Legs On Edge, Засоби профілактики варікозу, 90 капсул

Код: 34880
Фото товару Legs On Edge, Засоби профілактики варікозу, 90 капсул
Фото складу Legs On Edge, Засоби профілактики варікозу, 90 капсул
Фото використання Legs On Edge, Засоби профілактики варікозу, 90 капсул
Основне фото товара Legs On Edge, Засоби профілактики варікозу, 90 капсул
(5)
1471 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 16.07.2024, без передоплати
Синдром неспокійних ніг RLS це розлад, що характеризується дискомфортом у ногах, який потім викликає сильне бажання рухати ними, щоб полегшити дискомфорт. Причини синдрому неспокійних ніг ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Progressive Labs Засоби профілактики варікозу 90 капсул

Legs On Edge, Засоби профілактики варікозу, 90 капсул

Опис

Синдром неспокійних ніг (RLS) — це розлад, що характеризується дискомфортом у ногах, який потім викликає сильне бажання рухати ними, щоб полегшити дискомфорт.

Причини синдрому неспокійних ніг не є остаточними, але дослідження та докази свідчать про кілька можливих джерел, таких як певні ліки, поточні захворювання, вагітність, дефіцит певних поживних речовин та гени. Progressive Labs Legs on Edge розроблено на основі суміші вітамінів і мінералів, які, за деякими дослідженнями, можуть допомогти при симптомах синдрому неспокійних ніг. Деякі з інгредієнтів перераховані нижче:

Фолат (фолієва кислота)

Наш організм не може виробляти цей життєво важливий вітамін B природним шляхом. Тому, щоб підтримувати здоровий рівень фолієвої кислоти в нашому організмі, нам зазвичай доводиться отримувати її через їжу або дієтичні добавки, такі як Legs on Edge. Фолієва кислота підтримує багато процесів, пов’язаних зі здоров’ям у нашому організмі. Наприклад, дослідження показали, що деякі люди зі здоровим рівнем фолієвої кислоти відчувають зниження регуляції гомоцистеїну, небілкової амінокислоти, зниження рівня якої в організмі може сприяти здоров’ю серцево-судинної системи. Однак для Legs of Edge фолієва кислота потенційно може допомогти полегшити дискомфорт у ногах, а також допомогти вирішити проблеми зі сном. Страждаючі від синдрому неспокійних ніг часто мають проблеми зі сном, оскільки відчуття в ногах не дають їм спати.

Кальцій, магній і калій

Наукові дані та дослідження свідчать про те, що дефіцит важливих мінералів кальцію, магнію та калію потенційно може бути фактором, що сприяє нічним судомам ніг. Таким чином, цілком можливо, що, забезпечивши людину, яка страждає від синдрому неспокійних ніг, Legs on Edge, яка містить ці мінерали, можна було б полегшити будь-які нічні судоми ніг або дискомфорт, які вони відчувають у результаті розладу.

Інші інгредієнти Legs on Edge включають залізо та екстракт насіння кінського каштана.

Progressive Labs є сімейним виробником і дистриб'ютором харчових добавок протягом 40 років. Progressive Labs постачає понад 25 000 клієнтів професійними вітамінами, травами та дієтичними добавками.

Офіційний сайт: http: //www.progressivelabs.com

Інгредієнти

Фолієва кислота ...800 мкг (фолієва кислота) Кальцій ...300 мг (у вигляді хелату амінокислоти кальцію) Залізо ...15 мг (у вигляді гліцинату заліза) Магній ...300 мг (у вигляді хелату амінокислоти магнію) Калій ...99 мг (у вигляді цитрат калію) Екстракт насіння кінського каштана...400 мг (вміст 20% есцину) Містить - желатин, стеарат магнію (рослинне джерело)

Дозування

Від однієї (1) до трьох (3) капсул за 1 годину до сну.

Запобіжні заходи

Випадкове передозування продуктів, що містять залізо, є основною причиною смертельного отруєння у дітей до 6 років. У разі випадкового передозування негайно зверніться до лікаря або в токсикологічний центр.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Засоби профілактики варікозу (Vein Support)