Premier DHEA, Дегідроепіандростерон, 60 капсул

Код: 34703
Фото товару Premier DHEA, Дегідроепіандростерон, 60 капсул
Фото складу Premier DHEA, Дегідроепіандростерон, 60 капсул
Фото використання Premier DHEA, Дегідроепіандростерон, 60 капсул
Основне фото товара Premier DHEA, Дегідроепіандростерон, 60 капсул
1197 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.10.2024, без передоплати
Забезпечте гормональну підтримку, сприяйте омолодженню та підвищте настрій за допомогою рослинних капсул Premier DHEA від Premier Research Labs. ДГЕА - це гормон, який природним чином ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Premier Research Labs Дегідроепіандростерон 60 капсул

Premier DHEA, Дегідроепіандростерон, 60 капсул

Опис

Забезпечте гормональну підтримку, сприяйте омолодженню та підвищте настрій за допомогою рослинних капсул Premier DHEA від Premier Research Labs. ДГЕА - це гормон, який природним чином виробляється наднирковими залозами; деякі з них також виробляються в мозку.

ДГЕА сприяє виробленню андрогенів і естрогенів, чоловічих і жіночих статевих гормонів. ДГЕА може сприяти балансу настрою, знижувати масу тіла та вирішувати проблеми надниркової недостатності. DHEA також може допомогти покращити стан шкіри у людей похилого віку та деякі захворювання суглобів.

Рівень DHEA може знижуватися з віком або в результаті таких захворювань, як анорексія та високий рівень цукру в крові. Усунення ознак старіння, DHEA може допомогти підвищити когнітивні функції, імунітет, міцність кісток і м’язів.

Ця добавка від Premier Research Labs, здається, життєво необхідна для підтримки загального здоров’я та благополуччя. ДГЕА також визнано антиоксидантом, який може боротися з пошкодженням вільних радикалів.

Підвищте своє когнітивне самопочуття, формування кісток, імунітет, чутливість до інсуліну та лібідо за допомогою рослинних капсул Premier DHEA від Premier Research Labs.

Офіційний сайт: http: //prlabs.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / DHEA (дегідроепіандростерон) 25 мг / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: органічні стабілізовані рисові висівки, капсули з рослинного походження (целюлоза, вода) Гарантія якості PRL / На рослинній основі / БЕЗ ГМО / Чистота перевірена / Без додавання стеарату магнію / Отримано з дикого ямсу / Без радіаційної стерилізації / Патоген перевірений мікробіологами / Перевірено на важкі метали / Перевірено на пестициди. Вироблено на підприємстві, яке відповідає вимогам cGMP для гарантії найвищої якості.

Дозування

Для чоловіків: приймати по 1 капсулі 4 рази на день. Для жінок: приймати по 1 капсулі 2 рази на день.

Запобіжні заходи

НЕ ДЛЯ ВИКОРИСТАННЯ ОСОБАМИ ВІКОМ ДО 18 РОКІВ. НЕ ВИКОРИСТОВУЙТЕ ПІД ЧАС ВАГІТНОСТІ АБО ГОДУВАННЯ. Проконсультуйтеся з лікарем або кваліфікованим медичним працівником перед використанням цього продукту, якщо у вас або є сімейна історія раку молочної залози, раку передміхурової залози, збільшення простати, захворювання серця, низький рівень «хорошого» холестерину (ЛПВЩ) або якщо ви використовуєте будь-який інші дієтичні добавки, ліки, що відпускаються за рецептом, або без рецепта. Не перевищуйте рекомендовану порцію. Перевищення рекомендованої порції може спричинити серйозні негативні наслідки для здоров’я. Можливі побічні ефекти включають акне, випадання волосся, ріст волосся на обличчі (у жінок), агресивність, дратівливість та підвищення рівня естрогену. Припиніть використання та негайно зверніться до лікаря або кваліфікованого медичного працівника, якщо ви відчуваєте прискорене серцебиття, запаморочення, розмитість зору або інші подібні симптоми. Як і щодо всіх гормональних продуктів, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Не використовуйте DHEA, якщо ви належите до групи ризику або у вас діагностовано будь-який тип гормонального раку, наприклад рак простати або молочної залози. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці. Зберігати в недоступному для дітей.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Дегідроепіандростерон (DHEA)
Premier Research Labs, CircuZyme, Ферменти, 60 капсул
(5)
2702 грн
Доставлення
Premier Research Labs, Premier EFAs Liquid, Омега 3 6 9, 235 мл
(5)
1251 грн
Доставлення
Premier Fermented Greens Capsules, Підтримка травлення, 150 ка...
(5)
2057 грн
Доставлення