Progressive Labs, Organo Iodine Drops, Йод, 60 мл

Код: 34872
Фото товару Progressive Labs, Organo Iodine Drops, Йод, 60 мл
Фото складу Progressive Labs, Organo Iodine Drops, Йод, 60 мл
Фото використання Progressive Labs, Organo Iodine Drops, Йод, 60 мл
Основне фото товара Progressive Labs, Organo Iodine Drops, Йод, 60 мл
(5)
1751 грн.
Під замовлення
Навіть якщо вона невелика, ваша щитовидна залоза може спричинити кілька великих проблем, якщо вона не отримує достатньо поживних речовин, які їй потрібні. Щитовидна залоза – ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Progressive Labs Йод 60 мл

Progressive Labs, Organo Iodine Drops, Йод, 60 мл

Опис

Навіть якщо вона невелика, ваша щитовидна залоза може спричинити кілька великих проблем, якщо вона не отримує достатньо поживних речовин, які їй потрібні. Щитовидна залоза – це невелика залоза, розташована у вашій шиї, яка виробляє гормони, відповідальні за регуляцію росту та метаболізму.

Ваша щитовидна залоза виробляє трийодтиронін (Т3) і тироксин (Т4), гормони, які відповідають за те, як організм використовує жири та вуглеводи. Ці гормони також можуть підтримувати психічне здоров’я та фертильність, а також ріст і розвиток дітей.

У деяких людей щитовидна залоза не функціонує належним чином. Коли він не виробляє достатньо гормонів щитовидної залози, це стан називається гіпотиреозом; з іншого боку, надмірне виробництво цих гормонів відоме як гіпертиреоз. Обидва ці стани можуть призвести до розвитку зоба, який є ущільненням на шиї, яке з’являється, коли щитовидна залоза збільшується. Інші симптоми включають проблеми зі сном або втома.

У той час як проблеми з вашою щитовидною залозою можуть бути спричинені рядом факторів, дефіцит йоду є однією з причин, яку можна легко виправити. Ваша щитовидна залоза потребує йоду для виробництва гормонів, що робить цей елемент надзвичайно важливим для вашого загального здоров’я. У більшості цілісних продуктів бракує значної кількості йоду, тому ви можете розглянути можливість покращити свій раціон добавкою.

Organo Iodine Drops від Progressive Labs сприяє здоровому функціонуванню щитовидної залози завдяки 150 мкг йоду на порцію. Йод у цій рідкій добавці отримують із йодиду калію, який є хорошим джерелом елемента.

Рекомендована доза Progressive Labs Organo Iodine Drops — дві краплі, змішані зі склянкою води, один або два рази на день.

Progressive Labs є сімейним виробником і дистриб'ютором харчових добавок протягом 40 років. Progressive Labs постачає понад 25 000 клієнтів професійними вітамінами, травами та дієтичними добавками.

Офіційний сайт: http://www.progressivelabs.com

Інгредієнти

Розмір порції: 5 крапель Кількість на порцію / % добової норми Йод (з йодиду натрію та йоду) 200 мкг / 133% Інгредієнти: очищена вода, етанол, люцерна, ламінарія, гліцерин. Progressive Laboratories упакувала цей продукт на своєму об’єкті третьої сторони, який пройшов перевірку GMP. (Належна виробнича практика) Без глютену

Дозування

П’ять крапель на склянку води щодня або більше за вказівкою медичного працівника.

Запобіжні заходи

Зверніться до свого медичного працівника. Не використовуйте, якщо ущільнювач навколо кришки пошкоджений або відсутній. Зберігати в недоступному для дітей.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Йод (Iodine)