UriVen, Підтримка сечового міхура, 60 капсул

Код: 34738
Фото товару UriVen, Підтримка сечового міхура, 60 капсул
Фото складу UriVen, Підтримка сечового міхура, 60 капсул
Фото використання UriVen, Підтримка сечового міхура, 60 капсул
Основне фото товара UriVen, Підтримка сечового міхура, 60 капсул
(5)
1523 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 18.07.2024, без передоплати
Підтримуйте здорову функцію сечового міхура та боріться з інфекціями сечовивідних шляхів за допомогою капсул UriVen від Premier Research Labs. Ця дієтична добавка не містить глютену, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Premier Research Labs Підтримка сечового міхура 60 капсул

UriVen, Підтримка сечового міхура, 60 капсул

Опис

Підтримуйте здорову функцію сечового міхура та боріться з інфекціями сечовивідних шляхів за допомогою капсул UriVen від Premier Research Labs. Ця дієтична добавка не містить глютену, сої, кукурудзи, солі, цукру, пшениці, дріжджів, молока, розчинників, штучних барвників та штучних ароматизаторів.

Uri-Cleanse містить такі інгредієнти, як петрушка, червоні водорості, корінь гравію, насіння кавуна та хвощ. Вважається, що ці інгредієнти можуть забезпечити ваш організм важливими поживними речовинами та антиоксидантами, підвищити імунітет і підтримувати здоров’я сечовивідних шляхів. Він також може розчиняти камені в нирках, запобігати затримці рідини та боротися з інфекціями сечового міхура. Uri-Cleanse у цій дієтичній добавці від Premier Research Labs потенційно може покращити кровообіг, полегшити шлунково-кишковий дискомфорт та боротися із запаленням.

Наявність журавлини, гортензії та хлорели в Bladder Pro може запобігти інфекціям сечовивідних шляхів і захворюванням сечового міхура. Bladder Pro у цій дієтичній добавці від також може сприяти роботі нирок, збільшувати виділення сечі та боротися з аутоімунними захворюваннями. Він потенційно може пригнічувати ріст шкідливих клітин у вашому тілі, підтримувати здоров’я простати у чоловіків і зменшувати втому.

Кальцій у капсулах UriVen від Premier Research Labs потенційно може зміцнити кістки та зуби, запобігти утворенню каменів у нирках та підтримувати здоровий спосіб життя серця.

Офіційний сайт: http: //prlabs.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порції в упаковці: 30 Кількість на порцію / % добової норми Bladder Pro 400 мг / Органічна журавлина (фрукти)‚ Органічний алтей (корінь) (Althaea officinalis)‚ Гортензія (корінь) (Hydrangea arborescens) ‚ Органічна петрушка (листя) ) (Petroselinum crispum)‚ Органічна хлорела (ціла; пошкоджена клітинна стінка) (Chlorella sorokiniana) Uri-Cleanse 315 мг / Органічна рисова клітковина‚ Органічна люцерна (трава) (Medicago sativa) ‚ Органічний оливковий лист (Olea europaea)‚ Органічна чорниця (фрукти) Денна норма не встановлена.Інші інгредієнти: Капсули рослинного походження (целюлоза, вода)Гарантія якості PRL Формула на рослинній основі БЕЗ ГМО Без додавання небажаних допоміжних речовин Фітокриміналістичне тестування на домішки Без радіаційної стерилізації Патоген протестовано мікробіологією Перевірено на важкі метали Афлатоксин Перевірений FDA-контрольований cGMP заклад кошерний

Дозування

Приймайте по 2 капсули 3 рази на день або за вказівкою медичного працівника.

Запобіжні заходи

Пломба для фальсифікації: використовуйте, лише якщо пломба не пошкоджена. Проконсультуйтеся з лікарем, якщо ви вагітні або годуєте грудьми, приймаєте ліки або маєте захворювання, перш ніж приймати цей або будь-який інший продукт. Зберігайте в прохолодному, сухому місці. Зберігайте в недоступному для вас місці. дітей.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка сечового міхура (Urinary Support)
Premier Research Labs, CircuZyme, Ферменти, 60 капсул
(5)
2702 грн
Доставлення
Premier Research Labs, Premier EFAs Liquid, Омега 3 6 9, 235 мл
(5)
1251 грн
Доставлення
Premier Fermented Greens Capsules, Підтримка травлення, 150 ка...
(5)
2057 грн
Доставлення