні характеристики продукту:

- Швидкодіючий заряд енергії.

- Підвищення продуктивності під час інтенсивних тренувань.

- Загострити увагу.

Офіційний сайт: http: //www.gardenoflife.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 мірна ложка (14 грамів) Порції в упаковці: приблизно 30 Кількість на порцію / Калорії 55 Загальний жир 0 г / 0% Холестерин 0 мг / 0% Натрій 20 мг / 1% Калій 50 мг / 1% Загальний вміст вуглеводів 13 г / 4% Харчові волокна 2 г / 8% Цукри 11 г Вітамін С 40 мг / 70% Вітамін K1 10 мкг / 15% Вітамін B12 (у вигляді метилкобаламіну) 220 мкг / 3700% Органічна антиоксидантна енергетична суміш 12 г / Органічний тростинний цукор, органічний баобаб (фрукти)‚ органічний екстракт ягід амли (фруктів), органічний екстракт кавових ягід кави (стандартизований до 70% кофеїну) органічна суміш оксиду азоту 1 г / органічний шпинат (листя), органічний буряк (корінь), органічна капуста капуста (листя), стандартизована до 1% нітрати. Відсоток добових норм базується на дієті з 2‚000 калорій. Денна цінність не встановлена. Поживні речовини, створені в СИРИХ продуктах Природні поживні речовини. Інші інгредієнти: Органічний смак ожини, лимонна кислота без ГМО. Містить 85 мг природного кофеїну на порцію. Перевірено проектом USDA Organic / Non-GMO / Веганський / Вегетаріанський / Безглютеновий / Молочний -Без сої/Кошерний. Не містить сої, молочних продуктів, деревних горіхів, наповнювачів, штучних барвників, ароматизаторів, підсолоджувачів чи консервантів. Виготовлено в США з продуктів, вирощених у США.

Дозування

Змішайте 1 мірну ложку в 8 унцій холодної води за 20 хвилин до тренування (мерна ложка входить у комплект).

Запобіжні заходи

Як і з будь-якою дієтичною добавкою, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту, особливо якщо ви очікуєте операцію, регулярно приймаєте ліки або перебуваєте під наглядом лікаря. Не використовуйте, якщо чутливі до кофеїну. Не рекомендується для використання вагітним або годуючим грудьми жінки. Тримайте в недоступному для дітей місці. Зберігайте в прохолодному‚ сухому місці. Не використовуйте, якщо захисна пломба зламана або відсутня. Примітка: упаковано за вагою, а не за об’ємом. Може виникнути осідання.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Спортивне харчування (Sports Nutrition)
Memory & Focus for Adults, Меморі та Фокус для дорослих, 6...
(4.8)
3453 грн
Доставлення