Progressive Labs, Probiotic Broad Spectrum, Пробіотики, 30 капсул

Код: 34885
Фото товару Progressive Labs, Probiotic Broad Spectrum, Пробіотики, 30 капсул
Фото складу Progressive Labs, Probiotic Broad Spectrum, Пробіотики, 30 капсул
Фото використання Progressive Labs, Probiotic Broad Spectrum, Пробіотики, 30 капсул
Основне фото товара Progressive Labs, Probiotic Broad Spectrum, Пробіотики, 30 капсул
(5)
1847 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 16.07.2024, без передоплати
Одним із багатьох ключів до сприяння здоровій роботі кишечника є розуміння пробіотиків. У нашому кишечнику містяться організми, які називаються мікрофлорою, і щоб регулювати ці організми ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Progressive Labs Пробіотики 30 капсул

Progressive Labs, Probiotic Broad Spectrum, Пробіотики, 30 капсул

Опис

Одним із багатьох ключів до сприяння здоровій роботі кишечника є розуміння пробіотиків. У нашому кишечнику містяться організми, які називаються мікрофлорою, і щоб регулювати ці організми та підтримувати здорову травну систему, нашому організму потрібні пробіотики, або корисні бактерії.

Ми виробляємо пробіотики природним шляхом (приблизно 400 їх типів), але певні зовнішні фактори можуть сприяти зменшенню природних пробіотиків, таких як антибіотики (для лікування хвороб) і дієта. Ось чому Progressive Labs з гордістю пропонує вам пробіотичні добавки широкого спектру дії, які містять 10 видів пробіотиків преміум-класу, а також запатентований Progressive Labs Bio-tract, процес введення живих організмів добавки, який захищає їх від їдких шлункових кислот, які ми використовуємо. виробляти. Це гарантує, що вони безпечно досягають нашого кишечника.

Кілька помітних бактерій у цій пробіотичній добавці:

Lactobacillus acidophilus

Серед різноманітних корисних властивостей Lactobacillus acidphilus для здоров’я варто відзначити його вплив на кишкову лімфоїдну тканину (GALT), оскільки він може позитивно впливати на нашу імунну систему. Наприклад, це може збільшити виробництво цитокінів (сигнальні молекули, які регулюють реакцію на інфекції, запалення тощо) фагоцитарну активність (захист клітин) та виробництво антитіл.

Lactobacillus дріжджі

Дослідження показують, що lactobacillus fermentum може допомогти знизити рівень холестерину, поглинаючи його або асимілюючи холестерин у клітинних стінках. Lactobacillus fermentum також може перешкоджати тому, як організм переробляє жовчні солі. Таким чином, це збільшує потребу організму в жовчній солі з холестерину, який, у свою чергу, усуне його.

Lactobacillus casei

Вважається, що цей пробіотик полегшує інфекційну діарею. Крім того, можливо, що lactobacillus casei здатний лікувати шлунково-кишкові патогенні бактеріальні захворювання.

Пробіотик широкого спектру дії Progressive Labs не вимагає охолодження.

Progressive Labs є сімейним виробником і розповсюджувачем харчових добавок протягом 40 років. Progressive Labs постачає понад 25 000 клієнтів професійними вітамінами, травами та дієтичними добавками.

Офіційний сайт: http: //www.progressivelabs.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 таблетка Кількість на порцію / Пробіотична суміш 10 мільярдів КУО на таблетку 250 мг / Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium longum, Lactobacillus fermentum, Lactobacillus casei ‚ Lactobacillus rhamnosus‚ Lactobacillus planterum‚ Streptococcus thermophilus Fructo -олігосахариди (FOS) 50 мг / Денна норма не встановлена. Одиниці формування колоній. Інші інгредієнти: мікрокристалічна целюлоза, гідроксипропілметилцелюлоза, пектин, карбонат натрію (безводний), діоксид кремнію, стеаринова кислота, куркума (барвник).

Дозування

Приймайте одну капсулу щодня, бажано вранці, або більше за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Смуга, що захищає від пошкоджень, навколо кришки та ущільнювача на пляшці. Не використовуйте, якщо пломба зламана або відсутня. Зберігати в недоступному для дітей.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Пробіотики (Probiotics)