GC-MSM 3550, Метилсульфонілметан МСМ, 120 капсул

Код: 34877
Фото товару GC-MSM 3550, Метилсульфонілметан МСМ, 120 капсул
Фото складу GC-MSM 3550, Метилсульфонілметан МСМ, 120 капсул
Фото використання GC-MSM 3550, Метилсульфонілметан МСМ, 120 капсул
Основне фото товара GC-MSM 3550, Метилсульфонілметан МСМ, 120 капсул
2438 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 10.10.2024, без передоплати
Вік і неправильне харчування можуть відігравати важливу роль у поганому здоровї суглобів і сполучної тканини. Ось чому GC-MSM 3550 від Progressive Labs це добавка ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Progressive Labs Метилсульфонілметан МСМ 120 капсул

GC-MSM 3550, Метилсульфонілметан МСМ, 120 капсул

Опис

Вік і неправильне харчування можуть відігравати важливу роль у поганому здоров’ї суглобів і сполучної тканини. Ось чому GC-MSM 3550 від Progressive Labs — це добавка для суглобів, яка складається з широкого спектру інгредієнтів, щоб, можливо, вирішити багато аспектів здоров’я ваших суглобів, на які може вплинути старіння або недоїдання.

Глюкозамін

Глюкозамін, який природним чином міститься в нашому організмі, відіграє важливу роль у виробництві різних сполучних тканин, таких як зв’язки (тканина, яка з’єднує кістки одна з одною), сухожилля (тканина, яка з’єднує м’язи з кістками) та хрящі (тканина, яка діє як «подушка» між кістками для запобігання зносу). Глюкозамін також присутній в рідині, яка оточує суглоби, яка, як і хрящ, діє як «подушка». Як добавка для суглобів GC-MSM 3550 складається з глюкозаміну, оскільки було припущено, що доповнення природного глюкозаміну в організмі може допомогти підтримати здоров’я сполучної тканини та суглобів. GC-MSM 3550 від Progressive Labs також містить хондроїтин, хімічну речовину, яка, як і глюкозамін, підтримує здоров’я хряща. Добавки для суглобів часто включають разом глюкозамін і хондроїтин.

Вітамін С

Крім того, що цей важливий вітамін використовується для зміцнення імунної системи під час сезону застуди та грипу, він також відіграє важливу роль у здоров’ї суглобів. Наше тіло покладається на нормальний рівень вітаміну С для виробництва колагену. Колаген є структурним білком для багатьох сполучних тканин нашого тіла. Таким чином, оскільки GC-MSM 3550 містить вітамін С, щоб потенційно забезпечити належне вироблення колагену.

Вітамін Е

Вітамін Е, який зберігається в жирових клітинах нашого тіла, потенційно може відігравати роль у відновленні та захисті тканин. GC-MSM 3550 складається з вітаміну Е, оскільки цей важливий вітамін також може проявляти певні антиоксидантні властивості‚ які можуть потенційно захистити нашу шкіру від певного пошкодження вільними радикалами.

GC-MSM 3550 також містить багато інших інгредієнтів, таких як Green Shell Mussel, MSM (метилсулонілметан), а також інші, деякі з яких потенційно можуть діяти як протизапальні засоби, допомагаючи полегшити симптоми певних захворювань суглобів.

Progressive Labs є сімейним виробником і дистриб'ютором харчових добавок протягом 40 років. Progressive Labs постачає понад 25 000 клієнтів професійними вітамінами, травами та дієтичними добавками.

Офіційний сайт: http: //www.progressivelabs.com

Інгредієнти

Чотири капсули містять: Вітамін С (аскорбінова кислота) 100 мг Вітамін Е (Covitol) Сукцинат 50 МО Пантотенова кислота (як пантотенат кальцію) 100 мг Марганець (як амінокислотний хелат марганцю) 2 мг Молібден (як амінокислотний хелат молібдену) 75 мкг метилу Сульфонлілметан (Lignisul MSM) 1700 мг Глюкозаміну сульфат 1500 мг Ходроітин сульфат 250 мг N-ацетилглюкозамін 100 мг L-цистеїн 100 мг N-ацетилцистеїн 10 мг L-глутатіон (відновлений) 4 мг Зелена мідія 50 мг Зелена мідія природне джерело мукополісахаридів (хондроїтину сульфату) і супероксиддисмутази. Інші інгредієнти: рисове борошно, стеарат магнію, желатин.

Дозування

Три-шість капсул на день, розділені на дози.

Запобіжні заходи

Зверніться до свого медичного працівника

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Метилсульфонілметан МСМ (MSM)