Progressive Labs, AllerEase, Засіб від алергії, 60 капсул

Код: 34780
Фото товару Progressive Labs, AllerEase, Засіб від алергії, 60 капсул
Фото складу Progressive Labs, AllerEase, Засіб від алергії, 60 капсул
Фото використання Progressive Labs, AllerEase, Засіб від алергії, 60 капсул
Основне фото товара Progressive Labs, AllerEase, Засіб від алергії, 60 капсул
(5)
1699 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 01.06.2024, без передоплати
Наявність здорової дихальної системи значно полегшить дихання, особливо тим, хто може страждати на алергію або астму. Деякі речі, які ви можете зробити, щоб захистити свою ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Progressive Labs Засіб від алергії 60 капсул

Progressive Labs, AllerEase, Засіб від алергії, 60 капсул

Опис

Наявність здорової дихальної системи значно полегшить дихання, особливо тим, хто може страждати на алергію або астму. Деякі речі, які ви можете зробити, щоб захистити свою дихальну систему, включають уникання куріння, тримання якомога подалі від токсинів навколишнього середовища та дотримання здорової дієти. Якщо ви робите все це, але все одно бачите, що ваша алергія ускладнює дихання, ви можете розглянути можливість прийому добавки.

Aller-7 від Progressive Labs містить запатентовану суміш екстрактів, які відомі своєю здатністю, можливо, підтримувати здоров’я дихальних шляхів. Це може допомогти вам легше дихати, навіть якщо легка алергія створює вам проблеми. Кожна капсула Aller-7 також забезпечує захист від вільних радикалів, які є молекулами, які можуть пошкодити ваші клітини та спричинити подальші перешкоди дихальній системі та загальному здоров’ю. Ця добавка також може зміцнити вашу імунну систему, що допоможе вам не захворіти під час сезону алергії.

Деякі з інгредієнтів Aller-7 Progressive Labs включають:

Ця пляшка Aller-7 містить 60 капсул‚ яких має вистачити щонайменше на 30 днів. Це, звичайно, залежить від вашої дози. Дозування, рекомендоване Progressive Labs, становить одну капсулу двічі на день, якщо інше не призначено медичним працівником.

Progressive Labs є сімейним виробником і дистриб'ютором харчових добавок протягом 40 років. Progressive Labs постачає понад 25 000 клієнтів професійними вітамінами, травами та дієтичними добавками.

Офіційний сайт: http: //www. progressivelabs. com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула на порцію / Запатентована суміш Aller-Ease 350 мг / Екстракт Phyllanthus emblica (фрукти), екстракт Terminalia chebula (фрукти), екстракт Terminalia bellerica (фрукти), екстракт Albizia lebbeck (кора), екстракт Zingiber officinale (корінь). ) екстракт‚ екстракт Piper longum (фруктів) і Piper nigrum (плодів) екстракту‚ забезпечуючи стандартизовані рівні поліфенолів, глікозидів, піперину, галової кислоти‚ та гінгеролів. Денна цінність не встановлена. Інші інгредієнти: желатин (капсула)‚ мікрокристалічна целюлоза‚ діоксид кремнію. Сертифікована відповідність GMP.

Дозування

Одна капсула двічі на день під час їжі або частіше за вказівкою медичного працівника.

Запобіжні заходи

Продається лише для видачі ліцензованим медичним працівником. Не можна використовувати вагітним і годуючим жінкам. Смуга, що захищає від пошкоджень, навколо кришки та ущільнювача на пляшці. Не використовуйте, якщо пломба зламана або відсутня. Зберігати в недоступному для дітей.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Засіб від алергії (Allergy Support)