Progressive Labs, Garlic 500 mg, Екстракт Часнику, 100 капсул

Код: 34848
Фото товару Progressive Labs, Garlic 500 mg, Екстракт Часнику, 100 капсул
Фото складу Progressive Labs, Garlic 500 mg, Екстракт Часнику, 100 капсул
Фото використання Progressive Labs, Garlic 500 mg, Екстракт Часнику, 100 капсул
Основне фото товара Progressive Labs, Garlic 500 mg, Екстракт Часнику, 100 капсул
(5)
1256 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 15.07.2024, без передоплати
Часник найбільш відомий своїм використанням у кулінарії. Але багато хто почав усвідомлювати, що популярна рослина також може мати деякі корисні лікувальні властивості. Це в цибулині ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Progressive Labs Екстракт Часнику 100 капсул

Progressive Labs, Garlic 500 mg, Екстракт Часнику, 100 капсул

Опис

Часник найбільш відомий своїм використанням у кулінарії. Але багато хто почав усвідомлювати, що популярна рослина також може мати деякі корисні лікувальні властивості. Це в цибулині рослини, звідки отримують ліки для часникових добавок, таких як Progressive Labs.

Основна хімічна речовина в часнику називається аліцин, органічна сполука, яка містить сірку. Аліцин відповідає за виразний запах і смак часнику‚ який насправді є захисним механізмом від хижаків. Сирий часник, як той, що міститься в часникових добавках Progressive Labs, також містить багато додаткових поживних речовин, таких як важливі вітаміни групи В (тіамін, рибофлавін, ніацин, фолат), а також деякі невід’ємні мінерали, такі як кальцій, залізо, магній, фосфор і калій. ‚ натрій‚ і цинк. Також вважається, що часник має високий вміст вітаміну С.

З усіх станів, які можна лікувати часником (і часниковими добавками), ті, що стосуються здоров’я серцево-судинної системи, як-от високий кров’яний тиск і високий рівень холестерину, здаються найбільш помітними. Деякі дослідження показали, що часник може навіть уповільнити прогресування атеросклерозу, зміцнення артерій. Деякі дослідження та звіти також висунули можливість того, що аліцин може пригнічувати агрегацію тромбоцитів, згортання крові.

Добавки часнику також можуть допомогти підтримати здорову імунну систему, запобігти симптоми стресу та втоми та сприяти здоровій роботі печінки. Часник також використовувався для полегшення певних симптомів, таких як кашель, лихоманка, біль у животі, закладеність тощо. Деякі люди застосовують часникову олію місцево для лікування певних грибкових інфекцій і бородавок.

Часникова добавка Progressive Labs містить повністю висушену цибулину часнику. Навіть у такому висушеному стані часникова добавка все одно міститиме необхідні вітаміни та мінерали, які вона мала раніше.

Progressive Labs є сімейним виробником і дистриб'ютором харчових добавок протягом 40 років. Progressive Labs постачає понад 25 000 клієнтів професійними вітамінами, травами та дієтичними добавками.

Офіційний сайт: http: //www.progressivelabs.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 100 Кількість на порцію / %DV Екстракт цибулини часнику 500 мг / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: желатин (капсула)‚ рисове борошно‚ рослинне мастило. GMP Manufacturing / Зроблено в США

Дозування

Одна капсула під час кожного прийому їжі або більше за вказівкою медичного працівника.

Запобіжні заходи

Зберігати щільно закритими в прохолодному, сухому місці. Вагітним і/або годуючим жінкам перед застосуванням слід проконсультуватися з лікарем. Смуга, що захищає від пошкоджень, навколо кришки та ущільнювача на пляшці. Не використовуйте, якщо пломба зламана або відсутня. Зберігати в недоступному для дітей.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Екстракт Часнику (Garlic Extract)