Progressive Labs, R-Lipoic Acid, R-Ліпоєва кислота, 60 капсул

Код: 34777
Фото товару Progressive Labs, R-Lipoic Acid, R-Ліпоєва кислота, 60 капсул
Фото складу Progressive Labs, R-Lipoic Acid, R-Ліпоєва кислота, 60 капсул
Фото використання Progressive Labs, R-Lipoic Acid, R-Ліпоєва кислота, 60 капсул
Основне фото товара Progressive Labs, R-Lipoic Acid, R-Ліпоєва кислота, 60 капсул
(5)
2546 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 18.07.2024, без передоплати
R-ліпоєва кислота RLA є альфа-ліпоєвою добавкою що означає, що це сіркоорганічна сполука. Дослідження та дослідження були проведені щодо RLA припускаючи, що речовина сприяє здоровій роботі ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Progressive Labs R-Ліпоєва кислота 60 капсул

Progressive Labs, R-Lipoic Acid, R-Ліпоєва кислота, 60 капсул

Опис

R-ліпоєва кислота (RLA) є альфа-ліпоєвою добавкою‚ що означає, що це сіркоорганічна сполука. Дослідження та дослідження були проведені щодо RLA‚ припускаючи, що речовина сприяє здоровій роботі багатьох функцій організму на клітинному рівні. Наприклад, добавка R-ліпоєвої кислоти відіграє роль у чотирьох мітохондріальних ферментних факторах. Таким чином, дослідження відзначили, що R-ліпоєва кислота є кофактором аеробного метаболізму, процесу, за допомогою якого наші тіла перетворюють біохімічну енергію в АТФ (аденозинтрифосфат). АТФ відповідає за постачання та транспортування енергії для наших клітин, що, у свою чергу, забезпечує продовження багатьох метаболічних процесів.

Добавки альфа-ліпоєвої кислоти також мають антиоксидантні властивості. По суті, антиоксидант – це будь-яка речовина, здатна «полювати» на вільні радикали в нашому організмі. Ці вільні радикали є потенційно шкідливими атомами, які мають неспарені електрони. Оскільки антиоксиданти, такі як добавки з альфа-ліпоєвою кислотою Progressive Labs, потенційно можуть захистити нас від пошкодження вільними радикалами, цілком можливо, що вони забезпечують клітинний захист нашого тіла.

R-ліпоєва кислота також, можливо, ефективна проти втрати пам’яті, певних типів серцево-судинних симптомів, а також допомагає відновити нормальний рівень вітаміну Е та вітаміну С в організмі.

Добавка альфа-ліпоєвої кислоти Progressive Labs містить форму RLA під назвою K-RALA. Цей тип RLA знаходиться у формі калію, що означає, що він потенційно має набагато вищу біодоступність, ніж зазвичай. Біодоступність означає ступінь і тривалість всмоктування речовини в організмі. Отже, висока біодоступність означає, що він набагато легше засвоюється і може довго зберігатися в нашому організмі.

Progressive Labs є сімейним виробником і дистриб'ютором харчових добавок протягом 40 років. Progressive Labs постачає понад 25 000 клієнтів професійними вітамінами, травами та дієтичними добавками.

Офіційний сайт: http: //www.progressivelabs.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула на порцію / R-ліпоєва кислота (K-RALA) 100 мг / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: рисове борошно, желатин, рослинний стеарат магнію (целюлоза, силікат кальцію, карбонат калію). Цей продукт був виготовлений на підприємстві, зареєстрованому NSF GMP.

Дозування

Приймайте по одній капсулі один або два рази на день або частіше за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Смуга, що захищає від пошкоджень, навколо кришки та ущільнювача на пляшці. Не використовуйте, якщо пломба зламана або відсутня. Зберігати в недоступному для дітей.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
R-Ліпоєва кислота (R-Lipoic Acid)