Cardio Flow, Підтримка серця та судин, 180 капсул

Код: 34869
Фото товару Cardio Flow, Підтримка серця та судин, 180 капсул
Фото складу Cardio Flow, Підтримка серця та судин, 180 капсул
Фото використання Cardio Flow, Підтримка серця та судин, 180 капсул
Основне фото товара Cardio Flow, Підтримка серця та судин, 180 капсул
(5)
3379 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 21.07.2024, без передоплати
Важливо дбати про свою серцево-судинну систему, щоб залишатися активними та здоровими. Добре збалансована дієта з низьким вмістом жиру та натрію може допомогти але лише дієта ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Progressive Labs Підтримка серця та судин 180 капсул

Cardio Flow, Підтримка серця та судин, 180 капсул

Опис

Важливо дбати про свою серцево-судинну систему, щоб залишатися активними та здоровими. Добре збалансована дієта з низьким вмістом жиру та натрію може допомогти; але лише дієта може цього не зробити. Якщо ви справді хочете сприяти здоровій серцево-судинній роботі, регулярні фізичні вправи можуть творити чудеса, як і правильна серцево-судинна добавка, як-от Cardio Flow від Progressive Labs. Cardio Flow розроблено для вирішення та, можливо, лікування широкого спектру факторів, які можуть вплинути на здоров’я вашого серця. Кожна капсула Cardio Flow містить важливі вітаміни, мінерали та рослинні речовини, які необхідні не тільки для здоров’я серцево-судинної системи, але також сприяють роботі печінки та пам’яті. Його інгредієнти також можуть допомогти організму вивести шкідливі токсини.

Деякі інгредієнти Cardio Flow включають:

Ця пляшка Cardio Flow від Progressive Labs містить 180 капсул, яких вам вистачить приблизно на 30 днів, якщо ви приймаєте рекомендовану дозу двох капсул, тобто тричі на день. Дозування може бути збільшено за призначенням лікаря.

Progressive Labs є сімейним виробником і дистриб'ютором харчових добавок протягом 40 років. Progressive Labs постачає понад 25 000 клієнтів професійними вітамінами, травами та дієтичними добавками.

Офіційний сайт: http: //www.progressivelabs.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порції в упаковці: 90 Кількість на порцію / Вітамін А (ретинолу пальмітат) 3‚330 МО / 67% Вітамін С (з аскорбінової кислоти, аскорбату цинку та аскорбату селену) 232 мг / 387% Магнію (з аспартату магнію та оротат магнію) 110 мг / 28% Цинк (з аскорбату цинку) 8 мг / 53% Селен (з аскорбату селену) 23 мкг / 33% Калій (з аспартату калію та оротату калію) 70 мг / 2% Натрій (з динатрію ЕДТА) 9 мг / ЕДТА ( Ethylenediamine tetra-acetic acid) 267 мг / Cardio Flow 200 мг / Запатентована суміш таких екстрактів: екстракт смоли гуггул (2,5% гуггулстеронів)‚ екстракт листя бакопи бакопи (20% бакозидів)‚ екстракт кори арджуни (0,5% арджунолової кислоти) ‚ Екстракт кореня оману індійського (2% аллантолактону та ізоаллантолактону). Кінза (листя) 167 мг / Бромалайн (2‚000 GDU) 100 мг / Динатрію EDTA 67 мг / Екстракт кореневища м’ясника (10% рускогенінів) 50 мг / Папаїн (525 TU/мг) 10 мг / L-глутатіон‚ знижений 7 мг / Денна цінність не встановлена. Інші інгредієнти: желатин, рослинний стеарат магнію. Цей продукт був виготовлений на підприємстві, зареєстрованому NSF GMP.

Дозування

Приймати по дві капсули три рази на день або частіше натщесерце або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Смуга, що захищає від пошкоджень, навколо кришки та ущільнювача на пляшці. Не використовуйте, якщо пломба зламана або відсутня. Зберігати в недоступному для дітей.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка серця та судин (Cardio Support)