Progressive Labs, Lipotrope, Підтримка печінки, 90 капсул

Код: 34803
Фото товару Progressive Labs, Lipotrope, Підтримка печінки, 90 капсул
Фото складу Progressive Labs, Lipotrope, Підтримка печінки, 90 капсул
Фото використання Progressive Labs, Lipotrope, Підтримка печінки, 90 капсул
Основне фото товара Progressive Labs, Lipotrope, Підтримка печінки, 90 капсул
1632 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 10.10.2024, без передоплати
Lipotrope від Progressive Labs це добавка для жовчного міхура та печінки, розроблена на основі суміші вітамінів, рослинних рослин, амінокислот тощо. Підтримуючи функцію печінки та жовчного ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Progressive Labs Підтримка печінки 90 капсул

Progressive Labs, Lipotrope, Підтримка печінки, 90 капсул

Опис

Lipotrope від Progressive Labs — це добавка для жовчного міхура та печінки, розроблена на основі суміші вітамінів, рослинних рослин, амінокислот тощо.

Підтримуючи функцію печінки та жовчного міхура, Lipotrope потенційно може сприяти травленню, ліпідному обміну та багато іншого. Наша печінка знаходиться на правій стороні нашого тіла, за грудною кліткою. Він відповідає за фільтрацію крові, що надходить із травного тракту. Після фільтрації кров надходить до решти тіла. Правильна робота печінки також означає утворення жовчі‚ яка допомагає перетравлювати ліпіди (жири). Жовч, яка утворюється, зберігається в жовчному міхурі, поки не вивільниться в тонку кишку під час травлення. Деякі з інгредієнтів включають:

Розторопша

Раніше цю маленьку рослину можна було знайти лише в Південній Європі та Азії, але тепер вона поширена в усьому світі. Як правило, його листя, стебло та насіння використовуються в лікувальних цілях. Причина, по якій вона представлена ​​в Lipotrope, полягає в тому, що рослина може допомогти регулювати та підтримувати здоров’я печінки. Також було припущено, що розторопша може допомогти при проблемах з жовчним міхуром.

L-метіонін

Як амінокислота (незамінний компонент білка), що входить до складу Lipotrope‚ метіонін використовується, можливо, для захисту печінки, а також для підтримки кількох інших можливих функцій.

Холін

Хімічна сполука, представлена ​​в Lipotrope, яка виконує подібну функцію, як L-метіонін; це може сприяти здоровій роботі печінки.

Fringetree

Загалом чагарник, деякі припускають, що ця рослина не тільки потенційно підтримує функцію жовчного міхура та печінки, але й відтік жовчі, що, можливо, може покращити перетравлення ліпідів.

Lipotrope також містить вітамін C, пантотенову кислоту, фолієву кислоту, вітамін B-12, а також багато іншого, що потенційно може допомогти в метаболізмі ліпідів у нашому організмі.

Progressive Labs є сімейним виробником і дистриб'ютором харчових добавок протягом 40 років. Progressive Labs постачає понад 25 000 клієнтів професійними вітамінами, травами та дієтичними добавками.

Офіційний сайт: http: //www.progressivelabs.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Кількість на порцію / Вітамін С (у вигляді аскорбінової кислоти) 50 мг / 83% Вітамін B-6 (у вигляді піридоксину HCI) 6 мг / 300% Фолієва кислота 200 мкг / 50% Вітамін B-12 (у вигляді ціанокобаламіну) 200 мкг / 3333% Пантотенова кислота (як пантотенат кальцію) 60 мг / 600% магній (як аспартат магнію) 25 мг / 0,1% холін (як холіну бітартрат) 60 мг / 11% розторопша 100 мг / інозит 75 мг / бетаїн (як бетаїн HCI) 60 мг / л -Метіонін 50 мг / Зелене бурякове листя 50 мг / PABA (параамінобензойна кислота) 25 мг / Бахрома (корінь) 15 мг / Чистотіл (корінь) 15 мг / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: желатин, рисове борошно, рослинний стеарат магнію. Цей продукт був виготовлений на підприємстві, зареєстрованому NSF GMP. (Належна виробнича практика).

Дозування

Приймайте по одній капсулі три рази на день або частіше за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Смуга, що захищає від пошкоджень, навколо кришки та ущільнювача на пляшці. Не використовуйте, якщо пломба зламана або відсутня. Зберігати в недоступному для дітей.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка печінки (Liver Support)